• Latest
 50η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2025

Η Saga Furs Grand Sponsor στην 50η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2025

22 Μαρτίου 2025
Επικίνδυνα πυροτεχνήματα μέσα στον κόσμο, στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κοζάνης. Βίντεο

Μαλούτας για τα βεγγαλικά στην Κοζάνη: Η δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη συνεχίζει να λειτουργεί με ανευθυνότητα

10 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Μακεδονικού

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΣ Ιωνικός 0-0

10 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Σύσκεψη αγροτών στο μπλόκο της Μπάρας

10 Δεκεμβρίου 2025
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».

10 Δεκεμβρίου 2025
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Στο «μικροσκόπιο» οι επικοινωνίες του ανιψιού – Τα ερωτήματα και το μυστήριο με το λευκό αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα και ο επιχειρηματίας φίλος του – Αναζητείται κι άλλος

10 Δεκεμβρίου 2025
Δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ για τα βεγγαλικά στην κεντρική πλατεία Κοζάνης- Ενημερώθηκε η Εισαγγελία

Δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ για τα βεγγαλικά στην κεντρική πλατεία Κοζάνης- Ενημερώθηκε η Εισαγγελία

10 Δεκεμβρίου 2025
Νεάπολη: Ημερίδα για παιδιά και γονείς για το διαδίκτυο

Νεάπολη: Ημερίδα για παιδιά και γονείς για το διαδίκτυο

10 Δεκεμβρίου 2025
Νίκος Κατσαούνης: Πρόταση για ίδρυση μουσείου Υπεραστικών Λεωφορείων στο ΒΙΟΠΑ Εράτυρας

Νίκος Κατσαούνης: Πρόταση για ίδρυση μουσείου Υπεραστικών Λεωφορείων στο ΒΙΟΠΑ Εράτυρας

10 Δεκεμβρίου 2025
Συνάντηση Έναρξης του Έργου CARED – Κυκλική Γεωργία για την Αγροτική Οικονομική Ανάπτυξη

Συνάντηση Έναρξης του Έργου CARED – Κυκλική Γεωργία για την Αγροτική Οικονομική Ανάπτυξη

10 Δεκεμβρίου 2025
Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη στην Αθήνα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για την Εγνατία Οδό Α.Ε. Βίντεο

10 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: «Η Καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας»

Δήμος Γρεβενών: «Η Καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας»

10 Δεκεμβρίου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα Περιφερειακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

10 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Saga Furs Grand Sponsor στην 50η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2025

sierafm by sierafm
22 Μαρτίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
 50η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2025
0
SHARES
51
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το δημοπρατήριο γουνοδερμάτων Saga Furs, κορυφαίος φορέας του κλάδου της γούνας διεθνώς, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την υποστήριξη και συμμετοχή του ως Grand Sponsor στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2025, η οποία φέτος σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την ελληνική γουνοποιία συμπληρώνοντας 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο.

Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2025, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου παγκοσμίως, προσελκύοντας εμπόρους, κατασκευαστές, επιχειρηματίες και σχεδιαστές από όλον τον κόσμο. Η Saga Furs, ως στρατηγικός εταίρος και υποστηρικτής της ελληνικής γουνοποιίας, ενισχύει με την παρουσία της τη δυναμική του κλάδου και αναδεικνύει τη σημασία της ελληνικής γούνας στην παγκόσμια αγορά.

Εντυπωσιακή Έναρξη με το Gala Fashion Show

Στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού, η Saga Furs θα ανοίξει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το Gala Fashion Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης. Στην πασαρέλα θα παρουσιαστούν φαντασμαγορικές δημιουργίες του Creative Hub της Saga Furs, σε λευκό χρώμα, το οποίο επιλέχθηκε ειδικά για να τιμήσει την εορταστική ατμόσφαιρα των 50 ετών της έκθεσης. Μέσα από τις πρωτοποριακές τεχνικές και την εξαιρετική ποιότητα των γουνοδερμάτων της, η Saga Furs θα δώσει τον τόνο για ένα μοναδικό τριήμερο αφιερωμένο στην τέχνη και την παράδοση της γούνας.

Κοκτέιλ Πάρτι στο Περίπτερο Ε15

Η παρουσία της Saga Furs στην έκθεση δεν σταματά εδώ! Τη δεύτερη ημέρα, η εταιρεία θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί συνεργάτες, πελάτες και φίλους της στο κοκτέιλ πάρτι που διοργανώνει στο περίπτερό της (Ε15). Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον και σε μια περιρέουσα γιορτινή ατμόσφαιρα που θα τιμήσει τη 50ή επέτειο της έκθεσης.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Unicorn, αξιόλογο συνεργάτη της Saga Furs, με την οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες για ποιότητα, καινοτομία και υπεύθυνη εκτροφή, μεριμνώντας για την διατήρηση της υψηλής ποιότητας των γουνοδερμάτων της που διατίθενται στις δημοπρασίες της Saga Furs.

Στο κοκτέιλ πάρτι, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της Saga Furs και της Unicorn, να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν για τις δράσεις τους και να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτομίες και τις πρωτοβουλίες των δύο εταιρειών στον κλάδο.

Η Saga Furs ανυπομονεί να υποδεχτεί τους επαγγελματίες της γούνας και να γιορτάσουν μαζί αυτή τη σημαντική στιγμή για την ελληνική γουνοποιία!

Παρουσίαση Έργων Σπουδαστών Διαγωνισμού Σχεδίου στον χώρο του περιπτέρου της Saga Furs

Παράλληλα, σε παρακείμενο χώρο του περιπτέρου της Saga Furs, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δημιουργίες mood boards από σπουδαστές σχολής σχεδίου, στο πλαίσιο του διαγωνισμού σχεδίου που διοργανώνει η Saga Furs. Ο διαγωνισμός αυτός στοχεύει στο να παρακινήσει και να εμπνεύσει τη νέα γενιά σχεδιαστών καθώς και των brands, με την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και την καινοτομίας πάνω στο πολύτιμο υλικό της γούνας. Με αυτόν τον τρόπο, η Saga Furs στηρίζει και επενδύει στο μέλλον του κλάδου, προάγοντας τη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη νέων ταλέντων στον χώρο του design.

Δέσμευση για τη Στήριξη της Ελληνικής Γουνοποιίας

Η ελληνική γουνοποιία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Saga Furs, καθώς αυτή για δεκαετίες συνεργάζεται στενά με Έλληνες γουνοποιούς, προσφέροντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και προωθώντας την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και αειφορία του κλάδου. Η συμμετοχή της Saga Furs ως Grand Sponsor στην επετειακή 50ή Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να στηρίζει και να ενισχύει την ανάπτυξη της ελληνικής γουνοποιίας.

Με τη μακρόχρονη εμπειρία της και το διεθνές της κύρος, η Saga Furs συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη βιώσιμη και υπεύθυνη γουνοποιία, ενισχύοντας τη θέση της ελληνικής γούνας στην παγκόσμια αγορά.

Η Saga Furs προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες και φίλους της γούνας, να επισκεφθούν το περίπτερό της και να γιορτάσουν μαζί της αυτή τη μοναδική 50ή επετειακή διοργάνωση!

 

Tags: SAGA FURSΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
Previous Post

Κοζάνη: Άγνωστα άτομα υποδύονται μαθητές του 1ου ΓΕΛ

Next Post

Ημερίδα από το Ενιαίο Ειδικό Λύκειο Καστοριάς

Next Post
Ημερίδα από το Ενιαίο Ειδικό Λύκειο Καστοριάς

Ημερίδα από το Ενιαίο Ειδικό Λύκειο Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Μαλούτας για τα βεγγαλικά στην Κοζάνη: Η δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη συνεχίζει να λειτουργεί με ανευθυνότητα
  • Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΣ Ιωνικός 0-0
  • Σιάτιστα: Σύσκεψη αγροτών στο μπλόκο της Μπάρας
  • Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».
  • Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα και ο επιχειρηματίας φίλος του – Αναζητείται κι άλλος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr