Υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου: «Στηρίζουμε έμπρακτα ένα Πανεπιστήμιο που επενδύει στη γνώση, στην έρευνα και στην καινοτομία»
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την ξαφνική απώλεια της Γλυκερίας Μησιοπούλου-Μπιρμπίλη
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”
Στον Δήμο Σερβίων η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη
Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας από το ΕΠΑΛ Σιάτιστας
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Εικαστικό και Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο “Πάρε με φεγγάρι να χαρείς”
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 12χρονης από τον πατέρα της στο Αμύνταιο, «το θεωρούσε φυσιολογικό»

Για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από το Αμύνταιο και τις αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα της, μίλησε δημοσιογράφος και σοκάρει με τα νέα δεδομένα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της κι αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης.

Σύμφωνα με τον ant1, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας στον Αμύνταιο.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *