• Latest

Καθαρίστρια του Μάικλ Τζάκσον: Απειλούσαν να με σκοτώσουν αν αποκάλυπτα δημόσια ότι ήταν παιδόφιλος!

21 Φεβρουαρίου 2019
πορτοφολι, χρημα

Επίδομα 250 ευρώ: Ηλικιακό όριο πετάει εκτός δικαιούχους

6 Νοεμβρίου 2025
Προσωπικός Αριθμός… από κούνια: Σκοπός να αποδίδεται από τη γέννηση – Ποια λάθη θα μπορείτε να διορθώσετε από 3 Ιουνίου

Προσωπικός αριθμός: Έληξε η προθεσμία, αυτόματα σε όσους δεν προχώρησαν σε έκδοση

6 Νοεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Περιέλουσε με βενζίνη την εξώπορτα 65χρονου και πέταξε αναμμένο βαμβάκι για να τον κάψει

6 Νοεμβρίου 2025
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή

Γυναίκα παρέστησε αστυνομικό και έπεισε 57χρονη να της δώσει 100.000 ευρώ

6 Νοεμβρίου 2025
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Πρεμιέρα για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση – Πώς συμμετέχουν οι επιχειρήσεις

6 Νοεμβρίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης με προπληρωμένες κάρτες, στην πόλη της Κοζάνης

6 Νοεμβρίου 2025
Η Καστοριά προσκαλεί την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας

Η Καστοριά προσκαλεί την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας

6 Νοεμβρίου 2025
Η παλαιοντολογική έκθεση στο ιστορικό γυμνάσιο Τσοτυλίου. Βίντεο

Η παλαιοντολογική έκθεση στο ιστορικό γυμνάσιο Τσοτυλίου. Βίντεο

6 Νοεμβρίου 2025
109 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το 2026

109 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το 2026

6 Νοεμβρίου 2025
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  τίμησε τις αθλήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης   για τη διάκρισή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τίμησε τις αθλήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης για τη διάκρισή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ

5 Νοεμβρίου 2025
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”

Καμία απάντηση, κανένα σχέδιο – Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα για τους λέβητες φυσικού αερίου για Καστοριά και Γρεβενά

5 Νοεμβρίου 2025
Στη Σιάτιστα εγκαινιάστηκε με επιτυχία ο κύκλος εκδηλώσεων «Λογοτεχνία και Τύπος»

Στη Σιάτιστα εγκαινιάστηκε με επιτυχία ο κύκλος εκδηλώσεων «Λογοτεχνία και Τύπος»

5 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Καθαρίστρια του Μάικλ Τζάκσον: Απειλούσαν να με σκοτώσουν αν αποκάλυπτα δημόσια ότι ήταν παιδόφιλος!

sierafm by sierafm
21 Φεβρουαρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Θα μου έκοβαν το λαρύγγι και θα πετούσαν το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκε κανείς», εξηγεί η γυναίκα, δηλώνοντας για μία ακόμη φορά σίγουρη ότι ο πρώην εργοδότης της «είχε μια σκοτεινή πλευρά»

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις μιας πρώην εργαζομένης στο ράντσο Neverland του Μάικλ Τζάκσον, σχετικά με την ανάρμοστη σχέση που φέρεται να είχε ο «βασιλιάς της pop» με τα μικρά αγόρια που φιλοξενούσε κατά καιρούς στο σπίτι του, προκάλεσαν αίσθηση αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Πολλοί αναγνώστες της συνέντευξης της Άντριαν ΜακΜάνους, που σήμερα δηλώνει απολύτως σίγουρη ότι ο πρώην εργοδότης της ήταν όντως παιδόφιλος, και παραθέτει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που είχε βρει μέσα στην κρεβατοκάμαρά του (ως υπηρέτρια στο ράντσο του), αμφισβήτησαν ευθέως τα λεγόμενά της. «Γιατί δεν μιλούσε τόσα χρόνια; Τι την εμπόδιζε να λύσει τη σιωπή της νωρίτερα αν όντως λέει αλήθεια;», διερωτήθηκαν πολλοί χρήστες, κατηγορώντας την γυναίκα ότι απλά βρήκε έναν τρόπο να βγάλει χρήματα, σπιλώνοντας τη μνήμη του τραγουδιστή.

Η ΜακΜάνους απάντησε σε αυτά τα ερωτήματα μιλώντας στην εκπομπή 60 Minutes και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλές από ανθρώπους του Τζάκσον προκειμένου να μη βγει στην τηλεόραση. «Μου είχαν πει ότι θα έβγαινα να μιλήσω θα προσελάμβαναν έναν επαγγελματία εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να μου κόψει το λαρύγγι, και να πετάξει το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκαν ποτέ».

Η πρώην καθαρίστρια του Τζάκσον επανέλαβε στην εκπομπή όσα είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, πριν από μερικές εβδομάδες, σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής απέναντι στους ανήλικους καλεσμένους του.
«Τον είχα δει να χαϊδεύει και να φιλά αγοράκια, αλλά φοβόμουν να μιλήσω τότε εξαιτίας των απειλών. Είχε μια καλή πλευρά σαν άνθρωπος, αλλά είχε και μία σκοτεινή», είπε η 56χρονη.

https://youtu.be/WwQEKAap1M8?t=1

Το περιεχόμενο της συνέντευξης στην Daily Mail

Στο μυαλό της Άντριαν ΜακΜάνους, της γυναίκας που εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, την επονομαζόμενη Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ, δεν χωράει καμία αμφιβολία: Οι καταγγελίες που ήθελαν το είδωλο της ποπ να διατηρεί ανάρμοστες σχέσεις με αρκετούς ανήλικους φαν του είναι 100% αληθινές.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», είπε 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην Daily Mail, προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Για την ΜακΜάνους, ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήταν παρά ένας αδίστακτος παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά «δεκάδες παιδιά», καταγράφοντας σε βίντεο τις αρρωστημένες επαφές του και διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό.

Μιλώντας στην Daily Mail, η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «παρελαύνουν» από την κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον.

Όταν η ίδια έμπαινε αργότερα στο δωμάτιο να το καθαρίσει, τα «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί εκεί μέσα ήταν σοκαριστικά. Η ίδια είχε «ψαρέψει» πολλάκις τα εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι. Είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα.

Η Άντριαν ΜακΜάνους

 

antrian

Όπως η ίδια ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα, κάποτε ο πρώην εργοδότης της της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του.

Η ΜακΜάνους πιστεύει ότι ο τραγουδιστής, που έφυγε από τη ζωή πριν από μια δεκαετία, βυθίζοντας στη θλίψη τους εκατομμύρια φαν του, κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Η ίδια είχε δει το μυστικό αρχείο των βιντεοκασετών, που αργοτερα ο Τζάκσον (σύμφωνα πάντα με την ίδια) έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από τη Neverland, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή.

Ερωτηθείσα για αυτές τις «εξαφανισμένες» κασέτες, η ΜακΜάνους είπε: «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes».

Όπως εξηγεί, ο πρώην εργοδότης της είχε μανία με τις κάμερες και περνούσε μεγάλο μέρος της μέρας τραβώντας σε βίντεο τους μικρούς του καλέσμένους. Το σπίτι ήταν γεμάτο από φορτισμένες μπαταρίες, ώστε μια κάμερα να είναι πάντα διαθέσιμη, αν χρειαζόταν να καταγράψει κάτι.

Πηγή:protothema.gr
Tags: ΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Αποκριά στην Κοζάνη 2019

Next Post

Στη Σεβίλλη 1.80, στο «Μαδριγάλ» η… κόντρα!

Next Post

Στη Σεβίλλη 1.80, στο «Μαδριγάλ» η... κόντρα!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Επίδομα 250 ευρώ: Ηλικιακό όριο πετάει εκτός δικαιούχους
  • Προσωπικός αριθμός: Έληξε η προθεσμία, αυτόματα σε όσους δεν προχώρησαν σε έκδοση
  • Περιέλουσε με βενζίνη την εξώπορτα 65χρονου και πέταξε αναμμένο βαμβάκι για να τον κάψει
  • Γυναίκα παρέστησε αστυνομικό και έπεισε 57χρονη να της δώσει 100.000 ευρώ
  • Πρεμιέρα για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση – Πώς συμμετέχουν οι επιχειρήσεις

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  3. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  5. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr