• Latest
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η αποκάλυψη του ψεύδους ευνοεί την αλήθεια και τελικά τους πολίτες

18 Σεπτεμβρίου 2019
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων:  «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων: «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

18 Νοεμβρίου 2025
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

Π. Κουκουλόπουλος: «160 κακοποιημένα παιδιά στη Δυτ.Μακεδονία 2020-2025 – Πρώτη με 47% η Κοζάνη – Να λειτουργήσει επιτέλους Σπίτι του Παιδιού»

18 Νοεμβρίου 2025
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Π.Σ Γαλατινής

Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Γαλατινής: Έναρξη εγγραφών χορευτικών τμημάτων

17 Νοεμβρίου 2025
Συμπτύξεις τμημάτων: Σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης  η ακολουθούμενη πολιτική του Υπουργείου Παιδείας

Το Νηπιαγωγείο έχει φτάσει στο 1…πόσο απέχει το 0;

17 Νοεμβρίου 2025
Γιάννης Κορεντσίδης

Ευχαριστήριο Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

17 Νοεμβρίου 2025
φυσικο αεριο

Φλώρινα: Παύση νέων ενεργοποιήσεων φυσικού αερίου εν μέσω χειμώνα από τις εταιρείες που είναι απλήρωτες

17 Νοεμβρίου 2025
Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης μελέτης για την προστασία και ασφάλεια του συστήματος ύδρευσης της Καστοριάς

Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης μελέτης για την προστασία και ασφάλεια του συστήματος ύδρευσης της Καστοριάς

17 Νοεμβρίου 2025
Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης  για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων» με τίτλο «Δρόμοι Ασφαλείς για Όλους»

Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων» με τίτλο «Δρόμοι Ασφαλείς για Όλους»

17 Νοεμβρίου 2025
Βόιο: Διεγράφη ο Γιώργος Μαγιάγκας από μέλος του συνδυασμού του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή. Βίντεο

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025

17 Νοεμβρίου 2025
Τελέστηκε από το Σύλλογο Σιατιστέων Αθηνών-Πειραιώς, τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων στη Μάχη της Σιάτιστας της 4ης Νοεμβρίου

Τελέστηκε από το Σύλλογο Σιατιστέων Αθηνών-Πειραιώς, τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων στη Μάχη της Σιάτιστας της 4ης Νοεμβρίου

17 Νοεμβρίου 2025
Ο Τάσος Ροβυθάκης λαμπαδηδρόμος στην Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στην Κοζάνη

Ο Τάσος Ροβυθάκης λαμπαδηδρόμος στην Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στην Κοζάνη

17 Νοεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Το Πολυτεχνείο ζει, με τα μηνύματά του πάντα επίκαιρα, παρακινώντας μας να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον»

17 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αποκάλυψη του ψεύδους ευνοεί την αλήθεια και τελικά τους πολίτες

sierafm by sierafm
18 Σεπτεμβρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
8
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ευχαριστώ θερμά τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης για την απάντηση της στη δήλωση μου για τα ψεύδη του κ Τσιπρα στη ΔΕΘ γιατί πολύ άπλα δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείο προς σημείο

1.Ελευθέρας στο ψέμα δεν έχει κανένας στις δημοκρατίες και αυτός είναι κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Η αποκάλυψη του ψεύδους ευνοεί την αλήθεια και μόνο αυτή και σε τελική  ανάλυση τους πολίτες.

2.Το τίμημα των 2 δις € για τη Μικρή ΔΕΗ εκτός από τα όνειρα μου, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και στην παράγραφο 4 του άρθρου 2 του νόμου 4273/14.

3.Η μη πώληση του 17% της ΔΕΗ μέχρι σήμερα δεν είναι “επαναστατική” πράξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά   είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με το 3ο μνημόνιο για το 2020. Για το Υπερταμείο μούγγα η ΝΕ Κοζάνης.

  1. Η υπεράσπιση του “άτοκου δανείου” των 1000 € από το ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μόνο σύγχυση. Αφού πρόκειται για κοινωνική πολιτική γιατί δεν την προτείνουν σε όλο το Δημόσιο τους Δήμους και τις ΔΕΥΑ;
  2. Εκτός από απόδειξη σύγχυσης, η πιο πάνω αναφορά της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι και υποκριτική μετά από 1,3 εκ κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τα τελευταία 3 χρόνια.
  3. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το ΑΕΠ στο Ν. Κοζάνης τη διετία 2015-16 συρρικνώθηκε κατά 18,4% και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν οτι ο νομός μας στα 4,5 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ έχασε περίπου το 1/3 του πλούτου του. Επ’ αυτού η ανακοίνωση ποιει τη νήσσα γιατί προφανώς δε βολεύει. Κρίμα γιατί η απειλή αφανισμού του τόπου έπρεπε όλους να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει.
  4. Η θέση μου για τη ΔΕΗ είναι γνωστή και παραθέτω για τους καλόπιστους την απάντηση σε πρόσφατη συνέντευξη μου:

“Η συνειδητή επιλογή Τσίπρα να διαλύσει τη ΔΕΗ χάριν μεταπρατικών συμφερόντων οδήγησε στη

σημερινή κατάσταση. Αυτό δεν είναι άλλοθι για συνέχιση της ίδιας πολιτικής από άλλους δρόμους. Στη ΔΕΗ πρέπει άμεσα κα πριν οτιδήποτε άλλο να μπει στρατηγικός επενδυτής με ευρωπαϊκή πιστοποίηση και ισχυρή συμμετοχή στο μάνατζμεντ ώστε να κοπούν όλες οι γέφυρες που συνδέουν κυβερνήσεις, μεταπράτες και ορισμένους συνδικαλιστές με τη διοίκηση της επιχείρησης.

Οι τρεις τελευταίοι διοικητές της ΔΕΗ πρότειναν τη λύση του στρατηγικού επενδυτή και μάλιστα σε περιόδους με ολότελα διαφορετικά δεδομένα μεταξύ τους τόσο ενεργειακά όσο και πολιτικά. Ας τους ρωτήσει κάποιος γιατί και πως κατέληξαν στην ίδια θέση.”

Τέλος κάτι εντελώς προσωπικό.

  • Στα 19 χρόνια της δημαρχίας μου κανένας οικονομικά αδύνατος δεν στερήθηκε νερό και τηλεθέρμανση και αυτό χωρίς να επιβαρύνονται οι λοιποί καταναλωτές.

Για να μην αναφερθώ στις λαϊκές σε Σκ’ρκα-Ηπειρώτικα, στα συσσίτια από το 2005 και σε σωρεία πρωτοβουλιών σύγχρονης κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο Κοζάνης αλλά και στην ΚΕΔΚΕ.

– Ως βουλευτής αγωνίστηκα για την καθιέρωση κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Γ. Παπανδρέου. Εκεί δεν γίνονται διακοπές ρεύματος.

– Ως υφυπουργός εσωτερικών έκανα νόμο  το πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ δείχνοντας  μεταξύ άλλων το δρόμο για την κοινωφελή εργασία που έδωσε ανάσα σε χιλιάδες ανέργους.

– Ως αν. υπουργός αγροτικής ανάπτυξης παρέδωσα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τις ενισχύσεις της ΚΑΠ ακατάσχετες και αφορολόγητες. Τι ισχύει σήμερα το γνωρίζουν άριστα οι αγρότες.

Υποδείξεις κοινωνικής ευαισθησίας κατά συνέπεια από τυχάρπαστους και ανερμάτιστους  δεν δέχομαι , όπως φυσικά και κανένας δεν μπορεί να με εμποδίσει να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου.

 

Tags: ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

ΔΕΥΑΚ: Ολιγόωρη διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Κοζάνης  

Next Post

Κάλεσμα συμμετοχής στη Λαμπαδηφορία Δωρεάς Ζωής  

Next Post
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια

Κάλεσμα συμμετοχής στη Λαμπαδηφορία Δωρεάς Ζωής  

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων: «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»
  • Π. Κουκουλόπουλος: «160 κακοποιημένα παιδιά στη Δυτ.Μακεδονία 2020-2025 – Πρώτη με 47% η Κοζάνη – Να λειτουργήσει επιτέλους Σπίτι του Παιδιού»
  • Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Γαλατινής: Έναρξη εγγραφών χορευτικών τμημάτων
  • Το Νηπιαγωγείο έχει φτάσει στο 1…πόσο απέχει το 0;
  • Ευχαριστήριο Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr