ΑΕΠ Αθλητική Ένωση Ποντίων

Καθιερώνεται η ΑΕΠ Κοζάνης

Η Τοποθέτηση του Προέδρου του Σπάρτακου στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπου παρουσιάστηκε ο στρατηγικός επενδυτικός σχεδιασμός της ΔΕΗ
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Γ Εθνική: Λύτρωση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας στην εκπνοή του αγώνα
Βάζοντας όρια για να σώσουμε το μέλλον. ( Του Χάρη Κάτανα )
Π. Κουκουλόπουλος από τις Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη χωρίς τους πολίτες της
Δήλωση της Όλγας Μαρκογιαννάκη, Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ, για τη 13η σύνταξη
Πόσο πληρώνουν οι Έλληνες για ρεύμα και φυσικό αέριο σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους
Η Εξαιρετική Παρουσίαση του στρατηγικού επενδυτικού σχεδιασμού της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία. Βίντεο
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)
ΟΙΝΟέμβριος 2026: Η γιορτή του κρασιού, του βιβλίου και της μνήμης ξεκινά!
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Καθιερώνεται η ΑΕΠ Κοζάνης

Μια πεντακάθαρη νίκη με σκορ 2-0, επί της ιστορικής ομάδας του Εδεσσαϊκού, πέτυχε χθες η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, παρέμενοντας μόνη πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου της.

Με τέρματα των Φρανκο Σεα και Κωνσταντίνου Βαλμά, χωρίς ουσιαστικά να κινδυνέψει σοβαρά σε όλο τον αγώνα, η ομάδα μας πήρε τη ρεβάνς για την άδικη ήττα (1-0), του πρώτου γύρου στην Έδεσσα.

Η ομάδα μας έβγαλε για μια ακόμα φορά τεράστιο πάθος, ομαδικότητα, καλή αλληλοκάλυψη και διάθεση για να δώσει τόπο στα νιάτα.

Με τον 16χρονο Παπαζήση στην αρχική ενδεκάδα και με τους 17χρονους Κουλούσια και Γκιούρο να παίρνουν και πάλι χρόνο συμμετοχής, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της.

Οι πιστοί μας φίλαθλοι, χειροκρότησαν για μια ακόμα φορά την προσπάθεια και τη μεγάλη νίκη μας.

Μια νίκη που αποκτά και πάλι μεγάλη σημασία αν αναλογισθεί κανείς, τις πολλές απουσίες και τους  τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε.

Με τον αρχηγό μας Σάββα Κοτταρίδη ,να αποχωρεί στο ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα (τράβηγμα) και τους Κανταρτζή, Τσελέπη, Κυρίτση και Μπάλλα εκτός αποστολής, επίσης λόγω τραυματισμών.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, μετά τη δυσκολη περσινή σεζόν και την “τιμωρία” της να αγωνισθεί στη Γ Εθνική, βρίσκει το δρόμο της, παραμένει ανταγωνιστική, δημιουργεί υποδομές, δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά της περιοχής μας και καθιερώνεται πια στις συνειδήσεις των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Το Σωματείο μας, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για κάτι νέο, υγιές και αισιόδοξο, για τη νεολαία της περιοχής μας.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *