Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Συνάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το Ε.Κ.Ν.Ε. Ενίσχυση της νεανικής συμμετοχής μέσω συνεργασιών
FixItBnB: Νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από τη ΔΕΗ
«Ιστορική στιγμή»: Το τρένο επέστρεψε στο Αμύνταιο, μετά από τρία χρόνια – Κυρανάκης: Έως τέλη Μαΐου τα δρομολόγια
Δήμος Κοζάνης: Συναυλία κλιμακίου της Μπαντίνας της «Πανδώρας»
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: «Γλωσσική Διδασκαλία σε Πολυπολιτισμικά και Ψηφιακά Περιβάλλοντα»
«Ιστορική στιγμή»: Το τρένο επέστρεψε στο Αμύνταιο, μετά από τρία χρόνια – Κυρανάκης: Έως τέλη Μαΐου τα δρομολόγια
Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων έργων και δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Απριλίου 2026
Όλγα Μαρκογιαννάκη
ταξιδι διακοπες
Δράσεις – παρουσιάσεις του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λ.Τ. Κοζάνης
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης

Με ακουστικό «ψείρα» πήγε να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης!

Στη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι είχαν αναγάγει σε… επιστήμη την απάτη, προχώρησε η Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο ελέγχου υπόπτων οχημάτων, εντόπισαν τον έναν 40χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του, να λέει με αυτοσχέδιο σύστημα επικοινωνίας, τις απαντήσεις στα θέματα θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 40χρονος συνεργός του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή συμμετείχε στις εξετάσεις, να παίρνει τις απαντήσεις των θεμάτων από τον προαναφερόμενο, με ειδικό οπτικοακουστικό σύστημα, το οποίο έφερε στη μπλούζα του, αποτελούμενο από ειδική καλωδίωση, με κεραία, κάμερα και ειδική «ψείρα» που είχε τοποθετημένη στο αυτί του.

Από την σωματική έρευνα στον 40χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακουστικό -η λεγόμενη «ψείρα», δύο μπλούζες που φορούσε και είχε κρυμμένο σε αυτές ένα σύστημα οπτικοακουστικού μέσου, αποτελούμενο από μπαταρία, ειδική καλωδίωση, πλακέτα, κεραία, κάμερα και μικρόφωνο, κινητό τηλέφωνο καθώς και το ποσό των 110 ευρώ.

Μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν ο 40χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δέκα μικρές μπαταρίες, πέντε ακουστικά «ψείρες», laptop, κεραία ενισχυτή σήματος, φορητό ασύρματο επικοινωνίας, ειδική τσιμπίδα, ανεμιστήρας για laptop, οκτώ κινητά τηλέφωνα, έξι δελτία εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων οδηγών, δύο κάλυκες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 888,5 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ελευσίνας, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *