• Latest
Νεα Δημοκρατία

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Ο χαιρετισμός του Προέδρου

11 Φεβρουαρίου 2019
Σιάτιστα: Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών με τον νευροχειρουργό Γ. Σιάσιο. Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών με τον νευροχειρουργό Γ. Σιάσιο. Βίντεο και φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2026
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πού πήγαν τα 22,6 εκατ. ευρώ – Σχεδόν 1 εκατομμύριο σε 72χρονο από την Κοζάνη, 620.000 ευρώ σε 69χρονο από τα Τρίκαλα

ΟΠΕΚΕΠΕ Κοζάνης: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του φερόμενου ως αρχηγού

6 Ιουνίου 2026
Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας στην Περιοχή Γιάνκοβης. Βίντεο και φωτογραφίες

Δήμος Βοΐου: Εγκαινιάστηκε το Ιππικό Κέντρο Σιάτιστας ( Δελτίο τύπου)

6 Ιουνίου 2026
Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας στην Περιοχή Γιάνκοβης. Βίντεο και φωτογραφίες

Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας στην Περιοχή Γιάνκοβης. Βίντεο και φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: Η αύξηση του ακατάσχετου ορίου των τραπεζικών λογαριασμών είναι ένα θετικό αλλά εξαιρετικά καθυστερημένο και ανεπαρκές μέτρο

6 Ιουνίου 2026
Κακο-εκπαιδεύοντας τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης: «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»

Κακο-εκπαιδεύοντας τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης: «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»

6 Ιουνίου 2026
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το νέο κύκλωμα της Κοζάνης

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το νέο κύκλωμα της Κοζάνης

6 Ιουνίου 2026
34χρονος σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο πολυκατοικίας για να κλέψει 500 ευρώ από τη γιαγιά του

34χρονος σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο πολυκατοικίας για να κλέψει 500 ευρώ από τη γιαγιά του

6 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθησαν τρία άτομα που παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ για να εξαπατήσουν 38χρονο

6 Ιουνίου 2026
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Ηλικιωμένος σπάμαρε με mail τον Δήμο και κατηγορείται για διαταράξη λειτουργίας υπηρεσίας

6 Ιουνίου 2026
Μαμάτσειο: Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Μαστού, με τη Γιώτα Σασοπούλου

Μαμάτσειο: Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Μαστού, με τη Γιώτα Σασοπούλου

5 Ιουνίου 2026
Λάζαρος Γκερεχτές: Συναντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής  Πέτρο Καμπούρη

Λάζαρος Γκερεχτές: Συναντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρο Καμπούρη

5 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Ο χαιρετισμός του Προέδρου

sierafm by sierafm
11 Φεβρουαρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Νεα Δημοκρατία
3
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όσα ανέφερε ο Παντελής Καρακασίδης, στην εκδήλωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 

Ως ο οικοδεσπότης Πρόεδρος στη σημερινή κοινή εκδήλωση των τεσσάρων (4) Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, σας ευχαριστώ από καρδιάς και εκ μέρους των συνεργατών μου, για την τόσο μαζική και θερμή σας παρουσία.

Η συνάντηση αυτή, αποτελεί μια μόνο από τις πολλές ανάλογες διαδικασίες που θα γίνουν στο μακρύ δρόμο μέχρι τις εκλογές και μέχρι την τελική νίκη, για την ανάδειξη των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, στην κρίσιμη πενταετία που έρχεται, σε κάθε επίπεδο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Στο σημείο αυτό όμως και πριν αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τη συγκίνησή μου, μιας και αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα, ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, στη σημερινή μας εκδήλωση να καλωσορίζω τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ, τον κύριο ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον αυριανό Πρωθυπουργό της Χώρας, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, όσο και αν επιχειρεί να τις καθυστερήσει ο κ. Τσίπρας, μαζί με τους πρόθυμους, δανεικούς και όψιμους συνοδοιπόρους του.

Κύριε Πρόεδρε, πριν από οτιδήποτε άλλο, σε ευχαριστούμε για όσα έκανες για τη Μακεδονία μας και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία σας, για να αναδειχθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η σημασία που δίνει η ΝΔ στις επερχόμενες και εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές, αλλά και για τη σημασία που θα έχουν τα αποτελέσματά τους στο ελπιδοφόρο μέλλον και τη βιώσιμη προοπτική της Ελλάδας και στην περίπτωσή μας, της αναπτυξιακής ανάσας που τόσο ανάγκη έχει η Δυτική Μακεδονία για την επόμενη μέρα.

Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι.

Όλοι εμείς που ζούμε σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη και εθνικά ευαίσθητη γωνιά της Χώρας, διαχρονικά τιμούμε τη θυσία, αλλά και την αυτοθυσία όσων αγωνίστηκαν και πάλεψαν για να διατηρείται η Δυτική Μακεδονία και οι πολίτες της υπερήφανοι και αξιοπρεπείς, ακολουθώντας την αρχαιο-ελληνική μας ιστορία και πολιτισμό, τις νεώτερες όμως αλλά πατροπαράδοτες ελληνικές αρχές και αξίες, οι οποίες είναι άμεσα συνυφασμένες με την ορθόδοξη πίστη και θρησκευτικότητα.

Γι’ αυτό και η εθνική υποχώρηση που επήλθε από την ντροπιαστική κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών μέσω της κυβερνητικής τριάδας Τσίπρα – Κοτζιά – Καμμένου, στη συνείδησή μας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Γι’ αυτό, μεταξύ όλων των άλλων, στις επικείμενες εκλογές πρέπει να αλλάξουμε πορεία στην Περιφέρειά μας.

Να βγάλουμε εκτός όλους εκείνους που με τους λαϊκισμούς, τις προσωπικές τους στρατηγικές, τις δήθεν ανεξάρτητες κορώνες, στην κυριολεξία προσέβαλαν και απογοήτευσαν τους πολίτες, υποβάθμισαν κάθε παραγωγική δομή και επιχειρηματική δραστηριότητα, συρόμενοι πίσω από τους κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανιζόμενοι στην κοινωνία ως εκπρόσωποι της κομματικής περιφερειακής τους πολιτικής.

Έχοντας βιώσει όλα αυτά, ως πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας πλέον ΑΛΛΑΖΟΥΜE ΠΟΡΕΙΑ, με επικεφαλή τον Βουλευτή μας, τον Υποψήφιο σήμερα, όμως σίγουρο Περιφερειάρχη αύριο, τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

Τον άνθρωπο που τιμήθηκε κατ’ επανάληψη από τους πολίτες, αλλά και ο ίδιος με την επιστημονική του γνώση, την πολιτική του εμπειρία και τη συνολικότερη κοινωνική του παράσταση, ανταπέδωσε ανάλογα.

Με βάση τα εχέγγυα αυτά, είμαστε σήμερα όλοι εδώ, με την απαραίτητη σύμπνοια και ενότητα, με δύναμη και αποφασιστικότητα για την τελική νίκη, με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, αλλά προπάντων με τη θέληση να βγούμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης, απέναντι στην παρακμή και στην έλλειψη οράματος, που μας οδήγησε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι.
Δίνουμε τη μάχη με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ και βγαίνουμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης:
• Για να μην καταδικαστεί το μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της Χώρας, σε εργασιακό μαρασμό, σε εκτίναξη της ήδη υπάρχουσας ανεργίας και σε απόλυτη περιβαλλοντική εγκατάλειψη, εξαιτίας των πολύχρονων και ρυπογόνων δραστηριοτήτων της ΔΕΗ.
• Για να διατηρηθεί η τεχνογνωσία και οι εξειδικευμένες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία αυτή, με περαιτέρω εξειδίκευση και επανεκπαίδευση των εργαζομένων, έτσι ώστε να ανταποκριθούν σε διεκδικούμενες νέες επενδύσεις, που θα αφορούν καινοτόμες δραστηριότητες σχετικές με την ενέργεια.
• Για την προώθηση μιας δομημένης και ευρείας περιβαλλοντικής αποκατάστασης των εξοφλημένων εδαφών στα Ορυχεία, πέραν των χρόνιων υποχρεώσεων της Εταιρείας.
• Για τη θέσπιση ενός ολοκληρωμένου κυβερνητικού σχεδίου εναλλακτικής ανάπτυξης και με διασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Δίνουμε τη μάχη με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ και βγαίνουμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης:
• Για την κατοχύρωση και την οργάνωση με τους πλέον σύγχρονους όρους, της άκρως εξαγωγικής, παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας του τομέα της γούνας στα μητροπολιτικά κέντρα της Καστοριάς και της Σιάτιστας, ως μια σταθερή πηγή ξένου συναλλάγματος, εξειδικευμένης ανάπτυξης και υψηλής προστιθέμενης αξίας, τόσο για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και για τη Χώρα.
Δίνουμε τη μάχη με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ και βγαίνουμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης:
• Για την περαιτέρω έρευνα και εξειδίκευση των δυναμικών καλλιεργειών που έχουν ήδη δοκιμαστεί τα προηγούμενα χρόνια, με προσήλωση στην ποιότητα, στην τυποποίηση και στην αναζήτηση νέων αγορών προώθησης.
• Για την ενίσχυση της κτηνοτροφικής υποδομής, με τον εκσυγχρονισμό των μονάδων και την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.
Δίνουμε τη μάχη με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ και βγαίνουμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης:
• Για την αξιοποίηση των διαθέσιμων εθνικών πόρων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στην εξυπηρέτηση των υποδομών και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών ενδεικτικά στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, του Τουρισμού, του Πολιτισμού, της Άθλησης, του Εθελοντισμού, σε όλη την έκταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
• Για την πραγματική στήριξη της κάθε λογής επιχειρηματικότητας (μάρμαρα, ξυλεία, μεταποίηση, τρόφιμα, εμπόριο κ.α.), που απώτερο στόχο θα έχει τη μείωση της ανεργίας και την ταυτόχρονη αύξηση θέσεων απασχόλησης.
Ως ο πλέον αρμόδιος, τα υπόλοιπα, θα μας τα αναπτύξει περαιτέρω ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης μας στη δική του ομιλία.
Εμείς από την πλευρά μας ως ΝΟ.Δ..Ε. Κοζάνης, είμαστε σαφώς, αλλά με απόλυτα διακριτό τρόπο στο πλευρό του και θα ανταποκρινόμαστε, σύμφωνα πάντα με τον δικό του προγραμματισμό και σχεδιασμό της προεκλογικής εκστρατείας.
Με βάση και όλα τα παραπάνω, μέσα στο 2019 δεν εφησυχάζουμε.
Δεν αρκούν μόνο οι θετικές για μας δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματά τους.
Όλοι μας, οφείλουμε να είμαστε ενεργοί και δραστήριοι, γιατί οι ιδεοληψίες της δήθεν πρώτης φοράς Αριστεράς κυβέρνησης και οι εκπρόσωποί της, δεν θα παραδοθούν εύκολα.
Όπου μπορούν, ανεύθυνα και ξεδιάντροπα θα συντηρούν το απόλυτο κομματικό κράτος, όπως μπορούν θα εκφοβίζουν και θα συντηρούν το πελατειακό σύστημα, θα πιέζουν δίχως ενδοιασμούς, γιατί το μόνο που θέλουν είναι να παραμείνουν μέχρι τέλους βιδωμένοι στις κυβερνητικές καρέκλες και γιατί έχουν εθιστεί στη νομή της κυβερνητικής εξουσίας.

Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι.
Κλείνοντας την παρέμβασή μου αυτή, θα ήθελα να θυμάστε. Όπως και αν συνεχίσουν να πολιτεύονται οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εμείς ως πολίτες:
• Μέσα στο 2019, με ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
• Μέσα στο 2019, με ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Tags: ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Μορφωτικού Ομίλου Παλαιογρατσιανιτών “Η Γρατσάνη”

Next Post

Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο . Βίντεο

Next Post
μαθητες εξετασεις σχολειο

Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο . Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών με τον νευροχειρουργό Γ. Σιάσιο. Βίντεο και φωτογραφίες
  • ΟΠΕΚΕΠΕ Κοζάνης: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του φερόμενου ως αρχηγού
  • Δήμος Βοΐου: Εγκαινιάστηκε το Ιππικό Κέντρο Σιάτιστας ( Δελτίο τύπου)
  • Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας στην Περιοχή Γιάνκοβης. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Π. Κουκουλόπουλος: Η αύξηση του ακατάσχετου ορίου των τραπεζικών λογαριασμών είναι ένα θετικό αλλά εξαιρετικά καθυστερημένο και ανεπαρκές μέτρο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr