• Latest
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχει υλικό με πάνω από 50 γυναίκες, ήθελε ακραία πράγματα» αποκαλύπτει η πρώην σύντροφός του

17 Δεκεμβρίου 2021
Στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης

Στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης

25 Σεπτεμβρίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Κοζάνη: 50χρονος κλέφτης κυκλοφορούσε ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου 2026
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.

Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης στους χορηγούς της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2026

25 Σεπτεμβρίου 2026
Σιάτιστα: Ολοκληρωνονται τα έργα στο κέντρο. Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Ολοκληρωνονται τα έργα στο κέντρο. Βίντεο και φωτογραφίες

25 Σεπτεμβρίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με ΙΧ

25 Σεπτεμβρίου 2026
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Εφτά συλλήψεις σε 7 μέρες σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών

25 Σεπτεμβρίου 2026
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η συναυλία της Κωνσταντίνας Τούνη στην 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η συναυλία της Κωνσταντίνας Τούνη στην 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

25 Σεπτεμβρίου 2026
Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή Θεόφιλου Ηλιάδη «Από τη Μακρά νύχτα στο φως»

Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή Θεόφιλου Ηλιάδη «Από τη Μακρά νύχτα στο φως»

25 Σεπτεμβρίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος στην Ολομέλεια για την τηλεθέρμανση: «Η λύση που πρότεινα το 2024 κοίταζε στο μέλλον, η Κυβέρνηση με τα καζάνια πετρελαίου επέλεξε το παρελθόν»

25 Σεπτεμβρίου 2026
Ψηφιακή κάρτα εργασίας

Ποιες νέες κατηγορίες εργαζομένων εντάσσονται στην ψηφιακή κάρτα εργασίας

25 Σεπτεμβρίου 2026
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του ΠΔΜ για την κατάρτιση και  πιστοποίηση τεχνιτών εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του ΠΔΜ για την κατάρτιση και  πιστοποίηση τεχνιτών εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία

25 Σεπτεμβρίου 2026
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2026 η εκδήλωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης και του  Δήμου Βοΐου, στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2026 η εκδήλωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης και του  Δήμου Βοΐου, στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης.

25 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχει υλικό με πάνω από 50 γυναίκες, ήθελε ακραία πράγματα» αποκαλύπτει η πρώην σύντροφός του

sierafm by sierafm
17 Δεκεμβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Στάθης Παναγιωτόπουλος
0
SHARES
13
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Παναγιωτόπουλο έκανε η κοπέλα που τον κατήγγειλε αφού ανακάλυψε ότι εκείνος δημοσίευσε φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές και τις διέρρευσε σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Όπως καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 η 30χρονη, ο παρουσιαστής είχε δικό του κανάλι στο διαδίκτυο όπου επί τουλάχιστον 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν – εν αγνοία τους – νεαρές κοπέλες.

Η κοπέλα μίλησε για όλα με λεπτομέρειες, ημερομηνίες και τοποθεσίες.Οι αποκαλύψεις που έκανε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι σοκαριστικές. «Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δε φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 … “α, είσαι μεγάλη!”. Είχε ένα θέμα», λέει αρχικά.

Για Στάθη Παναγιωτόπουλο:  «Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνό ταινίες»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, όσο περνούσε ο καιρός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε και μεγαλύτερες απαιτήσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτό χώρισα μαζί του, γιατί δεν μπορούσα να κάτω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνό ταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο, ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες κάποιες πρώην και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες, για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί».

Μόλις η 30χρονη ηρέμησε από το αρχικό σοκ των αποκαλύψεων ξεκίνησε να ψάχνει να βρει κι άλλες κοπέλες που εμφανίζονταν στα βίντεο ώστε να κινηθούν νομικά όλες μαζί.

Λέει στον ΑΝΤ1 πως «μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω, της είχα στείλει πριν δυο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη, αλλά το αρνήθηκε, δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα, όσες το δούνε να μιλήσουν, γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη…γιατί ξέρω ό,τι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες».

 

Για τα βίντεο: «Με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου»

Η εξομολογηση της κοπέλας όπως καταγράφεται και στη δικογραφία ειναι συγκλονιστική. Περιγραφει τον 58χρονο ως χειριστικό με ιδιαίτερα ένστικτα, λέγοντας, «έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη, αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο, δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;” και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη, “ελπίζω μη με δω σε κανένα site και μου λέει “όχι, μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι” και μου είπε έναν άλλο τίτλο… με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του, συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά, όπου βρισκόμασταν, τραβούσε με το κινητό».

 

Για τη συνάντηση με τη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η 30χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει με λεπτομέρειες και στη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτοπούλου. Όπως αναφέρει: «Tο καλοκαίρι έτυχε να βρεθούμε με τη σύζυγό του και εγώ από ενδιαφέρον και μόνο, έπρεπε να την ενημερώσω, επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν γίνεται να κοροϊδεύει τις γυναίκες έτσι και να κάνει αυτό το πράγμα και να πάρει κι άλλους ανθρώπους στο λαιμό του. Τους πέτυχα στο δρόμο και της είπα “αυτός έχει κάνει αυτό, έχει δικαστήριο σε ένα μήνα” και αυτός μάλιστα μου απάντησε “δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, δεν είναι δίκαιο. Είναι ποταπό” και σηκώθηκε και έφυγε.

 

Πιο πριν πάλι, τον Αύγουστο, είχε προσπαθήσει να με προσεγγίσει, το έπαιζε καλός, “συγγνώμη” και “σ’ αγαπώ” και “είσαι η καλύτερη μου φίλη”… μου λέει “ακόμη θα ήθελα να σε παντρευτώ” και στην ουσία κατάλαβα ότι κοροϊδεύει. Δεν προστάτεψε ούτε την οικογένεια του ούτε τους συνεργάτες του ούτε κανέναν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε, δείχνει μια απάθεια. Εγώ δεν τολμώ να βγω από το σπίτι μου και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος».

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ακόμη μία γυναίκα σπάει την σιωπή της και με ανάρτηση της, μιλάει για ότι έζησε, όταν πήρε την απόφαση να συναντηθεί μαζί του, καθώς υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε δουλειά. Όπως σημείωσε η πρώην συνεργάτιδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του Ράδιο Αρβύλα, «…όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για χρόνια ολόκληρα. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε».

Οι καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου πήραν συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως γράφει μια γυναίκα, «εγώ κάποτε έτυχε να μιλήσω με τον Παναγιωτόπουλο εδώ στο Insta και ήταν χυδαίος, αισχρός, ένας γλίτσας. Καλά έκανες και μοιράστηκες κι εσύ αυτό που σου συνέβη».

Για την επικοινωνία με τους Ράδιο Αρβύλα

Για τους παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα είπε: «Τα παιδιά με πήραν τηλέφωνο και τους ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ. Μου ζήτησαν αν μπορώ να τους τα πω όλα. Ντράπηκα και ντρέπομαι αλλά τους τα είπα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Δεν γνώριζαν τίποτα, αυτό κατάλαβα. Μίλησα και με τον κύριο Κανάκη και με τον κύριο Κιούση. Μου είπαν ότι θέλουν να σταθούν δίπλα μου και να με βοηθήσουν… να με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ, να με στηρίξουν ηθικά στα νομικά έξοδα, να βρούμε ειδικούς που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Δε ξέρω όμως ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει πραγματικά. Η οικογένεια μου, οι συγγενείς μου, κανένας δε το γνωρίζει. Είναι ντροπιαστικό ότι έζησα. Τους εκτιμώ πάρα πολύ. Εκτιμώ την κίνηση τους. Ο χρόνος θα δείξει….»

Την ίδια ώρα ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Πηγή: ethnos.gr

Tags: ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Στοιχεία σοκ για τον μητροκτόνο των Γρεβενών: Μετά τον πρώτο φόνο είχε διοριστεί σε σχολείο της Κορίνθου – Σήμερα η απολογία του

Next Post

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 20-12-2021 έως 26-12-2021)

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 20-12-2021 έως 26-12-2021)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης
  • Κοζάνη: 50χρονος κλέφτης κυκλοφορούσε ελεύθερος
  • Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης στους χορηγούς της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2026
  • Σιάτιστα: Ολοκληρωνονται τα έργα στο κέντρο. Βίντεο και φωτογραφίες
  • 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  2. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  3. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  4. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  5. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr