• Latest
Νεα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι αυτοδιοικητικοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές. Τα ονόματα των νέων υποψηφίων που ακούγονται για την Δυτική Μακεδονία.

24 Νοεμβρίου 2022
Βιωματική Διαιώνιση της Πολιτισμικής Μνήμης και η Παρακαταθήκη του Λαογράφου Γεωργίου Μ Μπόντα (1933-2025)

Βιωματική Διαιώνιση της Πολιτισμικής Μνήμης και η Παρακαταθήκη του Λαογράφου Γεωργίου Μ Μπόντα (1933-2025)

4 Δεκεμβρίου 2025
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Προσωρινή διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη λόγω βλάβης

4 Δεκεμβρίου 2025
Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη

Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη

3 Δεκεμβρίου 2025
Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

3 Δεκεμβρίου 2025
Τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο γιορτάζει η Κοζάνη

Κοζάνη: Ο εορτασμός για τον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο

3 Δεκεμβρίου 2025
4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες

4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες

3 Δεκεμβρίου 2025
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Το ωράριο για την περίοδο των γιορτών

3 Δεκεμβρίου 2025
Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες

Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες

3 Δεκεμβρίου 2025
Οι αγρότες του Φιλώτα, κλείνουν το τελωνείο της Νίκης

Μπλόκο Φιλώτα: Πότε θα κλείσει ο δρόμος

3 Δεκεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Φλώρινα: Ανήλικος έβαζε φωτιά σε θυροτηλέφωνα

3 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας, αναβάθμιση υποδομών κι έμφαση στην εκπαίδευση, όχι μόνο καταστολή και πρόστιμα» – Ομιλία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

3 Δεκεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη 36χρονος στην πόλη της Κοζάνης, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης

3 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι αυτοδιοικητικοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές. Τα ονόματα των νέων υποψηφίων που ακούγονται για την Δυτική Μακεδονία.

sierafm by sierafm
24 Νοεμβρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Νεα Δημοκρατία
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Από την μεγάλη «δεξαμενή» της τοπικής αυτοδιοίκησης αναμένεται να αντλήσει πολλούς υποψηφίους στις βουλευτικές εκλογές του επόμενου έτους η Νέα Δημοκρατία. Οι υποκλοπές και το «νέφος» με το οποίο σκέπασαν την πολιτική ζωή του τόπου δεν έχουν αφήσει να διαφανεί ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία που θα στηθούν κάλπες. Τούτο, σε συνδυασμό με το ότι οι πρώτες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική, καθιστά ακόμα πιο δύσκολη τη μάχη όσων θα κατέλθουν στο κυνήγι των σταυρών. Όπως και να έχει, η προετοιμασία των «γαλάζιων» υποψηφίων (ή αυτών που θεωρούν ότι θα είναι υποψήφιοι) συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Α’ Αθηνών
Στην Α’ Αθηνών, την πιο σημαντική εκλογική περιφέρεια, η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δημιούργησε μια ελεύθερη θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια αναμένεται να είναι οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων Άννα Ροκόφυλλου και Χρήστος Τεντόμας. Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος είχε κατέλθει εκ νέου στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής, δίχως επιτυχία.

Ο Γιώργος Δημόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αττικής, πιθανολογείται ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ίδια κονίστρα, ενώ από την Πειραιώς εξετάζουν και μια δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα, όπως αυτή της δικηγόρου (και με μεγάλη αναγνωρισημότητα) Εβίτας Βαρελά.

Βόρειος και Νότιος Τομέας
Υποψήφιοι στον βόρειο τομέα θα είναι ο αντιδήμαρχος Νέου Ηρακλείου, Μανώλης Κουτσογιαννάκης αλλά και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγία Βάρβαρα», Φωτεινή Βρύνα. Η τελευταία, άλλωστε, ήταν υποψήφια και στο παρελθόν. Το πρόσωπο της νέας γενιάς στα γαλάζια ψηφοδέλτια θα είναι η Αθανασία Οικονόμου, η οποία είναι Τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ και Πολιτικος Μηχανικος.

Μπορεί στο νότιο τομέα να υπάρχουν «βαριά» ονόματα (Νίκος Δένδιας, Τάκης Θεοδωρικάκος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης), όμως και εκεί οι θα υπάρχουν αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες. Μια εξ αυτών, θα είναι της Δήμητρας Νάνου, της αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα.

Συνωστιμός… Μακεδόνων αντιπεριφερειαρχών
Υποψήφιοι βουλευτές αναμένεται να είναι αρκετοί αντιπεριφερειάρχες από την βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου (αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης), ο Ιωάννης Γιώργος (αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής) και η Σοφία Μαυρίδου (αντιπεριφερειάρχης Πιερίας) είναι μεταξύ αυτών.

Το σενάριο περί υποψηφιότητας του Άγγελου Χαριστέα, αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας, διαψεύστηκε από τον ίδιο.

Παράλληλα, υποψήφια βουλευτής αναμένεται να είναι η αντιδήμαρχος Σερρών Χρυσάνθη Παλάζη.

Δυτική Μακεδονία
Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στην περιοχή, αλλά αυτό δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην Φλώρινα. Ο Σταύρος Παπασωτηρίου, διοικητής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην ίδια περιοχή.

Τα ονόματα των νέων υποψηφίων που ακούγονται για την Κοζάνη είναι αυτά των αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Στέργιου Κανά, και του πρώην περιφερειάρχη Γιώργου Δάκη, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Τι θα γίνει στο «χωριό» του Πάτση

Στα Γρεβενά, τόπο καταγωγής και εκλογής του διαγραφέντος για σκάνδαλα με κόκκινα δάνεια και εταιρείες offshore Ανδρέα Πάτση, προβάδισμα έχει ο τοπικός αντιπεριφεριάρχης Σάκης Φωλίνας , ενώ ενδεχομένως να είναι υποψήφιος και ο Χρήστος Βλαχοκώστας, δασολόγος και γνωστό στέλεχος της παράταξης την περιοχή.

Κάμπος
Όσον αφορά στη Θεσσαλία, οι αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Τρικάλων, Δωροθέα Κολυνδρίνη και Χρήστος Μιχαλάκης αντίστοιχα, αναμένεται να είναι υποψήφιοι βουλευτές.

Επίσης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, επρόκειτο να είναι υποψήφια.

Έβρος και Ήπειρος
Πιθανή θεωρείται η βουλευτική υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος ωστόσο λοξοκοιτάζει και προς το δήμο Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, υποψήφιος αναμένεται να είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Βασίλης Ψαθάς.

Tags: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Previous Post

Στο τραπέζι μειώσεις στις τραπεζικές χρεώσεις

Next Post

Αποκάλυψη για επικίνδυνες «τρύπες» στο Gov.gr -H απάντηση του Υπουργείου

Next Post
gov.gr, υπολογιστης

Αποκάλυψη για επικίνδυνες «τρύπες» στο Gov.gr -H απάντηση του Υπουργείου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Βιωματική Διαιώνιση της Πολιτισμικής Μνήμης και η Παρακαταθήκη του Λαογράφου Γεωργίου Μ Μπόντα (1933-2025)
  • ΔΕΥΑΒ: Προσωρινή διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη λόγω βλάβης
  • Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη
  • Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
  • Κοζάνη: Ο εορτασμός για τον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr