Δήμος Κοζάνης: Η Κοζάνη ετοιμάζεται να συναντήσει την Ευρώπη με τη μουσική και τον χορό της
Δήμος Κοζάνης: Σημείο αναφοράς για τον Τετράλοφο η νέα παιδική χαρά (Βίντεο+Φωτογραφίες)
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας: Πρώτη συνάντηση και έναρξη προπονήσεων
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
«Τσίμπησαν» σπείρα που εξαπατούσε με… δορυφορική εφορία!
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Σκύλος
ΑΛΟΓΟ
παχυσαρκια διαιτα
Εκλογές για την Ιππική παρέα του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος»
ΣΤΡΑΤΟΣ

Πρόεδρος ΔΕΗ: Η κατάσταση είναι δραματική

Ως «δραματική» περιέγραψε την ταμειακή κατάσταση της ΔΕΗ, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Στάσσης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, σήμερα Πέμπτη, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ΔΕΗ είπε ότι το ταμειακό έλλειμμα ξεπερνά τα 750 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Στάσσης είπε επίσης ότι οι όποιες δράσεις θα πρέπει να έχουν δρομολογηθεί ως τις 15 Σεπτεμβρίου ώστε να διασφαλιστεί η ρευστότητα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ υποστήριξε δε ότι τυχόν αυξήσεις στα τιμολόγια δεν θα επιβαρύνουν τους καταναλωτές, καθώς θα αντισταθμιστούν από μειώσεις στο ΕΤΜΕΑΡ (πρώην τέλος ΑΠΕ) και το ΦΠΑ.

«Στόχος είναι να περάσουμε τον κάβο της ταμειακής δυσκολίας και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, με καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο με κατεύθυνση την ανάπτυξη» είπε ο κύριος Στάσσης.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *