Δήμος Βοΐου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων «ΠΕΛΕΚΟΝ 2026» στη Σιάτιστα – Τιμήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος ως απόγονος της οικογένειας Μανούση
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο  Γ. Ζιμπιλίδης
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
Chios και Kythira Pass 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 300 ευρώ
πονος
απατη
Άγιο Όρος: Δόκιμος μοναχός δέχτηκε επίθεση στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ΔΕΔΔΗΕ: Αποφοίτηση για τον πρώτο κύκλο του προγράμματος «Σύγχρονα Ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής»
Βέττα Καλλιόπη
ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος του εφηβικού εντύπου “Παιδιά” στην Πρίζα
Δήμος Κοζάνης: Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 οι εγγραφές σε Ωδείο, Πανδώρα, Εικαστικό και Φωτογραφικό Εργαστήρι

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Υπουργοποιήθηκε την ώρα που ήταν ως εισηγητής στην Ολομέλεια της Βουλής

Στην Ολομέλεια της Βουλής  βρήκε η υπουργοποίηση τον νέο Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο κ. Παπαδόπουλος να είναι ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας στο νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα για την κύρωση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο  “Έκτακτα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία και την ταχεία αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές του Ιουλίου/Αυγούστου 2021 και συναφείς διατάξεις” (Α΄ 143) και άλλες διατάξεις».

Έτσι σε ένα σπάνιο ακόμα και για τα κοινοβουλευτικά χρονικά σκηνικό η ανακοίνωση του νέου υπουργικού σχήματος βρήκε τον νέο Υφυπουργό στην Ολομέλεια να εισηγείται το νομοσχέδιο με αποτέλεσμα να δεχθεί άμεσα τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια