Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης
ΤΕΕ: Αίτημα για παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το κτηματολόγιο
Πρόσκληση για συμμετοχή σε όλα τα E-shop της Περιφερειακής Eνότητας Κοζάνης για Δωρεάν Διαφήμιση με Google Ads και Meta Αds
Κοζάνη: Εκδήλωση εγκαινίων του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη και Περιξ Οδών»
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα
ΔΥΠΑ
καιρός
Πτολεμαΐδα: Λύκος θανάτωσε κυνηγετικό σκύλο κατά τη διάρκεια άσκησης θήρας
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Πότε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κινδυνεύουν να χάσουν τις πινακίδες

Ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας. Σύμφωνα με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ενημερώνονται οι εφορίες για το τι προβλέπει ο νόμος 4530 που ψηφίστηκε τον φετινό Μάρτιο.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που τελούν σε κατάσταση ακινησίας για διάστημα πάνω από 18 συνεχόμενους μήνες επιβάλλεται να καταστραφούν και να ανακυκλωθούν. Η διάταξη ισχύει και αναδρομικά για τα οχήματα των οποίων οι πινακίδες ήταν ήδη κατατεθειμένες στις εφορίες κατά την ημερομηνία ισχύος του Νόμου, δηλ. στις 30 Μαρτίου 2018.

Αυτό σημαίνει πως καταλαμβάνει όσες πινακίδες είχαν κατατεθεί 18 μήνες, από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και πριν.

Ισχύει όμως και για όσα οχήματα έχουν τεθεί ή θα τεθούν σε ακινησία- μετά την 30η Μαρτίου 2018. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας είναι η συμπλήρωση συνεχούς παραμονής τους στη Δ.Ο.Υ. για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 18 μηνών.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *