• Latest
ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ερχεται ανασχηματισμός -Ο Μπίστης, ο Ραγκούσης και τα μυστήρια Αντώναρου

23 Ιανουαρίου 2019
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εκδήλωση για την αγάπη και την αλληλεγγύη!!! Την Κυριακή 28/12

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εκδήλωση για την αγάπη και την αλληλεγγύη!!! Την Κυριακή 28/12

21 Δεκεμβρίου 2025
Το ΚΚΕ στα φυλάκια Νίκης και Κρυσταλλοπηγής

Το ΚΚΕ στα φυλάκια Νίκης και Κρυσταλλοπηγής

21 Δεκεμβρίου 2025
Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Σιάτιστας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου

Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Σιάτιστας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου

20 Δεκεμβρίου 2025
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

Βόιο: Πιθανή διακοπή νερού για τρεις μέρες λόγω σοβαρής βλάβης σε αγωγό της ΔΥΠΡΑ

20 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Τα Δημοτικά σχολεία συνεργάστηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση για τα Χριστούγεννα.  Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Τα Δημοτικά σχολεία συνεργάστηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση για τα Χριστούγεννα. Βίντεο και φωτογραφίες

20 Δεκεμβρίου 2025
Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Ζάππειο. Ο Ζευκλής στο περίπτερο του Γεωπάρκου. Βίντεο

Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Ζάππειο. Ο Ζευκλής στο περίπτερο του Γεωπάρκου. Βίντεο

20 Δεκεμβρίου 2025
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου «Πορτρέτα του Κώστα Ντιό»

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου «Πορτρέτα του Κώστα Ντιό»

20 Δεκεμβρίου 2025
Θεόδωρος Πήττας: « Όταν δεν έχεις τι να πεις στη λογοδοσία, συκοφαντείς για να προκαλέσεις θόρυβο». Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση

Βόιο: Καταδίκη της θανάτωσης ζώων στο Σισάνι

20 Δεκεμβρίου 2025
Πράσσος: Φθηνό ρεύμα στους αγρότες και εγγυημένες τιμές στα Προϊόντα

Πράσσος: Φθηνό ρεύμα στους αγρότες και εγγυημένες τιμές στα Προϊόντα

20 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Να γίνει πράξη η προσωπική διαβεβαίωση του Υπουργού ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τις αγροτικές ιδιοκτησίες στην Π.Ε. Κοζάνης»

20 Δεκεμβρίου 2025

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Με φόρα από την Ευρώπη

20 Δεκεμβρίου 2025
Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό νομού Κοζάνης ΄΄Ταξιδευτές της Ελπίδας΄΄

Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό νομού Κοζάνης ΄΄Ταξιδευτές της Ελπίδας΄΄

20 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ερχεται ανασχηματισμός -Ο Μπίστης, ο Ραγκούσης και τα μυστήρια Αντώναρου

sierafm by sierafm
23 Ιανουαρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ορισμός νέας στρατιωτικής ηγεσίας από το ΚΥΣΕΑ και αναπλήρωση των κενών στο κυβερνητικό σχήμα αναμένονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κι αν τα στρατιωτικά θέματα έχουν τη δική τους -σχετική- αυτοτέλεια, οι επιλογές προσώπων που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για να καλύψει το κενό των υπουργών που αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ πιθανότατα θα αποτελέσουν μέρος του πολιτικού σχεδίου που ξεδιπλώνει το Μαξίμου στη «μετά Καμμένο» εποχή, για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου που με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπαρατεθεί με τη ΝΔ.

Ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να προχωρήσει σε «βαθύ» ανασχηματισμό για ένα κυβερνητικό σχήμα «εκλογικής μάχης» ή απλά θα επιλέξει να αξιοποιήσει πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς που δεν θέλουν συμπόρευση με τη ΝΔ, ή ακόμα και από τον συντηρητικό χώρο, που διαφωνούν με τις επιλογές Μητσοτάκη.

Πληροφορίες θέλουν πάντως τον κ. Τσίπρα να προχωρά σε τέτοια ανοίγματα. Είναι χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις του Νίκου Παππά, ότι δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλά με όλους, με στόχο τη συγκρότηση νέων προοδευτικών πλειοψηφιών. Εκτίμησε μάλιστα -όταν ερωτήθηκε για τα πιθανά ανοίγματα- ότι ο κάθε ανασχηματισμός έχει πολιτικό πρόσημο.

Πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ

Το πολιτικό φλερτ με τον υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση, παραμένει σταθερό τον τελευταίο χρόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί έσπευσαν πριν από τον προηγούμενο ανασχηματισμό να πουν ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα μπει στην κυβέρνηση. Μπήκε τελικά η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Αξιόπιστες πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι το πιθανότερο είναι να δούμε τον Γ. Ραγκούση να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και όχι να αναλαμβάνει τώρα υπουργείο.

Άλλο πρόσωπο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ το όνομα του οποίου συνδέουν με τις αλλαγές το κυβερνητικό σχήμα, που θα σηματοδοτήσουν άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά, είναι ο καθηγητής Χάρης Παμπούκης, επίσης υπουργός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Για την ώρα ο κ. Παμπούκης (πρώην γ.γ του υπ. Εξωτερικών, υπουργός Επικρατείας, καθηγητής του Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου Διεθνών Συναλλαγών) μετέχει στο επιστημονικό συμβούλιο του υπουργείου Εξωτερικών και έχει υπερασπιστεί τα κέρδη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρόσωπα, πάντως, που οι πληροφορίες τα θέλουν να αξιοποιούνται σε ενδεχόμενο ευρέος ανασχηματισμού θα πρέπει να τα αναζητήσει κανείς στην εκδήλωση για την προοδευτική συμπαράταξη με αφορμή τις Πρέσπες, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής και είχε κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Μπίστης, που είχε χαρτοφυλάκιο επί διακυβέρνησης Σημίτη, μετέχει ενεργά σε συζητήσεις για τη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών και τη συγκρότηση προοδευτικού πόλου, ενώ έχει τοποθετηθεί και δημόσια.

Η αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, για μια σειρά από πρόσωπα όπως ο κ. Μπίστης, άρει τα εμπόδια και ανοίγει τον δρόμο για τη σύγκλιση των σοσιαλιστών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί εκτιμούν ότι θα μπορούσε στο επόμενο διάστημα να αξιοποιηθεί με τοποθέτησή του στη κυβέρνηση.

Το μυστήριο με Αντώναρο

Και ενώ όλοι αναζητούν με ενδιαφέρον τα στελέχη που πιθανότατα θα βολιδοσκοπήσει ο Αλέξης Τσίπρας για να σηματοδοτήσει το άνοιγμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, μια νυχτερινή βόλτα στο Μέγαρο Μαξίμου του κυβερνητικού εκπροσώπου επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή τροφοδότησε κι άλλα σενάρια.

Ο νυχτερινός επισκέπτης στο Μαξίμου Ευάγγελος Αντώναρος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το ποιον συνάντησε. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κόκκος αληθείας» στα σενάρια που τον θέλουν είτε να υπουργοποιείται είτε να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ερωτήθηκε, όμως, αν συνάντησε τον πρωθυπουργό, σημείωσε ότι «οι πολιτικοί μπορούν να κάνουν συναντήσεις» και επανέλαβε ότι προχωρά με νέα πολιτική κίνηση.

Ήδη, πάντως, στην κυβέρνηση υπάρχει συντηρητική συνιστώσα, που αποτυπώνεται στα πρόσωπα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Κατερίνας Παπακώστα.

Πηγή: iefimerida.gr
Tags: ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Previous Post

ΚΚΕ: συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια.

Next Post

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.: Πρόσληψη 3 ατόμων

Next Post
ΔΕΗ

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.: Πρόσληψη 3 ατόμων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Εκδήλωση για την αγάπη και την αλληλεγγύη!!! Την Κυριακή 28/12
  • Το ΚΚΕ στα φυλάκια Νίκης και Κρυσταλλοπηγής
  • Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Σιάτιστας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου
  • Βόιο: Πιθανή διακοπή νερού για τρεις μέρες λόγω σοβαρής βλάβης σε αγωγό της ΔΥΠΡΑ
  • Σιάτιστα: Τα Δημοτικά σχολεία συνεργάστηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση για τα Χριστούγεννα. Βίντεο και φωτογραφίες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  2. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  3. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  5. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr