παρεα ομορφια χαμογελο
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026: Αποθέωση για τον «Ιππόλυτο» της Θεατρικής Ομάδας «Εξ Αμάξης»
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια
Στην Κύπρο και τη Lakatamia FC, η  Έλλη Κωστάρα
Δήμος Βοΐου: 4o Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ – 1 έως 5 Ιουλίου
Δήμος Κοζάνης: BookStories στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης την Κυριακή 5 Ιουλίου 2026 από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ στο πλαίσιο των 44ων Λασσανείων
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Πειθαρχικός έλεγχος στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο τον δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία

Εντολή για Πειθαρχικό έλεγχο στους τρεις δικαστές που δίκασαν τον δολοφόνο της 11χρονης και παρά την καταδίκη του για βιασμό ανηλίκου σε κάθειρξη 9 ετών,  του δόθηκε αναστολή και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Το δικαστήριο, όπως προκύπτει από την απόφαση, την οποία ζήτησε άμεσα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα. Ιωάννα Κλάπα, χωρίς ιδιαίτερη αιτιολογία που έδωσε αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι να δικαστεί από το εφετείο επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο της Ζακύνθου ήταν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ζούσε στον νομό Ηλείας και απαγόρευση να πλησιάζει το θύμα, ενα 14χρονο κορίτσι.

Ο 37χρονος είναι Ρομά και οι περιοριστικοί όροι δύσκολα είχαν εφαρμοστεί.

Το εφετείο του είχε προσδιοριστεί για το 2022, όμως η δίκη δεν έγινε λόγω του ότι δεν είχε δικηγόρο. Έτσι του όρισε το δικαστήριο και προσδιορίστηκε δικάσιμος για τον περασμένο Φεβρουάριο. Όμως και πάλι η δίκη δεν έγινε καθώς συνέπεσε με την αποχή των δικηγόρων και τελικά επρόκειτο να γίνει το 2025.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια