• Latest

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 28/06/2018

25 Ιουνίου 2018
Τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη – Άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του

Τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη – Άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του

9 Ιανουαρίου 2026
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Κανονικά η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό και στην Εγνατία με μικρή έξοδο στη γέφυρα Σιάτιστας

9 Ιανουαρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ’ Εθνική: Η πρώτη σέντρα του 2026 για Κοζάνη και Εορδαϊκό

9 Ιανουαρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Στη σέντρα και πάλι μετά τις γιορτές

9 Ιανουαρίου 2026
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025

 Οι νικητές του Διαγωνισμού Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας 2025–2026

9 Ιανουαρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Συνεχίζεται η εγκατάλειψη των καπνοκαλλιεργητών Δυτικής Μακεδονίας από την κυβέρνηση

9 Ιανουαρίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «320 οικογένειες καπνοκαλλιεργητών της Δυτικής Μακεδονίας εγκλωβισμένες στην κυβερνητική αδιαφορία»

9 Ιανουαρίου 2026
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».

Αύξηση έκπτωσης στο 50% για τα ΑμεΑ στο νερό – Αποτέλεσμα τεκμηριωμένης πρότασης του Συλλόγου ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

9 Ιανουαρίου 2026
Δήμος Γρεβενών: Κάλεσμα αλληλεγγύης για συνδημότη μας που επλήγη από πυρκαγιά στην Καλλονή

Δήμος Γρεβενών: Κάλεσμα αλληλεγγύης για συνδημότη μας που επλήγη από πυρκαγιά στην Καλλονή

9 Ιανουαρίου 2026
Μοναδικές στιγμές στο Καστοριανό Καρναβάλι «Ραγκουτσάρια 2026». Φωτογραφίες

Μοναδικές στιγμές στο Καστοριανό Καρναβάλι «Ραγκουτσάρια 2026». Φωτογραφίες

9 Ιανουαρίου 2026
Γρεβενά: Συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών για τον Ε65

Κλειστός ο κάθετος άξονας της Εγνατίας από Άργος Ορεστικό έως Αλιάκμονα

9 Ιανουαρίου 2026
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Ο πρωθυπουργός περιμένει οδηγίες για την «Mercosur»

9 Ιανουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 28/06/2018

sierafm by sierafm
25 Ιουνίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 28/06/2018 και ώρα 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για λήψη αποφάσεων επί 62 θεμάτων:

1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
2. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη – προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Ανάπλαση “ΚΑΤ’ΝΟ ΠΗΓΑΔΙ”‘ στην Μηλιά Κοζάνης».
3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανακαίνιση-συντήρηση Αστυνομικού Μεγάρου Πτολεμαίδας».
4. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση φθορών στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο από Ε.Ο. Κοζάνης Λάρισας προς Αυλές Κρανίδια».
5. Έγκριση 2ου Πρακτικού Διαγωνισμού του έργου :”ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ”, ΠΕ Φλώρινας.
6. Έγκριση τευχών προκήρυξης Μελέτης Αναδασμού Αγροκτημάτων Περάσματος-Σκοπιάς, Π.Ε. Φλώρινας.
7. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για δαπάνες εστίασης (παράθεση δεξίωσης μπουφέ) στο πλαίσιο της τέλεσης αποκαλυπτήριων αναθηματικής στήλης πεσόντων αστυνομικών στην πόλη της Καστοριάς.
8. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για δαπάνες εστίασης απομακρυσμένων αθλητών στα πλαίσια συνδιορνάνωσης του Διεθνούς Grand Prix Στίβου στο Αργός Ορεστικό Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
9. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια δύο καρεκλών γραφείου για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
10. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την προμήθεια υλικών και εργασιών Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, Π.Ε. Γρεβενών.
11. Έγκριση ή μη της κατακύρωσης σε ανάδοχο της προμήθειας ηλεκτρολογικών και λοιπών υλικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε.Φλώρινας.
12. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
13. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
14. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Δήμου Πρωτοχωρίου στις 1,6 και 7 Ιουλίου.
15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά το 34° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, και θα πραγματοποιηθεί στις 4 έως 15 Ιουλίου.
16. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την παροχή ηχητικής κάλυψης στην πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Σεργιάνι στο Aιγαίο», του Α.Γ.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ» Νεάπολης.
17. Έγκριση ανάθεσης ή μη για προμήθεια και εκτύπωση αφισών, προσκλήσεων, εντύπου και διαφημιστικού υλικού για το 22° Λαογραφικό Συναπάντημα που θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Οικισμού Καρδιάς Πτολεμαΐδας «Η ΜΕΡΑ».
18. Ορισμός δικηγόρου και έγκριση δαπάνης.
19. Έγκριση δαπάνης που αφορά έκδοση φωτογραφικού λευκώματος για το πολιτισμικό τοπίο της Π.Ε. Κοζάνης με θέμα «ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΟ».
20. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης πολιτιστικού χαρακτήρα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2018″ και των σχετικών δαπανών»,Π.Ε. Γρεβενών.
21. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Μορφωτικού Συλλόγου Μελίτης, στις 19 και 20 Ιουλίου 2018 στη Μελίτη.
22. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης <<3ο Ποντιακό Συναπάντημα>> του Συλλόγου Ποντίων Λεβαίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2018 στο πάρκο της Λεβαίας.
23. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς Φλώρινας <<Νέοι Ορίζοντες>> για το 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί στις 12,13,14-25 Ιουλίου 2018 στην Σιταριά.
24. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς.
25. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς.
26. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση κόμβου στη διασταύρωση Αποσκέπου (ΕΔΗΚΑ)>>.
27. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
28. Έγκριση δαπάνης ποσού 18.600,00 € για την προμήθεια υλικών-ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής συντήρησης των οχημάτων αρμοδιότητας της Δ/νσης Διοίκησης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
29. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
30. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών,Π.Ε.Καστοριάς.
31. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
32. Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018.
33. Έγκριση δαπανών –διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
34. Έγκριση ή μη του Πρακτικοί Νο 10/2018 αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού μειοδότη Ευστάθιου Μαλάμα στα πλαίσια του συνοπτικού διαγωνισμού 4-6-2018 για την προμήθεια αναλωσίμων Η/Υ, φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτών και φαξ, καθώς και γραφικής ύλης για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε, Φλώρινας έτους 2018.
35. Έγκριση Συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: <<Κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού στην Ε.Ο. προς Δενδροχώρι >>,Π.Ε.Καστοριάς.
36. Έγκριση Πρακτικού διεξαγωγής ανοικτής – ηλεκτρονικής διαδικασίας της 5ης Ιουνίου 2018 για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΕΩΦΡΑΓΜΑΟΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 140.000,00 € (με Φ.Π.Α.),Π.Ε.Γρεβενών.
37. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής 1ου Παραδοτέου υπηρεσιών υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης περιόδου 2018- 2019 του Ε.Π Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους 2018-2019.
38. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «Επέκταση υφιστάμενου τεχνικού στο 6° χλμ του Επαρχιακού Δρόμου Κοζάνης-Αιανής» Προϋπολογισμός: 71.000,00 € (με Φ.Π.Α.).
39. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «Προσβάσεις ρεμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης» Προϋπολογισμός: 9.000,00 € (με Φ.Π.Α.).
40. Έγκριση-Διάθεση πίστωσης.
41. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
42. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης των εργασιών της ετήσιας διαρκούς υποστήριξης και συντήρησης του εξοπλισμού των δύο αυτόματων γραμμών ελέγχου και του εγκατεστημένου λογισμικού του Τμήματος ΚΤΕΟ της Π.Ε. Κοζάνης.
43. Έγκρισης πρακτικού Αποσφράγισης Δικαιολογητικών – Τεχνικής προσφοράς που αφορούν στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών – KTEO Γρεβενών – Κτηνιατρικό Κέντρο Δεσκάτης» προϋπολογισμού 79.106,75€ (συμπ. ΦΠΑ 24%).
44. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Επέκταση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» ».
45. Έγκριση Δαπάνης και διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 9.800,00 € (συμπ. ΦΠΑ), για τη συμμετοχή της ΠΔΜ στη διεθνή έκθεση τουρισμού TOUR NATUR που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 31/08 έως 02/09/2018 στο Ντίσελντορφ Γερμανίας.
46. Έγκριση πρακτικού διενέργειας Συνοπτικού διαγωνισμού για την «Υπηρεσία μεταφορά και θανάτωση ζώων για τρομώδη νόσο των προβάτων και οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών» και με κριτήριο αξιολόγησης την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής. Προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..
47. Έγκριση αποτελέσματος του 10ϋ πρακτικού διεξαγωγής ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της Επαρχιακής οδού Πτολεμάίδας – Γαλάτειας-Ολυμπιάδας».
48. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου.
49. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υδραυλικών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων Π.Ε. Κοζάνης.
50. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια προωθητικού υλικού στα πλαίσια συνδιορνάνωσης ποδηλατικής εκδήλωσης 2ου Brevet Καστοριάς 200 χλμ. «ο Γύρος του Γράμμου» του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς «620» με την Π.Ε. Καστοριάς.
51. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Κρανοχωρίου «Νέα Πνοή» με την Π.Ε. Καστοριάς.
52. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια πολυμορφικού καλύμματος κεφαλής αθλητών στα πλαίσια συνδιορνάνωσης ποδηλατικής εκδήλωσης 2ου Brevet Καστοριάς 200 χλμ. «ο Γύρος του Γράμμου» του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς «620» με την Π.Ε. Καστοριάς.
53. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υδραυλικών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων Π.Ε. Κοζάνης.
54. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχοφωτιστική κάλυψη στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» με την Π.Ε. Καστοριάς.
55. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια σφραγίδων ασφαλείας για δοχεία δειγματοληψίας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
56. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Χρωμίου «Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», στο 1ο Φεστιβάλ Μπούρινου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Ιουλίου 2018.
57. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «ΕΛΑΤΟΣ» Ελάτης, στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από 21/07/2018 έως 18/08/2018.
58. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
59. Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
60. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
61. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή Τοιχείου στην Ε.Ο. 12>>,Π.Ε.Καστοριάς.
62. Έγκριση δαπάνης.

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

Ηλίας Π. Κάτανας
Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Tags: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Previous Post

Με επιτυχία ο 4ος αγώνας δρόμου Νεάπολης Βοΐου. Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες..

Next Post

Δείτε Το πρόγραμμα του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης

Next Post

Δείτε Το πρόγραμμα του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη – Άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του
  • Κανονικά η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό και στην Εγνατία με μικρή έξοδο στη γέφυρα Σιάτιστας
  • Γ’ Εθνική: Η πρώτη σέντρα του 2026 για Κοζάνη και Εορδαϊκό
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Στη σέντρα και πάλι μετά τις γιορτές
  •  Οι νικητές του Διαγωνισμού Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας 2025–2026

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr