• Latest

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας

4 Σεπτεμβρίου 2017
εν Δέκα: Έντεκα Πόλεις, Μία Εικαστική Εγκατάσταση / Στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

εν Δέκα: Έντεκα Πόλεις, Μία Εικαστική Εγκατάσταση / Στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

10 Φεβρουαρίου 2026
Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας – Βράβευση μαθητών  από την  Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας – Βράβευση μαθητών από την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης

10 Φεβρουαρίου 2026
απατη

Σε έξαρση οι ψηφιακές απάτες με μαϊμού SMS και mail από ΑΑΔΕ, ΕΛΤΑ, τράπεζες και Europol -Τα «ψαρωτικά» μηνύματα, οι παγίδες

10 Φεβρουαρίου 2026
Ο Ταξίαρχος Νικόλαος ΈΞΑΡΧΟΣ, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στο Δημαρχείο Καστοριάς,

Ο Ταξίαρχος Νικόλαος ΈΞΑΡΧΟΣ, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στο Δημαρχείο Καστοριάς,

10 Φεβρουαρίου 2026
ΔΙΑΙΤΑ, ΖΥΓΑΡΙΑ

Η καθημερινή συνήθεια που επιβραδύνει τον μεταβολισμό μετά τα 40 – Είναι τόσο εύκολο να διορθωθεί

10 Φεβρουαρίου 2026
τρενο, συγκρουση, τεμπη

Κοζάνη: Συλλαλητήρια από φορείς και σωματεία για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το δυστύχημα των Τεμπών

10 Φεβρουαρίου 2026
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού  Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Καστοριάς 

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού  Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Καστοριάς 

10 Φεβρουαρίου 2026
ΣΚΡΑΤΣ: Βρέθηκε τυχερή «Εφτάτυχη Γάτα» που κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 2 ευρώ

Το Βελβεντό ψάχνει τον νικητή των 500.000€

10 Φεβρουαρίου 2026
Έγκαιρη εξόφληση χρεών και με bonus

Γέμισαν την αγορά με πλαστά 20ευρα: Χειροπέδες σε τρία άτομα

10 Φεβρουαρίου 2026
οπλο

Ποιος πάτησε τη σκανδάλη; Δίδυμοι κατηγορούνται για διπλή δολοφονία και οι Αρχές δεν έχουν απάντηση!

10 Φεβρουαρίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για την αναβάθμιση των κτιρίων του ΕΒΕ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για την αναβάθμιση των κτιρίων του ΕΒΕ

10 Φεβρουαρίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Κόρη παρέσυρε τη μάνα της με το αμάξι την ώρα που πάρκαρε

10 Φεβρουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας

sierafm by sierafm
4 Σεπτεμβρίου 2017
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 06/09/2017 και ώρα  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

 

  1. Έγκριση Πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. 16/2017 τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  3. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Κοζάνης, αρμοδιότητας της ΔΤΕ (Έδρας)/ΠΔΜ».
  4. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Γρεβενών, αρμοδιότητας της ΔΤΕ-Έδρας/ΠΔΜ».
  5. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Φλώρινας, αρμοδιότητας της ΔΤΕ-Έδρας/ΠΔΜ».
  6. Έγκριση της δημοπράτησης και των όρων της διακήρυξης του έργου «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης, Αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (Έδρα) / ΠΔΜ, έτους 2017», Προϋπολογισμού : 6.000.000,00 € (με Φ.Π.Α. 24%).
  7. Έγκριση διενέργειας και των όρων διακήρυξης του Ηλεκτρονικού Διεθνή Ανοικτού Διαγωνισμού με κλειστές προσφορές, ελάχιστη προθεσμία παραλαβής προσφορών (35 ημέρες) και κριτήριο για την επιλογή αναδόχου την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την προμήθεια πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς, προϋπολογισμού 380.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  8. Έγκριση πρακτικού Διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση σήμανσης στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 2017»-Π.Ε.Καστοριάς.
  9. Έγκριση πρακτικού Δημοπρασίας του έργου: «Καθαρισμός και συντήρηση τεχνικών και τάφρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 2017»-Π.Ε.Καστοριάς.
  10. Έγκριση δαπάνης ποσού 68.289,16 € από ΣΑΕΠ 041, για την υλοποίηση του έργου: «Παραλλαγή του Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ και μετατόπιση στύλων σε αγροκτήματα αναδασμού της Π.Ε. Καστοριάς».
  11. Έγκριση 2ου Πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του «προσωρινού αναδόχου» του έργου: «Κατασκευή Γέφυρας Διάβασης Ποταμού Γεροποτάμου στην Τ.Κ. Νεοχωρακίου»-Π.Ε. Φλώρινας.
  12. Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2016-2017.
  13. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών «Μεταφοράς Μαθητών σχολικού έτους 2016-2017 Π.Ε. Φλώρινας».
  14. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ζωή και κότα με χαβιτς και με κορκότα».
  15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας κλειδαριάς α) γραφείου συγκέντρωσης γραπτών πανελλαδικών εξετάσεων β) αρχείου KEΠΛH.ΙΕ-Π.Ε. Γρεβενών.
  16. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας κλειδαριάς πόρτας και κλειδιών του ΚΗΙ 1017-Π.Ε. Γρεβενών.
  17. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την προμήθεια αναμνηστικών συμβολικών δώρων κυρίως τοπικών προϊόντων της Π.Ε. Κοζάνης.
  18. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης ασφάλισης επιβατικών αυτοκινήτων & μηχανημάτων της Π.Ε. Φλώρινας, για τη χρονική περίοδο 9 Σεπτεμβρίου 2017 έως 8 Σεπτεμβρίου 2018.
  19. Έγκριση δαπάνης 550,00 € για συνδιοργάνωση της Π.Ε. Καστοριάς σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Καστοριάς και Π.Α.Ο.Κ..
  20. Έγκριση δαπάνης 60,00 € για αλλαγή κλειδαριάς χρηματοκιβωτίου γραμματείας Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς.
  21. Έγκριση δαπάνης 1.200,00 € για συνδιοργάνωση της Π.Ε. Καστοριάς με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς σε διασυλλογικούς κωπηλατικούς αγώνες.
  22. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων της Π.Ε. Φλώρινας.
  23. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.
  24. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια στεφάνων κατάθεσης ενόψει Επίσημων Εορτών (Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου) της Π.Ε. Καστοριάς.
  25. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας θερινής περιόδου 2017 για επτά (7) υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φλώρινας.
  26. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών που αφορά «Εργασίες επισκευής υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Κορησού-Λιθιάς, παρακείμενου στον Ε.Ο 24»-Π.Ε. Καστοριάς.
  27. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης μαγνητοφώνησης απομαγνητοφώνησης των συνεδριάσεων των πρακτικών του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  28. Έγκριση ή μη του Πρακτικού III (αποσφράγιση οικονομικών προσφορών) του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου του αποχιονισμού περιόδου 2017- 2018 στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  29. Έγκριση ή μη της προσφυγής στην ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση και των όρων της διαπραγμάτευσης, ανάθεσης των υπηρεσιών αποχιονισμού στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, των τμημάτων 1 Κοζάνη, 6 Σέρβια και 4 Κορομηλιά.
  30. Έγκριση πρακτικού δικαιολογητικών κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια 50 τόνων ψυχρού ασφαλτομίγματος για έκτακτες και επείγουσες εργασίες συντήρησης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε (έδρας) της Περιφερείας Δυτικής Μακεδονίας.
  31. Έγκρισης της ανάθεσης δρομολογίων στους προσωρινούς μειοδότες, της παράτασης Συμβάσεων και της διαπραγμάτευσης δρομολογίων, όπως οι συνημμένοι Πίνακες μετά τη διαδικασία του Νο2 /2017 Διαγωνισμού για την ανάθεση μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Φλώρινας σχολικού έτους 2017­-18.
  32. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών-Π.Ε. Καστοριάς.
  33. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών-Π.Ε. Κοζάνης.
  34. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση από πλευράς Π.Ε. Κοζάνης στο Συμπόσιο Λογοτεχνίας, με ειδικό αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Ν. Καζαντζάκη, που διοργανώνει το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση», το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017.
  35. Έγκριση δαπάνης και έγκριση της διενέργειας και των όρων διακήρυξης του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Προμήθεια & μεταφορά χιλίων πεντακοσίων (1500) τόνων αλατιού για την κάλυψη αναγκών εκχιονισμού Π.Ε. Γρεβενών χειμερινής περιόδου 2017-2018», προϋπολογισμού 139.500,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).
  36. Έγκριση δαπάνης 500,00 € για την αποκατάσταση βλάβης (απόφραξη) του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς με χρήση ικριωμάτων.
  37. Ανάθεση εργασιών συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των κτιρίων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  38. Ανάθεση εργασιών συντήρησης και επισκευής των οχημάτων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 8506 & ΚΗΙ 8507 αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  39. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 323.864,18 € για την πληρωμή του έργου «Εξυγίανση-αποκατάσταση κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου των ΜΑΒΕ-κατασκευή ΧΥΤΑΜ».
  40. Ανάθεση για την προμήθεια ADSL γραμμής και ετήσιας συνδρομής για πρόσβαση στο διαδίκτυο για την απρόσκοπτη λειτουργία κάμερας τουριστικού ενδιαφέροντος στη Βλάστη Κοζάνης.
  41. Απευθείας ανάθεση επισκευής-συντονισμού VBI για τις ανάγκες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης.
  42. Απευθείας ανάθεση προμήθειας ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης.
  43. Απευθείας ανάθεση προμήθειας υδραυλικών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης.
  44. Απευθείας ανάθεση προμήθειας στοριών παραθύρου για τις ανάγκες του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης.
  45. Απευθείας ανάθεση επισκευής φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης.
  46. Απευθείας ανάθεση βιβλιοδεσίας πρακτικού για τις ανάγκες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης.
  47. Απευθείας ανάθεση προμήθειας τόνερ για τις ανάγκες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης.
  48. Έγκριση ή μη των πρακτικών παραλαβής και βεβαίωσης καλής εκτέλεσης της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Ηλεκτρονικοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
  49. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης της αριθμ. 45077/2642/16-3-2017 σύμβασης παροχής υπηρεσιών που αφορά παροχή υπηρεσιών καθαριότητας για τις ανάγκες του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ Κοζάνης).

 

 

Previous Post

Ο Δήμος Κοζάνης, προτίθεται να συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Εκθεση ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί, από 6-11 Οκτωβρίου

Next Post

Προσλήψεις στο Δήμο Βοΐου

Next Post
ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Προσλήψεις στο Δήμο Βοΐου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • εν Δέκα: Έντεκα Πόλεις, Μία Εικαστική Εγκατάσταση / Στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
  • Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας – Βράβευση μαθητών από την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης
  • Σε έξαρση οι ψηφιακές απάτες με μαϊμού SMS και mail από ΑΑΔΕ, ΕΛΤΑ, τράπεζες και Europol -Τα «ψαρωτικά» μηνύματα, οι παγίδες
  • Ο Ταξίαρχος Νικόλαος ΈΞΑΡΧΟΣ, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στο Δημαρχείο Καστοριάς,
  • Η καθημερινή συνήθεια που επιβραδύνει τον μεταβολισμό μετά τα 40 – Είναι τόσο εύκολο να διορθωθεί

Πρόσφατα σχόλια

  1. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  2. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  3. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  4. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  5. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

νεα casino για ελληνες παικτες

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr