• Latest
ΔΙΟΔΙΑ

Ποια είναι τα 9 επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Εγνατία Οδό

17 Φεβρουαρίου 2018
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν .ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης για τον θάνατο οδηγού λεωφορείου

4 Δεκεμβρίου 2025
ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

Για 4 ώρες κλειστός ο δρόμος στο μπλόκο Φιλώτα

4 Δεκεμβρίου 2025
ΧΡΗΜΑ

Δέσμευση από την Περιφέρεια για επίδομα διαβίωσης σε αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Μακεδονίας

4 Δεκεμβρίου 2025
Έντυπα και ψηφιακά εργαλεία του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του σχολικού τουρισμού στον τόπο μας εγκεκριμένα από τον ΕΟΤ

Έντυπα και ψηφιακά εργαλεία του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του σχολικού τουρισμού στον τόπο μας εγκεκριμένα από τον ΕΟΤ

4 Δεκεμβρίου 2025
Στην Αιανή πραγματοποιήθηκε Εργαστήριο Φορέων, θέτοντας τις βάσεις για το Forum 2026 με τίτλο “Πολιτισμός και Οικονομία”

Στην Αιανή πραγματοποιήθηκε Εργαστήριο Φορέων, θέτοντας τις βάσεις για το Forum 2026 με τίτλο “Πολιτισμός και Οικονομία”

4 Δεκεμβρίου 2025
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας, στηρίζει τον Σύλλογο Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας εκφράζει τη στήριξή του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών

4 Δεκεμβρίου 2025
Ένα νέο πιάνο για το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων

Ένα νέο πιάνο για το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων

4 Δεκεμβρίου 2025
ΔΕΗ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τι συνέβη μέσα στο λεωφορείο – Η περιγραφή του διευθυντή του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, για την ανακοπή του οδηγού και τη σωτήρια επέμβαση εργαζομένου

4 Δεκεμβρίου 2025
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τη Δευτέρα 8-12

4 Δεκεμβρίου 2025
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

ΕΕΕΔΕΕ: Επικαιροποιημένα συγκεντρωτικά στοιχεία για την πορεία της ευλογιάς στη χώρα (εβδομάδα αναφοράς 24-30 Νοεμβρίου)

4 Δεκεμβρίου 2025
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ – «Μαζί Σου Για Πάντα»

4 Δεκεμβρίου 2025
ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑΚ: Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί προσωρινά η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, την Πέμπτη 4/12

4 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ποια είναι τα 9 επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Εγνατία Οδό

sierafm by sierafm
17 Φεβρουαρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΔΙΟΔΙΑ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με την συμμετοχή εννέα (9) επενδυτικών σχημάτων έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α φάση) για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.

Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής:

  • 1. Anas International Enterprise S.p.A.

Η Anas International Enterprise S.p.A., δραστηριοποιείται ως ο υπεύθυνος φορέας για έργα εξωτερικού της Anas S.p.A., η οποία είναι η υπεύθυνη αρχή της Ιταλίας για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του εθνικού οδικού δικτύου και των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

  • 2. Ένωση Προσώπων ROADIS Transportation Holding S.L.U., AKTΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Η ROADIS Transportation Holding S.L.U είναι θυγατρική της PSP Investments Canada, Inc. η οποία είναι εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων συνταξιοδοτικών ταμείων με έδρα τον Καναδά.

Η AKTΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. είναι εταιρεία συμμετοχών σε παραχωρήσεις και παροχή υπηρεσιών. Είναι θυγατρική της εισηγμένης εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς των υποδομών, των κατασκευών, της διαχείρισης απορριμμάτων κ.α.

  • 3. Ένωση Προσώπων VINCI HIGHWAYS S.A.S – VINCI CONCESSIONS S.A.S – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Η VINCI HIGHWAYS S.A.S είναι θυγατρική εταιρεία της VINCI Concessions S.A.S. και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εκμετάλλευση αυτοκινητοδρόμων. Η εταιρεία εδρεύει στη Γαλλία.

Η VINCI CONCESSIONS S.A.S δραστηριοποιείται στους τομείς των κατασκευών και των παραχωρήσεων.

Οι ανωτέρω εταιρείες είναι θυγατρικές του γαλλικού ομίλου VINCI ο οποίος έχει διεθνή δραστηριότητα. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αυτοκινητόδρομους, αεροδρόμια, παραχωρήσεις και ενέργεια.

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, είναι ελληνικός βιομηχανικός όμιλος με διεθνή δραστηριότητα στους τομείς της Μελέτης-Προμήθειας-Κατασκευής (έργα EPC), της μεταλλουργίας, της ηλεκτρικής ενέργειας και της εμπορίας φυσικού αερίου.

  • 4. Ένωση Προσώπων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., EGIS PROJECTS S.A.

Η ΓEK TEΡNA Α.Ε. είναι εισηγμένη ελληνική εταιρεία με δραστηριότητα στους τομείς των κατασκευών, τις παραχωρήσεις, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη θερμική ενέργεια, τη διαχείριση απορριμμάτων, τις εξορύξεις και τα ακίνητα.

Η EGIS PROJECTS S.A. αναπτύσσει και διαχειρίζεται έργα υποδομής μεταφορών και είναι μέλος του γαλλικού ομίλου EGIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς των αερομεταφορών, των κατασκευών και της ενέργειας.

  • 5. Ένωση Προσώπων DEUTSCHE INVEST EQUITY PARTNERS GMBH – DIMERA LTD

Η DEUTSCHE INVEST EQUITY PARTNERS GMBH είναι εταιρεία επενδύσεων με έδρα τη Γερμανία.

Η DIMERA LTD είναι επενδυτικός όμιλος ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς των υποδομών, των καταναλωτικών αγαθών, τα ξενοδοχεία και την ψυχαγωγία.

  • 6. Ένωση Προσώπων SICHUAN COMMUNICATIONS INVESTMENT GROUP CO., LTD – DAMCO ENERGY S.A

Η SICHUAN COMMUNICATIONS INVESTMENT GROUP CO., LTD είναι εταιρεία με έδρα την Κίνα η οποία δραστηριοποιείται στις επενδύσεις, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη διαχείριση των υποδομών μεταφορών.

Η DAMCO ENERGY A.Ε. είναι ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργειακών έργων και στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού σε μεγάλους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία είναι θυγατρική του ομίλου Κοπελούζος ο οποίος έχει δραστηριότητα στους τομείς παραγωγής ενέργειας και διαχείρισης απορριμμάτων, του φυσικού αερίου, στις παραχωρήσεις, των ακινήτων και των υπηρεσιών.

  • 7. NORTHERN GREECE CORRIDOR CONSORTIUM (Intertoll Capital Partners B.V. / J&P – AVAX S.A. / Aberdeen European Infrastructure Partners II LP)

Η Intertoll Capital Partners B.V. είναι εταιρεία με έδρα την Ολλανδία και μέλος του ομίλου Intertoll ο οποίος δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη υποδομών και λειτουργία αυτοκινητοδρόμων και έχει έδρα την Ουγγαρία.

Η J&P Άβαξ είναι εισηγμένη ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε διάφορα έργα παγκοσμίως.

Η Aberdeen European Infrastructure Partners II LP είναι εταιρεία επενδύσεων (fund) εστιάζοντας κυρίως σε επενδύσεις έργων υποδομής με μορφή Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (έργα ΣΔΙΤ)

  • 8. FREYJA HOLDINGS SARL (Macquarie European Infrastructure Fund 5 L.P. / Macquarie European Infrastructure Fund 5 SCSp)

Η Macquarie Infrastructure and Real Assets (Europe) Limited είναι θυγατρική της Macquarie Group Limited και αποτελεί διαχειριστή επενδύσεων ο οποίος διαχειρίζεται σε διεθνές επίπεδο ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υποδομές, δίκτυα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

  • 9. ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ

Η ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ είναι κατασκευαστική εταιρεία, μέλος του ομίλου RAVAGO S.A.. Οι δραστηριότητες της RAVAGO περιλαμβάνουν τη διανομή πολυμερών χημικών προϊόντων, υλικά κατασκευής κ.α.

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης, αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Πηγή: iefimerida.gr
Previous Post

Σοκ στη Βέροια: Ενας 19χρονος μαχαίρωσε τον 15χρονο αδελφό του

Next Post

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας σας προσκαλούν στον αποκριάτικο χορό.

Next Post

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας σας προσκαλούν στον αποκριάτικο χορό.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης για τον θάνατο οδηγού λεωφορείου
  • Για 4 ώρες κλειστός ο δρόμος στο μπλόκο Φιλώτα
  • Δέσμευση από την Περιφέρεια για επίδομα διαβίωσης σε αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Μακεδονίας
  • Έντυπα και ψηφιακά εργαλεία του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του σχολικού τουρισμού στον τόπο μας εγκεκριμένα από τον ΕΟΤ
  • Στην Αιανή πραγματοποιήθηκε Εργαστήριο Φορέων, θέτοντας τις βάσεις για το Forum 2026 με τίτλο “Πολιτισμός και Οικονομία”

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr