Αριστεία, έρευνα και φοιτητική δράση στο επίκεντρο της Τελετής Βραβεύσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολεία της Κοζάνης για τη Μετάβαση και την Πολιτιστική Ταυτότητα της Δυτικής Μακεδονίας
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά
Στο Δήμο Βοΐου δωρεάν για 20 χρόνια τμήμα του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου
Νεάπολη: Οι μαθητές κάνουν πορεία το Σάββατο για τα Τέμπη
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης
Δήμος  Γρεβενών: Πρόσκληση για διενέργεια εκταφών
κτηνοτροφια προβατα
Μετρό Θεσσαλονίκης: Βανδαλισμοί πριν καν εγκαινιαστεί!
κινητο, τηλεφωνο, ιντερνετ

Μεγαλογιατρός μαζί με τον πατέρα του, εμφάνισε πλαστή διαθήκη για να πάρει την περιουσία από τον αδελφό του

Μία απίστευτη ιστορία πλαστογραφίας με πρωταγωνιστή μεγαλογιατρό της Χαλκίδας βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. Ο άνδρας μαζί με τον πατέρα του εμφάνισαν πλαστή διαθήκη ώστε να πάρει την περιουσία από τον ίδιο του τον αδερφό.

Για την υπόθεση μίλησε το πρωί της Τετάρτης 11/9 στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η δικηγόρος, Μαρία Καρλή εξηγώντας πως όλα ξεκίνησαν το 2020 όταν ο πελάτης της ανακάλυψε πως ο πατέρας του, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του, δεν είχε μοιράσει ακόμα την περιούσια της στους γιους του.

Τότε, ο πατέρας του, του αποκάλυψε πως βρέθηκε μία διαθήκης της μητέρας του, στην οποία δεν του αφήνει τίποτα. Η υποτιθέμενη διαθήκη της μητέρας του ήταν χειρόγραφη και όταν ο 49χρονος την είδε διαπίστωσε πως δεν πρόκειται για τα γράμματα της μητέρας του.

Όπως όλα δείχνουν ο αδερφός του θύματος συνεργάστηκε με τον πατέρα τους για την πλαστογραφία της διαθήκης.

«Το ανακάλυψα συμπτωματικά» λέει το θύμα

Το θύμα της υπόθεσης περιέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πώς ανακάλυψε την πλεκτάνη του πατέρα του και του γιατρού, αδελφού του.

«Εγώ το ανακάλυψα στις 30 Οκτωβρίου 2020. Το ανακάλυψα συμπτωματικά. Ήταν οι καταλυτικές ημερομηνίες για να δηλώσουμε στο κτηματολόγιο κάποια περιουσιακά στοιχεία, και την ημέρα εκείνη διαπίστωσα πως δεν έχω κάτι άλλο ως περιουσιακό στοιχείο. Έκπληκτος ρώτησα τον πατέρα μου γιατί δεν έκανε τις δηλώσεις, γιατί τον είχαμε εξουσιοδοτήσει για να μας δηλώσει ως εξ αδιαθέτους κληρονόμους, και μου απάντησε πως δεν θα το κάνει γιατί βρήκαν διαθήκη της μαμάς» είπε.

«Ρώτησα γιατί δεν μου το είπαν και πήρα την απάντηση “για να μην σε στεναχωρήσουμε”. Η μαμά έφυγε το 2016 και η φερόμενη διαθήκη κατατέθηκε το 2018. Από την ημέρα που ανακάλυψα αυτό που έγινε προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον μπαμπά και τον αδελφό μου, αλλά δεν απάντησαν. Μιλάμε για ακίνητα, διαμερίσματα, εξοχική κατοικία, μετρητά κ.α» σημείωσε.

Η δικηγόρος του, Μαρία Καρλή, σχολίασε τα όσα συνέβησαν, λέγοντας πως όλα συνέβησαν καθώς πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη περιουσία.

«Οι σχέσεις ήταν άριστες. Η περιουσία είναι μεγάλη. Η περιουσία ανήκε στη μητέρα. ΄Έφτιαξαν μία πλαστή διαθήκη, ήταν χειρόγραφη. Η διαδικασία πλέον είναι στον ανακριτή και έχει υποβληθεί μήνυση για κακουργηματική πλαστογραφία. Έχουν γίνει πραγματογνωμοσύνες και 3 πραγματογνώμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ήταν πλαστή» υπογράμμισε και κλείνοντας είπε: «Ήδη η διαθήκη έχει χαρακτηριστεί ως πλαστή και εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης».

 

Πηγή: Newsbeast.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *