• Latest
Ψψ

Συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΔΜ με τον Δήμαρχο Γρεβενών

6 Αυγούστου 2021
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Ερώτηση για την πορεία υλοποίησης του εναλλακτικού σχεδίου για την Ακρινή κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.  

19 Νοεμβρίου 2025
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανήλικος πήγε στο σχολείο με μπαλτά 29 εκατοστών!

19 Νοεμβρίου 2025
ΣΥΛΛΗΨΗ

Ελληνοαμερικανίδα σκότωσε τα παιδιά της «για να ξανασμίξουμε όλοι στον παράδεισο»

19 Νοεμβρίου 2025
ΠΟΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΕΦΗΒΟΙ

Απαγόρευση πώλησης καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους – Τα τρία ψηφιακά εργαλεία

19 Νοεμβρίου 2025
ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΡΟΣ

ΕΟΠΥΥ: Απάτη 12 εκατ. ευρώ με παράνομες συνταγογραφήσεις -Πρόστιμα σε 32 ιατρούς και 62 φαρμακεία

19 Νοεμβρίου 2025
Εξοικονομώ

Νέο «Ανακαινίζω» για σπίτια πριν το 1990- Πότε θα ανοίξει, τι επιδοτεί

19 Νοεμβρίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό γιατί του έκλεισε τον δρόμο: Η ομολογία του 29χρονου για τον θάνατο του 58χρονου

19 Νοεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Απαξιωμένοι οι απόφοιτοι Ιατρικών Σχολών στο Δημόσιο Τομέα  – Αναγκαία η αναγνώριση της επιστημονικής κατάρτισης και προσφοράς τους»

19 Νοεμβρίου 2025
ΣΤΡΑΤΟΣ

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων 

19 Νοεμβρίου 2025
 Όμιλος ΔΕΗ: Στρατηγικές επενδύσεις €10,1 δισ. την τριετία 2026-28 με στόχο EBITDA €2,9 δισ.

 Όμιλος ΔΕΗ: Στρατηγικές επενδύσεις €10,1 δισ. την τριετία 2026-28 με στόχο EBITDA €2,9 δισ.

19 Νοεμβρίου 2025
Αμανατίδης και Κασαπίδης συζήτησαν με ένταση για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων

Αμανατίδης και Κασαπίδης συζήτησαν με ένταση για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων

19 Νοεμβρίου 2025
Σιάτιστα: 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευαγγελία

Σιάτιστα: 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευαγγελία

19 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΔΜ με τον Δήμαρχο Γρεβενών

sierafm by sierafm
6 Αυγούστου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ψψ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το γραφείο του Δημάρχου Γρεβενών, αλλά και Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κου Δασταμάνη Γεωργίου, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ Νικόλαος Συλλίρης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών, κο Ντούνα Αλέκο και την Πρόεδρο της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτ. Μακεδονίας, κα Τζαγκαρίδου Αναστασία.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση από μεριάς του Δημάρχου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος στην υλοποίηση των έργων και η ανάδειξη θεμάτων που χρήζουν παρεμβάσεων από μεριάς του ΤΕΕ.

 

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών, έκανε μια επιγραμματική αναφορά σε όλα τα θέματα, με τα οποία έχει ασχοληθεί η Νομαρχιακή Επιτροπή στην περίοδο της μέχρι τώρα θητείας της, μεταξύ των οποίων είναι το Περιφερειακό χωροταξικό Σχέδιο και η δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου, το ΣΒΑΚ Γρεβενών, το φυσικό αέριο και το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ», καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας του ΤΕΕ και του Δήμου, μέσω προγραμματικών συμβάσεων, πάντα στα πλαίσια των καθηκόντων του ΤΕΕ.

 

Η Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ, επεσήμανε το πολύ σημαντικό θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει για νέες μόνιμες προσλήψεις, ενώ αναφέρθηκε και στις μετακινήσεις των υπαλλήλων μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

 

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, απευθυνόμενος στον κο Δασταμάνη, τόσο με την ιδιότητά του ως Δήμαρχος , αλλά και ως Προέδρου της ΠΕΔ, αναφέρθηκε αφενός μεν στη διαφορά στα δικαιώματα των υπογραφών των Διπλωματούχων Μηχανικών ΠΕ, έναντι αυτών των Μηχανικών ΤΕ και αφετέρου στην ανάγκη στήριξης των Διπλωματούχων Μηχανικών της περιοχής, για τις ανάγκες ωρίμανσης των έργων, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, τα χρήματα που επενδύονται στον τόπο, μένουν και στον τόπο. Τέλος ο Πρόεδρος του ΤΕΕ υπερθεμάτισε για το ζήτημα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σε όλους τους Δήμους Δυτικής Μακεδονίας για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην απορρόφηση κονδυλίων.

 

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που υπάρχουν στη δημιουργία αστικού λαχανόκηπου και που πηγάζουν από το μείζον πρόβλημα της ύδρευσης που αντιμετωπίζει ο Δήμος στο σύνολό του, απάντησε για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων ότι κρίθηκαν επιβεβλημένες εξαιτίας της γενικής υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών και των ελλείψεων σε επιβλέποντες για όλα τα έργα, ενώ λόγο έκανε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ωρίμανση των έργων, κυρίως σε ό,τι αφορά στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης. Συμφώνησε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε όλους τους Δήμους για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με δυνατότητα υπογραφής και ανάληψης ευθύνης.

Ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα της απολιγνιτοποίησης και για το πώς μπορούν τα Γρεβενά να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από αυτή, για το θέμα του φυσικού αερίου και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του έργου και για τα θέματα που μπορεί ενδεχομένως το ΤΕΕ να αναδείξει και να βοηθήσει στην επίλυσή τους.

 

Tags: ΤΕΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Previous Post

ΚΚΕ: Συναντήσεις με αγροτοκτηνοτρόφους, για τα Φωτοβολταϊκά

Next Post

Πύρινο Μέτωπο: Δύσκολες ώρες για πέντε οικισμούς του Δήμου Γρεβενών-Εκκενώθηκαν τα χωριά Νησί, Κέντρο, Αγαλαίοι, Δίπορο και Σαρακίνα Βίντεο

Next Post
πυροσβεστικη πυρκαγια

Πύρινο Μέτωπο: Δύσκολες ώρες για πέντε οικισμούς του Δήμου Γρεβενών-Εκκενώθηκαν τα χωριά Νησί, Κέντρο, Αγαλαίοι, Δίπορο και Σαρακίνα Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Ερώτηση για την πορεία υλοποίησης του εναλλακτικού σχεδίου για την Ακρινή κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.  
  • Ανήλικος πήγε στο σχολείο με μπαλτά 29 εκατοστών!
  • Ελληνοαμερικανίδα σκότωσε τα παιδιά της «για να ξανασμίξουμε όλοι στον παράδεισο»
  • Απαγόρευση πώλησης καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους – Τα τρία ψηφιακά εργαλεία
  • ΕΟΠΥΥ: Απάτη 12 εκατ. ευρώ με παράνομες συνταγογραφήσεις -Πρόστιμα σε 32 ιατρούς και 62 φαρμακεία

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr