Επιμελητήριο Κοζάνης
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
ΔΕΥΑΒ
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν Μαστολογικός έλεγχος
Επιστράτευση στο καφέ μπαρ Τι!! Το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο για την 28η Οκτωβρίου
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Ασταμάτητος ο Αλιάκμων Βοΐου – Τρίτη σερί νίκη και κορυφή στη Β’ Ερασιτεχνική!
Στην Χίο  ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής
Γέμισε κόσμο το ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας στο πάρτι του Γυμναστικού

Ποια προϊόντα θα ανατιμηθούν μέχρι τα Χριστούγεννα – Όλη η λίστα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται να αυξάνονται καθημερινά οι τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως είναι τα τρόφιμα.

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί ακόμα ένα «κύμα» ακρίβειας, προκαλώντας την δυσαρέσκεια των καταναλωτών, πολλοί εκ των οποίων, έχουν περιορίσει τις αγορές τους στα απολύτως αναγκαία ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που αγοράζουν φθηνότερα προϊόντα χαμηλότερης διατροφικής αξίας.

Αυξήσεις έως 40%

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το real.gr, σύμφωνα με τα οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα νέο «κύμα» ανατιμήσεων σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, με τη λίστα της ακρίβειας να περιλαμβάνει αυξήσεις σε αγαθά που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το real.gr το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχουν αυξηθεί οι τιμές στα εξής προϊόντα:

Κρουασάν (7% – 10%), ζάχαρη άχνη (17%), ηλιέλαιο (3%), ελαιόλαδα (11%), μαρμελάδα (8%), χαρτικά (3%), υγρά καθαρισμού (6%), ξηροί καρποί (15% έως 40%), κονσέρβες τόνου (10%), απορρυπαντικό (19%), δημητριακά (12%), ελληνικός καφές (4,5%), μπισκότα – φρυγανιές (3,5%), αλεύρι (5% – 10%), ρύζι (10%), φακές (17%), ζυμαρικά (9%), ζάχαρη (6%), τυροκομικά (12%), κατεψυγμένα ψάρια (13%), κατεψυγμένα λαχανικά (25%), μαργαρίνες (4%), κατεψυγμένες πατάτες (3,5%), κατεψυγμένες ζύμες (4%), αναψυκτικά (4%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μεμονωμένες ανατιμήσεις και δεν αφορούν το σύνολο των εταιρειών που παράγουν και εμπορεύονται τα συγκεκριμένα προϊόντα. Ανατιμήσεις που θα περνούν σταδιακά στα ράφια των σούπερ μάρκετ ανάλογα με τα αποθέματα που έχουν στις αποθήκες τους τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *