• Latest
Θεόδωρος Θεοδωρίδης, κιναλ

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: ΠΑ.ΣΟ.Κ. 46 χρόνια μετά

3 Σεπτεμβρίου 2020
Μπλόκο Φιλώτα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Κυριακή

Μπλόκο Φιλώτα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Κυριακή

6 Δεκεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Πτολεμαΐδα: 59χρονος έκλεψε γεωργικά μηχανήματα

6 Δεκεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: 53χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» στο πλευρό των αγροτών

6 Δεκεμβρίου 2025
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Μπλόκο κόμβου Φιλώτα: Όλοι αύριο Σάββατο στις 11 στη Σιάτιστα

5 Δεκεμβρίου 2025
ΟΓΕ

Ομάδα Γυναικών Σιάτιστας: Αλληλεγγύη στο Δίκαιο Αγώνα των Αγροτοκτηνοτρόφων

5 Δεκεμβρίου 2025

Ψήφισμα  του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Βοΐου για τις Κινητοποιήσεις των Αγροτών

5 Δεκεμβρίου 2025
Νέα υπηρεσία (shelf check) απέκτησε η Μανούσεια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

Νέα υπηρεσία (shelf check) απέκτησε η Μανούσεια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

5 Δεκεμβρίου 2025
Διπλάσια ποσότητα καυσόξυλων στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Μεταξά

Επίδομα θέρμανσης: Τι ισχύει για καυσόξυλα και πέλετ – Τα ποσά

5 Δεκεμβρίου 2025

Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου: Να ικανοποηθούν τα αιτήματα των αγροτών. Όλοι στα διόδια Σιάτιστας

5 Δεκεμβρίου 2025
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλευρό των παραγωγών μας

5 Δεκεμβρίου 2025
Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη στην Αθήνα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης «Ασφαλτόστρωση Οδού Περιβόλι- Αβδέλλα»

5 Δεκεμβρίου 2025
Συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στα Γρεβενά – Διαμαρτυρήθηκαν για κόστος παραγωγής, χαμηλές τιμές, καθυστερήσεις στις πληρωμές και σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών στο πλευρό των αγροτών του Νομού. Κοινός αγώνας για το μέλλον της περιοχής

5 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: ΠΑ.ΣΟ.Κ. 46 χρόνια μετά

sierafm by sierafm
3 Σεπτεμβρίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Θεόδωρος Θεοδωρίδης, κιναλ
6
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΑ.ΣΟ.Κ. 46 χρόνια μετά

Σαν σήμερα πριν 46 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου σε ένα κοινό εκατό πενήντα ατόμων στο ξενοδοχείο Κινγκ Παλάς ανακοινώνει την ίδρυση του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

«Ανακοινώνουμε σήμερα την εκκίνηση ενός νέου πολιτικού κινήματος που πιστεύουμε ότι εκφράζει τους πόθους και τις ανάγκες του απλού έλληνα πολίτη, ενός κινήματος που ανήκει στον αγρότη, τον εργάτη, το βιοτέχνη, το μισθωτό  τον υπάλληλο, στη φωτισμένη και θαρραλέα νεολαία μας.

 Ένα κίνημα που θα προωθήσει ταυτόχρονα την εθνική μας ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και την δημοκρατία σε όλες τις φάσεις της δημόσιας ζωής.

 Ένα κίνημα που βασικός του στόχος θα είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή επεμβάσεις , πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του Έθνους και στην υπηρεσία του λαού».

Αυτές οι τρεις παράγραφοι της πολιτικής διακήρυξης του Ανδρέα Παπανδρέου περιγράφουν αυτό που κάθε μη προνομιούχος Έλληνας πολίτης έχει στο μυαλό και στην καρδιά του. Περιγράφουν τις αξίες, τις αρχές, τα ιδανικά και εν τέλει την ίδια την Δημοκρατία. Περιγράφουν τον ίδιο τον άνθρωπο.

Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε για να υπηρετεί  τον άνθρωπο.   46 χρόνια μετά οι ιδέες του Ανδρέα Παπανδρέου είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Στην ζοφερή σημερινή πραγματικότητα της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης καθώς και σοβαρών εθνικών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη είναι σαν γράφτηκε σήμερα. Διαφορετικές εποχές, τα ίδια όμως προβλήματα.

Το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια που κυβέρνησε (και με λάθη και με παραλήψεις)  έδωσε στους  Έλληνες ευημερία, μα πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Παρόλα αυτά  είναι το μόνο κόμμα  στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας που αναλαμβάνοντας ευθύνες, που δεν του αναλογούσαν, για να σωθεί η χώρα από την καταστροφική διακυβέρνηση Καραμανλή, λοιδορήθηκε και κατασυκοφαντήθηκε όσο κανένα άλλο.

Ο ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πάντα ο συντηρητισμός και οι νεοφιλελεύθερες δεξιές πολιτικές. Αλλά και οτιδήποτε εμπεριέχει άκρατο λαϊκισμό και πολιτικές που διχάζουν τον Ελληνικό λαό.                 Αυτές τις ώρες το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ενότητα και συστράτευση των δημοκρατικών πολιτών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πιστό στις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ ,την σημερινή ημέρα την έχει αφιερώσει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό των δομών υγείας. Μία εμβληματική μεταρρύθμιση που κράτησε όρθια την χώρα στην υγειονομική κρίση με τους επαγγελματίες υγείας να είναι πλέον οι ήρωες της καθημερινότητάς μας.  Τους οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Η 3η του Σεπτέμβρη αποτελεί την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου που κατάφερε να κάνει την Ελλάδα οικονομικά ισχυρή και εθνικά υπερήφανη.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/ΠΑΣΟΚ είναι  η μόνη σταθερή αξία στο πολιτικό μας σύστημα που εκφράζει την σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία ,τις αγωνίες και τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων και το μόνο που στο επίκεντρο της πολιτικής του είχε και θα έχει τον άνθρωπο.

Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Γραμματέας Ν.Ε.

Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Tags: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Previous Post

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 07-09-2020 έως 13-09-2020)

Next Post

Πώς θα πάρετε επίδομα πληρωμής ενοικίου έως 210 ευρώ (δικαιούχοι)

Next Post
σπιτια αυθαιρετα

Πώς θα πάρετε επίδομα πληρωμής ενοικίου έως 210 ευρώ (δικαιούχοι)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Μπλόκο Φιλώτα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Κυριακή
  • Πτολεμαΐδα: 59χρονος έκλεψε γεωργικά μηχανήματα
  • Το Σωματείο Εργαζομένων στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» στο πλευρό των αγροτών
  • Μπλόκο κόμβου Φιλώτα: Όλοι αύριο Σάββατο στις 11 στη Σιάτιστα
  • Ομάδα Γυναικών Σιάτιστας: Αλληλεγγύη στο Δίκαιο Αγώνα των Αγροτοκτηνοτρόφων

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr