ΑΕΠ Αθλητική Ένωση Ποντίων

Καθιερώνεται η ΑΕΠ Κοζάνης

Με γρήγορους ρυθμούς η πλακόστρωση στο κέντρο της Σιάτιστας. Φωτογραφίες
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης – Παράσταση θεάτρου κούκλας REDICOLO
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας «Let’s Get Together»
Δήμος Κοζάνης: «Μια ιστορία μπορεί να…» – Όταν το διαφορετικό βρίσκει τη θέση του (Φωτογραφίες)
Κοζάνη: 51χρονος εξαπατήθηκε μετά από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα – Κατέθεσε ως προκαταβολή  2.500  ευρώ
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
Σιάτιστα: Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης. Κινδύνεψε κατοικία. Σοβαρές ζημιές
Επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κα. Σέβης Βολουδάκη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου
ΚΑΦΕΣ
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025
καταστήματα
«Quishing»: Η νέα απάτη μέσω QR code που παρακάμπτει τα φίλτρα ασφαλείας

Καθιερώνεται η ΑΕΠ Κοζάνης

Μια πεντακάθαρη νίκη με σκορ 2-0, επί της ιστορικής ομάδας του Εδεσσαϊκού, πέτυχε χθες η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, παρέμενοντας μόνη πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου της.

Με τέρματα των Φρανκο Σεα και Κωνσταντίνου Βαλμά, χωρίς ουσιαστικά να κινδυνέψει σοβαρά σε όλο τον αγώνα, η ομάδα μας πήρε τη ρεβάνς για την άδικη ήττα (1-0), του πρώτου γύρου στην Έδεσσα.

Η ομάδα μας έβγαλε για μια ακόμα φορά τεράστιο πάθος, ομαδικότητα, καλή αλληλοκάλυψη και διάθεση για να δώσει τόπο στα νιάτα.

Με τον 16χρονο Παπαζήση στην αρχική ενδεκάδα και με τους 17χρονους Κουλούσια και Γκιούρο να παίρνουν και πάλι χρόνο συμμετοχής, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της.

Οι πιστοί μας φίλαθλοι, χειροκρότησαν για μια ακόμα φορά την προσπάθεια και τη μεγάλη νίκη μας.

Μια νίκη που αποκτά και πάλι μεγάλη σημασία αν αναλογισθεί κανείς, τις πολλές απουσίες και τους  τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε.

Με τον αρχηγό μας Σάββα Κοτταρίδη ,να αποχωρεί στο ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα (τράβηγμα) και τους Κανταρτζή, Τσελέπη, Κυρίτση και Μπάλλα εκτός αποστολής, επίσης λόγω τραυματισμών.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, μετά τη δυσκολη περσινή σεζόν και την “τιμωρία” της να αγωνισθεί στη Γ Εθνική, βρίσκει το δρόμο της, παραμένει ανταγωνιστική, δημιουργεί υποδομές, δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά της περιοχής μας και καθιερώνεται πια στις συνειδήσεις των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Το Σωματείο μας, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για κάτι νέο, υγιές και αισιόδοξο, για τη νεολαία της περιοχής μας.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *