51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Ψηφιακό δίδυμο «καρφώνει» στις αρχές πότε ήπιαμε και πόσο
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Σιατίστης
Γρεβενά: 21χρονος συνελήφθη  για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Μαγιάγκας Γεώργιος: Για μια Δίκαιη Μετάβαση χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις
ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑ
Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αναστάσιου Τζιλίνη «Μια ξεχωριστή κολυμβητική ομάδα» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 112η Επέτειο Απελευθέρωσης των Σερβίων
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Από τον λιγνίτη στη νέα εποχή: Απολογισμός 7 ετών Μεταβασης και η επόμενη μέρα της Δυτικής Μακεδονίας
North Solar: Ενισχύεται ο ανοιχτός διάλογος με τους κατοίκους της Γαλατινής και του Βοΐου
Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο

Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τι καταγγέλλει νεαρή αστυνομικός

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του, η οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “On Time”, και μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία τον είχε γνωρίσει μέσω του Facebook είχε μια δυσάρεστη εμπειρία μαζί του. Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να έχει συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε κάτι το μεμπτό αρχικά. Η συζήτηση αφορούσε στο θέατρο. Ο ηθοποιός την κάλεσε στο θέατρο σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει, είχε αφήσει τα εισιτήρια και μάλιστα άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Με το που κάθισαν ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό, αντίθετα πίστευε ότι είναι ένας ευγενής άνθρωπος. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν… άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα τα έχασε, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε δεν ξαναμίλησε μαζί του στο Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια