Πανελλήνιο μετάλλιο για τον Γιώργο Νιόπλια!
ΕΦΕΠΑΕ
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Πραγματικότητα τα Νέα Κοιμητήρια του Δήμου Κοζάνης» – Επίσημη ένταξη του έργου στο ΔΑΜ, ύψους 5,1 εκατομμυρίων ευρώ, με απόφαση Παπαθανάση
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Κοζάνης: Σε εξέλιξη η Καθίζηση οδοστρώματος στο δρόμο Τριγωνικό – Ρύμνιο
Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών δημοτικής οδού Δρεπάνου προς Άγιο Δημήτριο και Ακρινή
Συνελήφθη διακινητής αναβολικών σε αθλητές: Χρυσές μπίζνες με παράνομα σκευάσματα
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
3 χρυσά μετάλλια για τη Σιατιστινή Τριγώνη Βασιλική -Τεράστια επιτυχία της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης στο Εαρινό Κύπελλο Κολύμβησης
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τι καταγγέλλει νεαρή αστυνομικός

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του, η οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “On Time”, και μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία τον είχε γνωρίσει μέσω του Facebook είχε μια δυσάρεστη εμπειρία μαζί του. Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να έχει συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε κάτι το μεμπτό αρχικά. Η συζήτηση αφορούσε στο θέατρο. Ο ηθοποιός την κάλεσε στο θέατρο σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει, είχε αφήσει τα εισιτήρια και μάλιστα άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Με το που κάθισαν ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό, αντίθετα πίστευε ότι είναι ένας ευγενής άνθρωπος. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν… άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα τα έχασε, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε δεν ξαναμίλησε μαζί του στο Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *