• Latest
βια Βιασμός παιδι

Θεσσαλονίκη: Πατέρας βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του

16 Μαρτίου 2022
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Δίνουμε το παρών στη Διακομματική για το αγροτικό, δίνοντας πρώτα το λόγο στους ίδιους τους αγρότες και στους επιστήμονες»

11 Φεβρουαρίου 2026
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: Καταγγελία του ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας για κατάργηση απόφασης του ΣτΕ

Ο σύλλογος αλληλεγγύης συνταξιούχων ΠΑ.Σ.Α.Σ Κοζάνης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων

11 Φεβρουαρίου 2026
«Τς απουκράς ΜΑΝ΄ΤΑΡΑ». Οι Αποκριάτικές Εκδηλώσεις 2025 του Δήμου Γρεβενών – Αναλυτικό Πρόγραμμα

Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2026 του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών

11 Φεβρουαρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Συνεχίζεται ο διοικητικός  παραλογισμός και στο Ε.Κ.Α.Β. Προσλήψεις χωρίς να προηγηθούν μεταθέσεις. Οικογένειες σε απόσταση, ασθενοφόρα χωρίς προσωπικό»

11 Φεβρουαρίου 2026

Στήριξη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης στην απόφαση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου για συνέχιση της αποχής από τη λήψη και αποστολή DNA

11 Φεβρουαρίου 2026
19 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες σε Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας

19 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες σε Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας

11 Φεβρουαρίου 2026
Ο Γεν. Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Έξαρχος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Διοικητή της 9η Ταξιαρχίας Μ.Π., Ταξίαρχο κ. Στέφανο Δοξάκη

Ο Γεν. Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Έξαρχος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Διοικητή της 9η Ταξιαρχίας Μ.Π., Ταξίαρχο κ. Στέφανο Δοξάκη

11 Φεβρουαρίου 2026
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

ΔΕΥΑΚ: Στους 3.800 οι καταναλωτές τηλεθέρμανσης με ανεξόφλητες οφειλές 13,5 εκατ. ευρώ

11 Φεβρουαρίου 2026
ΑΡΣΙΣ

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Εγγραφές παιδιών στο Κέντρο Νέων

11 Φεβρουαρίου 2026
Χόρτα καθαρισμός

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 5.000 ευρώ και φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών

11 Φεβρουαρίου 2026
Ανάβει και φέτος ο Φανός του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ανάβει και φέτος ο Φανός του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

11 Φεβρουαρίου 2026
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εθνικό Απολυτήριο: Πώς θα γίνεται εισαγωγή στα Πανεπιστήμια -Μείωση μαθημάτων & ύλης

11 Φεβρουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Πατέρας βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του

sierafm by sierafm
16 Μαρτίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
βια Βιασμός παιδι
0
SHARES
38
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένας τρίτεκνος πατέρας στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών που επισκέπτονταν το σπίτι του.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας πατέρας ο οποίος φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια που ήταν φίλες των παιδιών του. Κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η ποινική δίωξη κινήθηκε με την έγκληση που υπέβαλε μητέρα ανήλικης στην αστυνομία, τον Σεπτέμβριο του 2020. Όταν ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα, ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Από τον Οκτώβριο του 2021 κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Ο συγκεκριμένος άνδρας διέμενε με την οικογένεια του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις ανήλικες επισκέπτονταν το σπίτι του κατηγορούμενου, από το 2015 έως το 2019, καθώς ήταν φίλες των παιδιών του. Τα τρία κορίτσια (γεννημένα το 2010 και το 2009) διατηρούσαν φιλική σχέση με την ανήλικη κόρη του ενώ το τέταρτο κορίτσι (γεννημένο το 2006) ήταν φίλη του ενός γιού του και συμμαθήτρια του άλλου γιού του.

Τα κορίτσια πήγαιναν στο σπίτι για να κάνουν παρέα με τους συνομήλικους φίλους, εν γνώσει των γονιών τους που πίστευαν ότι ήταν ασφαλή και δεν κινδύνευαν, αλλά ο κατηγορούμενος φέρεται πως τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Οι πράξεις φέρονται πως τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση στις ανήλικες, το επίδικο χρονικό διάστημα, ακόμη κι όταν τα δικά του παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι ή απουσίαζαν προσωρινά.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, η μια από τις παθούσες βρήκε τη δύναμη και εξιστόρησε κάποιες από τις πράξεις στη μητέρα της, καθώς ο κατηγορούμενος κάθε φορά της έλεγε να μην πει τίποτα και σε κανέναν, διότι θα την περίμενε μια μεγάλη τιμωρία. Το κορίτσι ήταν ηλικίας από 6 έως 9 χρονών όταν βίωσε αυτό το μαρτύριο.

Παρίστανε την κόρη του

Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναγράφονται τα εξής: Ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε μαζί της μέσω μηνυμάτων από την τηλεφωνική σύνδεση που χρησιμοποιούσε η κόρη του και την προσκαλούσε στο σπίτι του. Η παθούσα θεωρούσε ότι επικοινωνούσε με τη φίλη της και γι’ αυτό μετέβαινε στο σπίτι του κατηγορούμενου αλλά διαπίστωνε ότι η κόρη του απουσίαζε στο φροντιστήριο κ.α. Κλείδωνε τις πόρτες, την έσπρωχνε στον καναπέ, την αγκάλιαζε και προσπαθούσε να την θωπεύσει, λέγοντας της ότι την αγαπά, ότι είναι όμορφη και καλύτερη από τις άλλες.

Ανάλογη σεξουαλική κακοποίηση βίωσε και η δεύτερη ανήλικη, σε ηλικία από 8 έως 10 χρονών, από το 2017 έως το 2019. «Μια φορά, όταν η ανήλικη κόρη του κατευθύνθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού και παρόλο που η ανήλικη την ακολούθησε διότι φοβόταν ότι θα επαναλάμβανε τις παραπάνω πράξεις με τη χρήση σωματικής βίας τη φίλησε και την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων ενώ σταμάτησε μόνο όταν η κόρη του επρόκειτο να εξέλθει από τον χώρο της τουαλέτας» αναφέρεται στο σχετικό βούλευμα. Όπως επίσης και ότι το κορίτσι λόγω του άγχους και της ντροπής που ένιωθε δεν βρήκε το θάρρος να τις αναφέρει ενώ όταν πήγαινε στο σπίτι προσπαθούσε να μένει στον αύλειο χώρο και να μην εισέρχεται μέσα για να μην βρίσκεται ο κατηγορούμενος μόνος μαζί της.

Από το 2015 έως το 2019, έκανε τα ίδια και στην τρίτη ανήλικη, όταν το κοριτσάκι ήταν ηλικίας 5 με 9 χρονών, εκμεταλλευόμενος το χρόνο που η ανήλικη κόρη του πήγαινε στην τουαλέτα σε άλλος όροφο της οικίας του και σταματούσε μόνο όταν επέστρεφε . Η μικρή το ανέφερε στη μητέρα της και όταν ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις από τον κατηγορούμενο αυτός μίλησε για παρεξήγηση. Ήταν φίλη με τον έναν γιο και συμμαθήτρια με τον άλλο γιο ο οποίος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι, δεν αντιλήφθηκε τίποτα γιατί έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια σε οθόνη μηχανήματος.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, στα μέσα του 2018, σεξουαλική κακοποίηση υπέστη από τον κατηγορούμενο και η τέταρτη ανήλικη, ηλικίας 12 χρονών (τότε), που ήταν φίλη του ενός γιου του και συμμαθήτρια του άλλου γιου του.

“Ποτέ δεν βρεθήκαμε μόνοι”

Κατά την απολογία του, στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο συγκεκριμένος άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε βρέθηκε μόνος του με κάποια από τις ανήλικες παθούσες οι οποίες όταν επισκέπτονταν την οικία του βρίσκονταν με τα ανήλικα παιδιά του στον αύλειο χώρο ή στο χώρο του υπογείου. Είπε ότι όσα κατήγγειλε η πρώτη ανήλικη είναι προϊόντα φαντασίας της και αισθήματος ζήλιας που βίωνε βλέποντας τη σχέση που ο ίδιος είχε με την ανήλικη κόρη του. Για την άλλη επισήμανε ότι όταν ανέφερε τα περιστατικά στους γονείς της, αυτοί δεν προσέφυγαν στις αρμόδιες αρχές ούτε απαγόρευσαν τις επισκέψεις της κόρης τους στην οικία του. Με το λεγόμενα του διέψευσε και τις άλλες δύο ανήλικες.

Οι δικαστικές αρχές όμως έκριναν ότι οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Από την προκαταρκτική ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, που έγινε στις τέσσερις ανήλικες σχετικά με τι αναφορές για τις σε βάρος τους πράξεις, προέκυψε ότι όσα αποκάλυψαν δεν αποτελούν αποκυήματα φαντασίας και δεν οφείλονται σε επιδίωξη κάποιου οφέλους ή σε άλλους λόγους.

Πηγή: GRTimes.gr

Tags: ΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Επίδομα βενζίνης: Με κωδικούς Taxis το εκπτωτικό κουπόνι -Ποια εισοδήματα αφορά

Next Post

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

Next Post

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Δίνουμε το παρών στη Διακομματική για το αγροτικό, δίνοντας πρώτα το λόγο στους ίδιους τους αγρότες και στους επιστήμονες»
  • Ο σύλλογος αλληλεγγύης συνταξιούχων ΠΑ.Σ.Α.Σ Κοζάνης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων
  • Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2026 του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών
  • Καλλιόπη Βέττα: «Συνεχίζεται ο διοικητικός  παραλογισμός και στο Ε.Κ.Α.Β. Προσλήψεις χωρίς να προηγηθούν μεταθέσεις. Οικογένειες σε απόσταση, ασθενοφόρα χωρίς προσωπικό»
  • Στήριξη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης στην απόφαση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου για συνέχιση της αποχής από τη λήψη και αποστολή DNA

Πρόσφατα σχόλια

  1. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  2. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  3. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  4. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  5. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

νεα casino για ελληνες παικτες

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr