• Latest

ΚΚΕ: Συγκέντρωση Καταδίκης των Δολοφόνων ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

15 Μαΐου 2018
Έρχεται το πιο μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων – Το «Πολικό Εργαστήρι» στην Καστοριά!

Ξεκινούν τα δρομολόγια του Χριστουγεννιάτικου Τρένου προς και από τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»

19 Δεκεμβρίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Εντάσσεται σε χρηματοδότηση ο κόμβος της Μπάρας Σιάτιστας

18 Δεκεμβρίου 2025
Μπλόκο Αντιγόνου: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Την Παρασκευή 19/12 στις 15:30 συνέλευση στο μπλόκο και 16:00-19:00 κλείσιμο δρόμου

18 Δεκεμβρίου 2025
Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

18 Δεκεμβρίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ανεπίτρεπτη αιφνιδιαστική ταλαιπωρία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού»

18 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»

Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»

18 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

18 Δεκεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Δευτέρα 22-12-2025

18 Δεκεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

7 Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας

18 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

26.026.943,28 € για αποζημιώσεις από την ευλογιά. Λάρισα Σέρρες και Ξάνθη παίρνουν πάνω από τα μισά χρήματα

18 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή

Κοζάνη: Άρπαξαν 4.500 ευρώ παριστάνοντας τον λογιστή

18 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα.  Βίντεο

Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο

18 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΚΕ: Συγκέντρωση Καταδίκης των Δολοφόνων ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

sierafm by sierafm
15 Μαΐου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τρίτη 15/5 στις 8:00μμ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ  ΛΑΟΥ

ΟΥΤΕ ΓΗ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Το ΚΚΕ καταδικάζει τις τελευταίες πυραυλικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Συρία, τις δολοφονικές επιθέσεις στον παλαιστινιακό λαό με δεκάδες νεκρούς, που αποτελούν κρίκο στην παραπέρα κλιμάκωση της επιθετικότητας του Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής, με απώτερο στόχο το Ιράν, και που βρίσκουν την πλήρη στήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Το φιτίλι μιας γενικευμένης ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στη Μ. Ανατολή είναι αναμμένο. Καλούμε το λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση! Η αποχώρηση των ΗΠΑ από τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι πρόσφατες επιδρομές του Ισραήλ σε συριακό έδαφος οξύνουν την αντιπαράθεση μεταξύ ισχυρών καπιταλιστικών κρατών και κέντρων στην περιοχή.

Στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, στο δίκαιο αγώνα του κατά της ισραηλινής κατοχής, που διαιωνίζεται με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ. Καταδικάζουμε τη βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες αγωνιστών, τις φυλακίσεις, το απαράδεκτο τείχος, τους εποικισμούς του Ισραήλ, την προσπάθεια ταύτισης του “θύτη” με το “θύμα”.

Δεκάδες νεκροί και πάνω από 2000 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός από τη σημερινή επίθεση σε βάρος άοπλων Παλαιστίνιων, ανάμεσα τους γυναίκες, ανάπηροι, μικρά παιδιά που διαδηλώνουν ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση του μακελάρη των λαών Τραμπ να μεταφέρει την αμερικάνικη πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, να την αναγνωρίσει ουσιαστικά ως “πρωτεύουσα” του Ισραήλ. Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πυρά τις τελευταίες μέρες ξεπερνά τους 100.

Καταγγέλλουμε τις εγκληματικές ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που από τη μια μοιράζει λόγια συμπάθειας για τον παλαιστινιακό λαό και την ίδια στιγμή “ξεπλένει” τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, αναβαθμίζοντας διαρκώς την πολιτική – οικονομική – στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας -Ισραήλ, που είναι ένας ακόμα μοχλός της ισραηλινής επιθετικότητας ενάντια στους Παλαιστίνιους. Καταδικάζουμε την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης και απαιτούμε να εφαρμόσει την απόφαση της Βουλής, του Δεκέμβρη 2015 και να προχωρήσει άμεσα στην αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους. Καμία ανοχή στην προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να παρουσιαστεί ως μη συμμετέχουσα στις επικίνδυνες αυτές εξελίξεις, την ώρα που στο όνομα της “γεωστρατηγικής αναβάθμισης” εμπλέκει ολοένα πιο βαθιά τη χώρα μας στο κουβάρι των ανταγωνισμών, αξιοποιώντας τη βάση της Σούδας και όλο το πλέγμα βάσεων και στρατηγείων στη χώρα μας για μια σειρά από πολεμικές επιχειρήσεις και επεμβάσεις. Να πέσει στο κενό η προσπάθεια των κυβερνητικών επιτελείων να παρουσιαστεί η ΕΕ ως θεματοφύλακας της ασφάλειας και της ειρήνης στην περιοχή.

Το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση την άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους. Το ΚΚΕ υποστηρίζει τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και αγωνίζεται για: Τη δημιουργία ανεξάρτητου και κυρίαρχου Παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Την αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από όλα τα κατεχόμενα εδάφη του 1967. Την παύση της εποικιστικής δραστηριότητας και την αποχώρηση όλων των εποίκων που έχουν εγκατασταθεί πέρα από τα σύνορα του ’67. Το γκρέμισμα του απαράδεκτου τείχους στην Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Οχθη. Την άρση κάθε αποκλεισμού των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας. Την επιστροφή των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους. Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων κι άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

 

Tags: ΚΚΕ
Previous Post

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Βοΐου στην έκθεση ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ

Next Post

Συγχαρητήριο μήνυμα ΓΣ Σιάτιστας προς τον Μακεδονικό Σιάτιστας

Next Post
γυμναστικος

Συγχαρητήριο μήνυμα ΓΣ Σιάτιστας προς τον Μακεδονικό Σιάτιστας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ξεκινούν τα δρομολόγια του Χριστουγεννιάτικου Τρένου προς και από τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»
  • Λάζαρος Γκερεχτές: Εντάσσεται σε χρηματοδότηση ο κόμβος της Μπάρας Σιάτιστας
  • Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Την Παρασκευή 19/12 στις 15:30 συνέλευση στο μπλόκο και 16:00-19:00 κλείσιμο δρόμου
  • Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ανεπίτρεπτη αιφνιδιαστική ταλαιπωρία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr