• Latest

Η ατάκα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» που πέρασε στην ιστορία

15 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»

16 Νοεμβρίου 2025
Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες

16 Νοεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

16 Νοεμβρίου 2025
Ευχέλαιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου εξ αφορμής της ενάρξεως της Σαρακοστής των Χριστουγέννων

Ιερό Ευχέλαιο την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης

16 Νοεμβρίου 2025
ΤΡΑΠΕΖΑ

Εθνική Τράπεζα: Βάζει «λουκέτο» σε ένα ακόμα κατάστημα στη Δυτική Μακεδονία

16 Νοεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Πώς να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις μία για πάντα – Ποιος δικαιούται αποζημίωση 10.000 ευρώ

16 Νοεμβρίου 2025
ταξιδι διακοπες

Πώς θα δείτε αν είστε στους νέους δικαιούχους στο «Τουρισμός για Όλους»

16 Νοεμβρίου 2025
καιρος

Καιρός: Πότε αλλάζει από την άνοιξη στα πρώτα δείγματα χειμώνα

16 Νοεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας- Έγιναν 45 συλλήψεις

16 Νοεμβρίου 2025
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Όσα αλλάζουν για e-shops και καταναλωτές με το κλείσιμο του «παραθύρου» για τα αφορολόγητα μικροδέματα από τις αρχές του 2026

16 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Η ατάκα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» που πέρασε στην ιστορία

sierafm by sierafm
15 Σεπτεμβρίου 2017
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η υποστελέχωση και η έλλειψη προσωπικού αποτελoύν εμπόδια στη λειτουργία, πρωί και απόγευμα, του άριστου εξοπλισμού που διαθέτει το «Παπαγεωργίου» ανέφερε ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Βασίλης Παπάς, ενημερώνοντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, πληροφορήθηκε ότι η αναμονή για χειρουργικές επεμβάσεις φτάνει μέχρι και τα δύο χρόνια, παρότι διαθέτει 28 χειρουργικές αίθουσες, οι οποίες, όμως, δεν λειτουργούν στο σύνολό τους λόγω έλλειψης προσωπικού.

Εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων τόνισαν ότι στις εφημερίες προσέρχονται 1.200-1.300 άτομα, οι τετράκλινοι θάλαμοι μετατρέπονται σε οκτάκλινους και υπάρχει ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου με προσωπικό.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε μία σύντομη συνομιλία με τον κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Λεωνίδα, ίδρυσε το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το οποίο έχετε κάνει για την πόλη. Έχετε δημιουργήσει ένα νοσοκομείο σημαντικό για τη Βόρεια Ελλάδα, ένα νοσοκομείο κόσμημα. Θέλω στο πρόσωπό σας για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για την πόλη, αλλά και συνολικά για τη Βόρεια Ελλάδα» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ. Παπαγεωργίου και πρόσθεσε: «Δικό μας χρέος είναι όχι μόνο να προβάλουμε τέτοιες ενέργειες, αλλά και να ενθαρρύνουμε μία νέα γενιά δωρητών, οι οποίοι θα υποστηρίξουν τη χώρα σε αυτήν την πολύ δύσκολη καμπή στην οποία βρίσκεται.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κάνει μία εξαιρετική δουλειά πάρα πολύ μεγάλου βεληνεκούς και επίσης πάρα πολλοί άλλοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται, άλλοι με μεγαλύτερη προβολή, άλλοι πιο σεμνά.

Χρειαζόμαστε, όμως, κι εμείς να φτιάξουμε εκείνο το νομικό πλαίσιο, το οποίο θα ενθαρρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες, να δώσουμε τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να γίνουν και άλλα έργα μεγάλου βεληνεκούς, τα οποία θα βελτιώσουν τις υποδομές μίας τραυματισμένης χώρας».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αν θέλετε να τελειώσει χτίστε το μόνοι σας

Ο κ. Παπαγεωργίου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας τιμή την επίσκεψή του στο νοσοκομείο και μίλησε για τη σχέση που είχε η οικογένειά του με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Η οικογένειά μας ήταν δημιουργός, αλλά με τις πλάτες του Κώστα Μητσοτάκη. Θυμάμαι το εξής χαρακτηριστικό. Είχα πάει και τον είχα δει. Του είπα την πρόθεση που είχαμε να στήσουμε αυτό το νοσοκομείο και μου λέει: «Κύριε Παπαγεωργίου, αν θέλετε να το δείτε να τελειώνει και να το χαρείτε χτίστε το μόνοι σας»» σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία, θεμελίωσε το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο, συνομίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους και επισκέφθηκε το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής όπου βρίσκεται ο τομογράφος εκπομπής ποζιτρονίων

Tags: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Previous Post

Έχει γραμματεία η Φιλαρμονική Βοΐου; 2.000 ευρώ για δυο μήνες στοιχίζει η γραμματεία!!

Next Post

Δυναμικό το “παρών” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Next Post
ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ

Δυναμικό το “παρών” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»
  • Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
  • Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες
  • Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr