• Latest
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης

21 Αυγούστου 2017
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Κουκουλόπουλος σε Παπαθανάση: Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, εσείς ξεμείνατε στα χρόνια της κασέτας

4 Ιουλίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σέρβια και Βελβεντό

4 Ιουλίου 2026
Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι

Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι

4 Ιουλίου 2026
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων

4 Ιουλίου 2026
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας στο κέντρο της Αθήνας – Φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
γιατρος

Τέλος ο δωρεάν Προσωπικός Γιατρός για όλους – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες με βάση νέα υπουργική απόφαση

4 Ιουλίου 2026
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Αδεια αιμοδοσίας: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

4 Ιουλίου 2026
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή

e-ΕΦΚΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι δικαιούνται τη ρύθμιση από 30 ευρώ το μήνα

4 Ιουλίου 2026
απατη

Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο

4 Ιουλίου 2026
βια Βιασμός παιδι

Πήγε να χτυπήσει την 9χρονη ανιψιά του με λουρί σκύλου σε πάρκο!

4 Ιουλίου 2026
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ για μια διαδρομή

4 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης

sierafm by sierafm
21 Αυγούστου 2017
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 και ώρα 13:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. 9η Ανατροπή (ανάκληση) αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης – δέσμευσης των πιστώσεων από τον προϋπολογισμό χρήσης 2017.
  1. 15η Έγκριση δαπανών, διάθεση και δέσμευση των πιστώσεων ποσού 5.056,02 ευρώ από τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2017. .
  2. Έγκριση ή μη του από 26.07.2017 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών (Ε.Δ.Δ.Π) για την «Προμήθεια ιστών φωτισμού ΦΟΠ και παραδοσιακών φωτιστικών» προϋπολογισμού 53.772,03 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 99/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 27.07.2017 Πρακτικού Ελέγχου Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών  της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών (Ε.Δ.Δ.Π) για την «Προμήθεια θερμής ασφάλτου και ασφαλτικού διαλύματος» προϋπολογισμού 38.993,04 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 92/2017.
  1. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 34945/25.07.2017 ένστασης της εταιρίας ALFA ENERGY ΑΒΕΕ κατά της με αριθμ. πρωτ. 34338/20.07.2017 ανοιχτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια εξελιγμένων υλικών στεγάνωσης & προστασίας του δώματος της αίθουσας Τέχνης του Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 24.798,88 ευρώ.
  1. Έγκριση ή μη του από 11.07.2017 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας στο Γυμνάσιο Κρόκου» προϋπολογισμού 305.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 58/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 11.07.2017 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση παλιού Δημοτικού Σχολείου Καλαμιάς» προϋπολογισμού 14.996,53 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 51/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 26.07.2017 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας στο Γυμνάσιο Καπνοχωρίου» προϋπολογισμού 179.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 57/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 26.07.2017 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης» προϋπολογισμού 240.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 71/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 27.07.2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου «Διαγραμμίσεις δημοτικών οδών 2017» προϋπολογισμού 64.999,96 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 112/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 27.07.2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων πόλης Κοζάνης» προϋπολογισμού 130.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 91/2017.
  1. Έγκριση ή μη του από 03.08.2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση οδών Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 349.999,99 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 98/2017.
  1. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικής έκτασης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 71,262 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλιάς του Δήμου Κοζάνης.
  1. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικής έκτασης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 62,950 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Παρασκευής του Δήμου Κοζάνης.
  1. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικής έκτασης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 199.540,06 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης.
  1. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκποίηση δημοτικής έκτασης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 22,893 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης.
  1. 3η Έγκριση δαπανών, διάθεση και δέσμευση των πιστώσεων ποσού 25.441,40 ευρώ από τον προϋπολογισμό χρήσης 2017, ως οικονομική συμμετοχή του Δήμου σε εργασίες που ζήτησε ο Δήμος από τη ΔΕΗ Α.Ε.
  1. Εξέταση ένστασης της εταιρίας Τσαβδαρίδης Παναγιώτης κατά της αριομ. 315/2017 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Έγκριση ή μη του πρακτικού ελέγχου κατάθεσης δικαιολογητικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών για την καθαριότητα γραφείων δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Δήμου Κοζάνης.
  1. Κατακύρωση ή μη δημοπρασίας για την «Προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Κοζάνης».
  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης της μελέτης με τίτλο: Μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης δεκατεσσάρων (14) σχολικών κτιρίων του Δήμου Κοζάνης.
  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο: Ανάπλαση χώρων πρασίνου Δ.Ε. Ελλησπόντου.
  1. 8η Τροποποίηση – αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2017.
  1. Έγκριση δαπανών, διάθεση και δέσμευση των πιστώσεων ποσού 184.783,56 ευρώ από τον προϋπολογισμό χρήσης 2017.
  1. Ανακλήσεις – Δεσμεύσεων πιστώσεων οικονομικού έτους 2017.
  1. Οικονομική και λογιστική υποστήριξη Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.
  1. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.
Previous Post

Συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης την Τετάρτη 23 Αυγούστου

Next Post

Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εγνατία (φωτο)

Next Post
Τροχαίο

Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εγνατία (φωτο)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κουκουλόπουλος σε Παπαθανάση: Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, εσείς ξεμείνατε στα χρόνια της κασέτας
  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σέρβια και Βελβεντό
  • Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι
  • Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων
  • Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr