• Latest

Νεάπολη: Πρόσληψη προσωπικού από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΟριΖΩΝΤΑΣ

18 Ιανουαρίου 2019
Δρόμος φώτα

Δήμος Κοζάνης: Πράσινο φως” από τη Δημοτική Επιτροπή για την αναβάθμιση του φωτισμού πάρκων

16 Οκτωβρίου 2026
Νεάπολη: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Κεντρικής πλατείας συντριβανίου

Νεάπολη: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Κεντρικής πλατείας συντριβανίου

16 Οκτωβρίου 2026
Από την έρευνα στην κλινική πράξη: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Μαμάτσειο Νοσοκομείο σε κοινή ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Καρδιολογία

Από την έρευνα στην κλινική πράξη: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Μαμάτσειο Νοσοκομείο σε κοινή ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Καρδιολογία

16 Οκτωβρίου 2026
Φίλοι της Παράδοσης: Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήριο από την Ηλιαχτίδα

16 Οκτωβρίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Επανεκλογή Νίκου Σαμαρά  στην Προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου  και ανάδειξη νέου Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο Σχεδιασμός της Πολιτικής Συνοχής στο Εθνικό και Περιφερειακό Εταιρικό Σχέδιο

16 Οκτωβρίου 2026
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας

Έως 5.000 ευρώ σε 20 νέα ζευγάρια από τον Δήμο Σερβίων

16 Οκτωβρίου 2026
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Συλλυπητήριο Μήνυμα για τον Γιάννη Τσοκτουρίδη

16 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Πρόσκληση τοπικών φορέων για συμμετοχή στη διαβούλευση του νέου Σχεδίου Δράσης για την ένταξη της Ισότητας των Φύλων

16 Οκτωβρίου 2026
Υπογραφή Σύμβασης του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Κοζάνης – Αιανής»

4η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ένταξης και Απένταξης Έργων ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας

16 Οκτωβρίου 2026
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

61η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

16 Οκτωβρίου 2026
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026

16 Οκτωβρίου 2026
Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» 

Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

16 Οκτωβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεάπολη: Πρόσληψη προσωπικού από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΟριΖΩΝΤΑΣ

sierafm by sierafm
18 Ιανουαρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
12
SHARES
59
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας ΟριΖΩΝΤΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη 4(τεσσάρων) ατόμων με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, για τις ανάγκες της δομής του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)

Περιγραφή Θέσεων
1. Ειδικότητα: Ψυχολόγος
2. Ειδικοτητα: Νοσηλευτής
3. Ειδικότητα: Βοηθητικό προσωπικό
4. Ειδικότητα: Μάγειρας

Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής
1. Αίτηση υποψηφιότητας
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών
4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
5. Εξειδίκευση στην ειδική αγωγή
6. Προϋπηρεσία σε δομές ή υπηρεσίες ειδικής αγωγής και κοινωνικής μέριμνας.
7. Κάρτα ανεργίας σε ισχύ

Επίσης θα συνεκτιμηθεί η μόνιμη διαμονή των υποψηφίων στους δήμους : Βοΐου, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Γρεβενών.

Διαδικασία Επιλογής

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα πρέπει να αποστείλουν μέσω email: [email protected]
ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση:
ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΡΙΖΩΝΤΑΣ.ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ 1 και ΓΥΜΝΑΣΙΆΡΧΗ ΚΟΤΣΕΛΊΔΗ 1 ΤΚ.50001 ΝΕΆΠΟΛΗ ΚΟΖΆΝΗΣ , μόνο την αίτηση υποψηφιότητας(όπου θα αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία ,η θέση ενδιαφέροντος και στοιχεία επικοινωνίας του υποψηφίου)και το βιογραφικό τους σημείωμα ως την
22η Ιανουαρίου 2019.

Η επιλογή προσωπικού θα γίνει από διεπιστημονική επιτροπή ορισμένη από το ΔΣ της Επιχείρησης, η οποία θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό και θα εξετάσει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων.

Η επιτροπή θα επιλέξει τα βιογραφικά των υποψηφίων τα οποία θα κρίνει κατάλληλα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής που αναγράφονται στον παραπάνω πίνακα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 22η Ιανουαρίου 2019.

Οι υποψήφιοι που θα κριθούν κατάλληλοι, θα κληθούν σε συνέντευξη.

Η επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται από δύο εταίρους και δύο εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Μετα την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων, οι υποψήφιοι που τελικώς θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω προσωπικού e mail και θα προσκομίσουν το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών, όπως αυτά αναγράφονται παραπάνω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2468023373 καθημερινά 14.00 έως 17.00

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

Σκανδάλη Αννίκα
Κομνηνού Ερατώ

Τι είναι η ΚΟΙΝΣΕΠ Ορίζωντας 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ * ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ορίΖΩΝΤΑΣ*

Με μεγάλη ικανοποίηση ,ευχαρίστηση και χαρά σας ενημερώνουμε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει στην περιοχή ΒΟΙΟΥ, δομή ημερήσιας φροντίδας, ξενώνων και προγραμμάτων ενισχυτικής διδασκαλίας για ΑΜΕΑ, με τη μορφή της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ κοινής ωφέλειας και το διακριτικό *ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ οριΖΩΝΤΑΣ*.

Ως έδρα ορίστηκε η Νεάπολη του Δ. Βοΐου,(κομβικό και προσβάσιμο σημείο για την εξυπηρέτηση και τη μετάβαση των εκπαιδευομένων των δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών και Βοΐου) και θα καλύψει -σταδιακά σε όλους τους άξονες της,- τις ανάγκες 50 ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ξεκινά με τον πρώτο και τρίτο άξονα δραστηριοποίησης,σε ιδιόκτητο χώρο, επί των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου 1 και Γυμνασιάρχη Κοτσελίδη 1.

Στη συνέχεια, διασφαλίζοντας τους κατάλληλους χώρους και πόρους,θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο άξονα δραστηριοποίησης.

Η δράση ξεκίνησε ύστερα από ζήτηση ,αίτημα και παρότρυνση των γονέων ΑΜΕΑ του Δ.ΒΟΙΟΥ για τη συνέχιση της δημιουργικής τους καθημερινότητας και τη φροντίδα τους ,ειδικά για τα παιδιά που ολοκλήρωσαν την ακαδημαϊκή τους μόρφωση καθώς και για περιπτώσεις αδυναμίας του οικογενειακού περιβάλλοντος να τα φροντίσουν.

Στη συνέχεια, η πεποίθηση ότι μια τέτοια δομή και ολοκληρωμένη πρόταση- που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των ΑΜΕΑ και δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή -δε θα έπρεπε να μείνει στα στενά πλαίσια του τόπου, μας οδήγησε στην επιπλάτυνση της ιδέας προκειμένου να καλύψει και τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Φυσικά κάθε ιδέα είναι σημαντική όταν γίνεται πράξη και με αυτό κατά νου, απευθυνθήκαμε στους ανάλογους φορείς, υπουργεία κ.τ.λ. ώστε να διασφαλιστεί ένα σίγουρο, διαρκές και ποιοτικό έργο.

Μετά το τέλος αυτής της διαδικασίας, μόνο το νομικό πλαίσιο των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., ως δομές στήριξης ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους, διασφάλιζε πλήρως αυτή τη δράση.

Το ξεκάθαρο, διάφανο νομικό πλαίσιο, το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και η υποστήριξη του από την πολιτική της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ,έδωσε στην ιδέα μορφή πραγματικής δομής με τον τίτλο ΚΟΙΝΣ.ΕΠ. κοινής ωφέλειας * οριΖΩΝΤΑΣ*.

Καταλήγοντας σ αυτό ,προχωρήσαμε στη σύστασή του καταστατικού.

Τα πρώτα μέλη επιλέχθησαν με βάση τις ειδικότητες τους, την εμπειρία και κυρίως την ταυτότητα των απόψεων και των ιδανικών τους με το σκοπό της δράσης.

Φυσικά, οι κάτωθι αποτελούν τον αρχικό πυρήνα της δομής και ευελπιστούμε ότι με την έναρξη της δράσης και την εκτίμηση του έργου που παρέχει ,αυτή η λίστα θα μεγαλώσει,με την συμμετοχή και άλλων μελών, όλων όσων επιθυμούν να στηρίξουν αυτό το έργο, πάντα κατά βούληση τους.

Τα επτά αρχικά μέλη είναι:
1. ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΝΝΙΚΑ–ΕΙΔΙΚΉ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
2.ΓΚΟΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΑ
3.ΧΑΡΑΧΛΕ ΙΩΑΝΝΑ –ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
4.ΤΙΜΟΥΛΗ ΖΩΗ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
5.ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΕΡΑΤΩ- ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
6.ΤΙΜΟΥΛΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ
7.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΟΙΚΙΑΚΑ (Κατηγορία ΑΜΕΑ)

Οι ειδικότητες που θα πλαισιώσουν τη δομή θα είναι ανάλογες των αναγκών των εκπαιδευομένων και απαραίτητες για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας ,της καθαριότητας και της ασφάλειας της ,όπως : ειδικός παιδαγωγός, γυμναστής, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής μουσικοθεραπευτής, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής, φροντιστής, μάγειρας, καθαριστής, οδηγοί,συνοδός ΑΜΕΑ κτλ.

Για την επιλογή τους θα προκηρυχθούν,, εντός του επόμενου δεκαημέρου, προκηρύξεις και διαγωνισμοί.
Η δομή *ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ορίΖΩΝΤΑΣ* θα δραστηριοποιηθεί σταδιακά σε τρεις άξονες:
1.ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
2.ΞΕΝΩΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
3.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Πιο αναλυτικά:

ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ περιλαμβάνει εκπαίδευση στις βασικές αντιληπτικές και γνωστικές δεξιότητες ,απαραίτητες για την ανταπόκριση των εκπ/μενων στις ανάγκες της καθημερινότητας τους, φυσική κατάσταση, γυμναστική, εργοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη, επαγγελματικό προσανατολισμό, αυτοεξυπηρέτηση (σωματική υγιεινή ,φαγητό, καθαριότητα, περιποίηση και φροντίδα χώρου , σκευών, ρουχισμού)ψυχαγωγία και δράσεις κατάκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων.

Στους ΞΕΝΩΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ δίνεται η δυνατότητα της μόνιμης φιλοξενίας σε άτομα που θα συμμετέχουν στο ολοήμερο πρόγραμμα καθώς και της διαμονής κατά περίσταση , όταν η οικογένεια κρίνει ότι θα την διευκόλυνε, για τον οποιοδήποτε λόγο ,η παραμονή για κάποιες μέρες του εκπ/μενου στη δομή.

Το ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη, ενίσχυση των μηχανισμών μάθησης, γυμναστική ,ψυχολογική υποστήριξη, εικαστικά ,αυτοεξυπηρέτηση, ψυχαγωγία ατομικά ή σε μικρές ομάδες.

Η δομή με τη μορφή ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ . κοινής ωφέλειας * ορίΖΩΝΤΑΣ* υποστηρίζεται από το ιδρυτικό κεφάλαιο, έσοδα από την άσκηση των δραστηριοτήτων της, επιχορηγήσεις από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων, την Ευρωπαϊκή Ένωση, διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς, οργανισμούς ΟΤΑ Β βαθμού , έσοδα από άλλα προγράμματα, κεφάλαια από κληροδοτήματα και δωρεές τρίτων.

Όλα αυτά επιλεκτικά και κάτω από τον αυστηρό έλεγχο και την επιτήρηση των αρμόδιων ελεγκτικών φορέων , με αξιολογήσεις του έργου μας,της δραστηριοποίησης ,της άρτιας λειτουργίας και της εξέλιξης της δομής.

Σκοπός και εσωτερική ικανοποίηση όλων όσων αρχικά συμμετέχουν σ αυτή τη δράση είναι η δημιουργία ευκαιριών και πλαισίων διασφάλισης μιας ποιοτικής, ευχάριστης και δημιουργικής καθημερινότητας για τα ΑΜΕΑ, ποικίλη και όμοια με τη ζωή των νευροτυπικών.

Άλλωστε ο τίτλος *οριΖΩΝΤΑΣ* εμπεριέχει ένα επιτηδευμένο ορθογραφικό λάθος και μια έμφαση στη μετοχή ΖΩΝΤΑΣ, παραπέμποντας όποιον το βλέπει στο μεγάλο αγαθό της ΖΩΗΣ.

Πιστεύουμε σ αυτό το σκοπό, τα κριτήρια μας για την παροχή υπηρεσιών μέσω των προγραμμάτων της δομής είναι πολύ υψηλά, έχουμε πολλές προσδοκίες από τον κάθε εκπ/μενο και είμαστε διατεθειμένοι να υποστηρίξουμε αυτό το σκοπό με γνώση, ευαισθησία και περισσή αγάπη.

Για μας, η αυταξία του κάθε ανθρώπου είναι αυταπόδεικτη, πρέπει να αναδεικνύεται, να προβάλλεται, να εμπλουτίζεται ,να δυναμώνει.
Φυσικά, τα οφέλη τόσο της κοινωνίας όσο και των επωφελούμενων θα είναι αμφίπλευρα, ποικίλα και σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα :

Για την κοινωνία: οι πολίτες θα γνωριστούν, θα εμπλακούν και θα συνεργαστούν με τα ΑΜΕΑ, θα αποδεχτούν τη διαφορετικότητα, θα συνειδητοποιήσουν και θα διαμορφώσουν την πεποίθηση της σημαντικότητας της διαφορετικότητας σε ένα κοινωνικό σύνολο αλλά και θα βεβαιωθούν για τα ιδιαίτερα ταλέντα των ΑΜΕΑ.

Θα ενημερωθούν και θα ευαισθητοποιηθούν πάνω σε θέματα αναπηρίας, θα έχουν συχνή επαφή με μια οργανωμένη δομή όπου θα διοχετεύουν τα ευαίσθητα αισθήματα τους για τα ΑΜΕΑ έμπρακτα και άμεσα.

Για τους επωφελούμενους: θα αναπτύξουν την κοινωνικότητα και της κοινωνικοποίηση τους, θα εμπλακούν σε ομάδες , θα συνάψουν στενές σχέσεις συνεργασίας και φιλίας τόσο με ΑΜΕΑ της ευρύτερης περιοχής όσο και με νευροτυπικά άτομα, θα έχουν ασφαλή και εποικοδομητική επαφή με μέλη συλλόγων και φορέων ,θα δημιουργηθεί η προοπτική για προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις με την κοινότητα.

Μέσα από την προβολή των ταλέντων και των ικανοτήτων των ΑΜΕΑ θα επιτευχθεί η συναισθηματική τόνωση των οικογενειών και η ταυτόχρονη αύξηση των προσδοκιών από και για τα παιδιά τους.

Στο τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και για το όφελος των πολιτών και της τοπικής αγοράς αφού τα άτομα που θα εργάζονται στη δομή θα επιλέγονται αυστηρά από την περιοχή, τα υλικά και τα προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών της δομής θα προμηθεύονται από την τοπική αγορά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που διαθέσατε, και ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε δίπλα μας υποστηρικτικά ,με όποιο τρόπο και ρόλο ορίζετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος και βοηθητικός.

Αυτή η δράση στηρίζεται στην συνεργασία και στην συνεισφορά όλων. Ανήκει πρωτίστως στα ΑΜΕΑ και τις οικογένειες τους και δευτερευόντως σε όλη την κοινωνία .

Επομένως η υποστήριξη και η σύμπνοια όλων μας είναι σημαντική για την λειτουργία, την εδραίωση, και την εξέλιξη της δομής.

Με εκτίμηση
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ,Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΣΕΠ *οριΖΩΝΤΑΣ*
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΝΝΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ 2468023669 – 6953067820

Tags: ΟΡΙΖΩΝΤΑΣ
Previous Post

Μια επίσκεψη στον Επίσκοπό μας – 1ο Δημ. Σχολ. Σιάτιστας – Τάξη ΣΤ΄ (Βίντεο)

Next Post

Ευχαριστήριο από τον Πρεσβύτερο Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας

Next Post
Σιάτιστα Άγιος Δημήτριος

Ευχαριστήριο από τον Πρεσβύτερο Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Πράσινο φως” από τη Δημοτική Επιτροπή για την αναβάθμιση του φωτισμού πάρκων
  • Νεάπολη: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Κεντρικής πλατείας συντριβανίου
  • Από την έρευνα στην κλινική πράξη: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Μαμάτσειο Νοσοκομείο σε κοινή ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Καρδιολογία
  • Ευχαριστήριο από την Ηλιαχτίδα
  • Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο Σχεδιασμός της Πολιτικής Συνοχής στο Εθνικό και Περιφερειακό Εταιρικό Σχέδιο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  2. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
  3. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  4. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  5. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr