Δήμος Βοΐου: Το Εορταστικό πρόγραμμα για τις 23 Δεκεμβρίου
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Kλιμάκωση των κινητοποιήσεων από του αγρότες και στο μπλόκο Σιάτιστας-Έκλεισαν για δυο ώρες, μόνο για τα φορτηγά, και τον παλιό δρόμο Κοζάνης-Γρεβενών-Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Βίντεο
Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία του Sidarta λόγω των καιρικών συνθηκών
Δήμος Βοΐου: Αναβίωση του εθίμου των Κλαδαριών στη Σιάτιστα
Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αλλάζει πίστα
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Δήμος Βοΐου: Βοΐου Γεύσεις στην καρδιά της Αθήνας
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Χριστουγεννιάτικη γιορτή  για τα παιδιά των εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης   
Μουσική, φως και Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα από το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών.
Η νέα spin-off «Saggel» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων: Λύσεις τεχνολογίας γεννημένες από την αγροκτηνοτροφική εμπειρία

Νεκρό βρέφος στα Εξάρχεια: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι γυναίκες που επισκέφτηκαν τον χώρο το τελευταίο διάστημα – Σήμερα η ιατροδικαστική.

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε μπροστά ένας εργαζόμενος καθαριότητας. Σύμφωνα με την αστυνομία κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου στην οδό Σόλωνος, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε ένα νεκρό έμβρυο.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί. Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας η οποία μπορεί να τους δώσει κάποιες απαντήσεις. Από την πλευρά τους οι Αρχές ερευνούν τη λίστα με τις γυναίκες που είχαν επισκεφθεί τον χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι κάποια από τις γυναίκες να γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια να έφυγε. Για αυτό το λόγο οι αστυνομικοί μίλησαν και με τη γυναικολόγο που βλέπει εθελοντικά τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί, ωστόσο επεσήμανε ότι καμία δεν έχει επιπλοκές.

Πηγή: tovima.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *