• Latest
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

5 Ιουλίου 2024
Σιάτιστα: Στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜΘ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Σιάτιστα: Στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜΘ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

1 Νοεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Έναρξη εκδηλώσεων μέσα από το Πανηγύρι του Αη Συμιού για τα 200 χρόνια μνήμης από την έξοδο του Μεσολογγίου. Βίντεο και φωτογραφίες

Σιάτιστα: Έναρξη εκδηλώσεων μέσα από το Πανηγύρι του Αη Συμιού για τα 200 χρόνια μνήμης από την έξοδο του Μεσολογγίου. Βίντεο και φωτογραφίες

1 Νοεμβρίου 2025
φορολογια

Φορολογικές Δηλώσεις 2026: Πότε “ανοίγει” η πλατφόρμα – Τι αλλάζει τα επόμενα έτη

1 Νοεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Φούντωσε παλιά βεντέτα στα Βορίζια της Κρήτης με νεκρούς και τραυματίες – Έπεσαν 2.000 σφαίρες μετά από βόμβα σε σπίτι

1 Νοεμβρίου 2025
Μικρόκαστρο: 930 ευρώ πρόστιμο για καύση υπολειμμάτων

Πυροσβεστική Κοζάνης: Παραμένουν σε ισχύ τα μετρα για εργασίες στην ύπαιθρο κατά τη χειμερινή περίοδο

1 Νοεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. είναι ένας ακόμη κρίκος στην υποβάθμιση της Δυτικής Μακεδονίας, και της χώρας γενικότερα. Μόνη λύση, η απομάκρυνση της κυβέρνησης

1 Νοεμβρίου 2025
Δικαστήριο, δικη, μηνυση

Στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας για τα αδέσποτα Ζευκλής και Τσιαούσης

1 Νοεμβρίου 2025
Στη φυλακή 82χρονος που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Αγροτικές Φυλακές μέσω… ΔΑΜ στη Νεάπολη Βοΐου. Έκτακτη ενημέρωση Ζευκλή σε εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας

1 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Ευχαριστήριο σε γιατρούς του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Ευχαριστήριο σε γιατρούς του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

1 Νοεμβρίου 2025
Βόιο: Συνεχίζεται η προμήθεια σε καυσόξυλα. Τι λέει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τζακόπουλος. Βίντεο

Βόιο: Συνεχίζεται η προμήθεια σε καυσόξυλα. Τι λέει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τζακόπουλος. Βίντεο

1 Νοεμβρίου 2025
Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας

Οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών Δυτικής Μακεδονίας στηρίζουν την τεκμηριωμένη πρόταση των Δρ. Θανάση Μπαγκατζούνη και κ. Στέλιου Νικολετόπουλου για δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

31 Οκτωβρίου 2025
Ομόφωνο «Όχι» του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο υπό διαβούλευση σχέδιο για τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας

Ομόφωνο «Όχι» του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο υπό διαβούλευση σχέδιο για τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας

31 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

sierafm by sierafm
5 Ιουλίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
20
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024  και ώρα 12:00, στο Γραφείο Δημάρχου,, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη του από 27.06.2024 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια σάκων απορριμμάτων ανακύκλωσης και οδοκαθαρισμού», προϋπολογισμού 23.994,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%. και αριθμό μελέτης 6/2024.

2. Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Παραλαβής για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση ζώων συντροφιάς στο Δήμο Κοζάνης στα πλαίσια εναρμόνισης με το ν. 4830/2021», προϋπολογισμού 142.593,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 14/2023.

3. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 930,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για τις ανάγκες φιλοξενίας (διατροφής) της συναυλίας φιλαρμονικών ορχηστρών στις 21.07.2024.

4. Έγκριση ή μη αποδοχής της με αριθμ. πρωτ. 7155/12.03.2024 αίτησης της κ. Αναστασίας Σωτηροπούλου για δωρεάς εικαστικού έργου με την ονομασία «Η μελωδία της γης».

5. Έγκριση ή μη αποδοχής της με αριθμ. πρωτ. 2916/26.06.2024 αίτησης του κ. Γεωργίου Χριβατίδη για δωρεάς εικαστικού έργου το οποίο φιλοτεχνήθηκε με αφορμή το επετειακό έτος των 100 ετών της Βιβλιοθήκης και είναι διαστάσεων 90 Χ 116 cm».

6. Έγκριση ή μη υπαγωγής και ένταξης πρόσληψης προσωπικού μέσω του «Προγράμματος επιχορήγησης μακροχρόνιων ανέργων για την απασχόληση ηλικίας 55-67 ετών» μίας (1) θέσης εργασίας, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, για το Γραφείο Απασχόλησης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης.

7. Έγκριση ή μη της με αριθμ. πρωτ. 17291/17.06.2024 αίτησης του κ. Παπακρασά Χρήστου για λύση της με αριθμ. πρωτ. 10575/16.05.2024 (ΑΔΑ : 9ΠΨΞΩΛΠ-ΩΨΒ) σύμβασης παραχώρησης, του δικαιώματος εκμετάλλευσης ενός (1) περιπτέρου στο ΟΤ 15 της Ζ.Ε.Π. του Δήμου Κοζάνης.

8. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, στη Θεσσαλονίκη, στις 02.07.2024.

9. Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο, «Συντηρήσεις οδών και πεζοδρομίων ΔΕ Αιανής- Ελίμειας Ελλησπόντου – Δημ. Υψηλάντη» συμβατικού ποσού 31.248 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 3/2023.

10. Έγκριση ή μη του δεύτερου (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο, «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Αιανής», συμβατικού ποσού προϋπολογισμού 243.4185,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 142/2021.

11. Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Κοινότητα Ακρινής», συμβατικού ποσού προϋπολογισμού 95.888,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 221/2022.

12. Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου με τίτλο «Ανόρυξη Γεώτρησης Χρήσης Αναψυχής στην Κοινότητα Λευκόβρυσης», συμβατικού ποσού προϋπολογισμού 39.770,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 221/2022.

13. Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου με τίτλο «Αποπεράτωση Πλατείας στο Ο.Τ. 1059 στην πόλη της Κοζάνης», συμβατικού ποσού προϋπολογισμού 72.520,01 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 161/2023.

14. Ορισμός ή μη Επιτροπών Παραλαβής (προσωρινής & οριστικής) τεσσάρων (4) έργων του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 του ν. 4257/2014 και των άρθρων 170 & 172 του ν. 4412/2016.

15. Έγκριση ορισμού ή μη Επιτροπής Παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου με τίτλο «Διάστρωση κυβόλιθων στα όρια απαλλοτρίωσης της Ε.Ο. Κοζάνη- Πτολεμαΐδα έως τον οικισμό Κοίλων», προϋπολογισμού 300.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 7/2023.

16. Έγκριση ή μη τροποποίησης της μελέτης εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κοζάνης – Κατασκευή Νέας Πτέρυγας και Αναμόρφωση – Αναβάθμιση Υπάρχουσας Πτέρυγας Β΄» προϋπολογισμού 3.350.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 143/2018.

17. Έγκριση ή μη παράτασης δεκατριών (13) συμβάσεων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες Αποχιονισμού – Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών 2022-2023 Δ.Ε Κοζάνης» προϋπολογισμού 34.240,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 61/2022, για έξι μήνες, δηλ. έως 30.04.2025.

18. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων από το Πράσινο Ταμείο με τίτλο «Πιλοτικό πρόγραμμα για προμήθεια και εγκατάσταση υποδομών στεγάστρων σε μικρούς ανοιχτούς αθλητικούς χώρους των Δήμων για την αντιμετώπιση επιπτώσεων ακραίων καιρικών συνθηκών που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή».

19. Γνωμοδότηση ή μη για την τέταρτη (3η) τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2024.

20. Έγκριση ή μη αποδοχή δωρεάς κατασκευής δημοτικού έργου με τίτλο «Πλακόστρωση Κοιμητηρίων στην Κοινότητα Αγίου Δημητρίου», προϋπολογισμού 14.129,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, από την εταιρία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ Ο.Ε.».

21. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από πενήντα (50) υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Κοζάνης, για δύο (2) έτη.

22. Γνωμοδότηση ή μη για την επικαιροποίηση των θέσεων στάθμευσης των Κοινοχρήστων Ηλεκτρικών Ποδηλάτων της σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια – Εγκατάσταση – Παραμετροποίηση και Λειτουργία ενός (1) ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών».

23. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, στα Ιωάννινα, στις 04.07.2024.

24. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Αλεξανδρίδη, στα Ιωάννινα, στις 04.07.2024.

25. Έγκριση ή μη μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Αλεξανδρίδη, στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό τα Τρίκαλα, στις 08.07.2024.

26. Έγκριση ή μη υπαγωγής και ένταξης πρόσληψης προσωπικού μέσω του «Προγράμματος επιχορήγησης μακροχρόνιων ανέργων για την απασχόληση ηλικίας 55-67 ετών» μίας (1) θέσης εργασίας, ΥΕ Εργάτη Γενικών Καθηκόντων, για το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Συσσίτιο) της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

27. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από έξι (6) υπαλλήλους της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενός (1) επιβατικού οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΤΝΒ 1516 (PEUGEOT), για δύο (2) έτη.

28. Έγκριση ή μη του ισολογισμού και απολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2023 του Κληροδοτήματος «ΔΙΑΜΑΝΤΗ & ΡΗΓΟΥΛΑΣ ΒΑΝΤΗ» στην Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.

29. Έγκριση ή μη προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2024 του Κληροδοτήματος «ΔΙΑΜΑΝΤΗ & ΡΗΓΟΥΛΑΣ ΒΑΝΤΗ», στην Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.

30. Έγκριση ή μη επιχειρησιακού Σχεδίου Εξασφάλισης Κοινοχρήστων και Κοινωφελών Χώρων του Δήμου Κοζάνης.

31. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Previous Post

Εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού Εικονικής Πραγματικότητας (VR) στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καστοριάς

Next Post

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Απευθείας Μετάδοση της 3ης συνεδρίασης της Εδαφικής Επιτροπής του Π.Δ.Α.Μ. 2021-2027

Next Post
Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου επί Γ. Αμανατίδη-Νέος πρόεδρος ο Νίκος Σαμαράς. Βίντεο

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Απευθείας Μετάδοση της 3ης συνεδρίασης της Εδαφικής Επιτροπής του Π.Δ.Α.Μ. 2021-2027

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜΘ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
  • Σιάτιστα: Έναρξη εκδηλώσεων μέσα από το Πανηγύρι του Αη Συμιού για τα 200 χρόνια μνήμης από την έξοδο του Μεσολογγίου. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Φορολογικές Δηλώσεις 2026: Πότε “ανοίγει” η πλατφόρμα – Τι αλλάζει τα επόμενα έτη
  • Φούντωσε παλιά βεντέτα στα Βορίζια της Κρήτης με νεκρούς και τραυματίες – Έπεσαν 2.000 σφαίρες μετά από βόμβα σε σπίτι
  • Πυροσβεστική Κοζάνης: Παραμένουν σε ισχύ τα μετρα για εργασίες στην ύπαιθρο κατά τη χειμερινή περίοδο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  3. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
  5. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr