• Latest

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Tρίτη 24/10/2017

20 Οκτωβρίου 2017
ΜΠΟΝΤΑΣ

Γεώργιος Μπόντας: Η διαδρομή του, όπως καταγράφηκε στο siatistanews.gr

29 Οκτωβρίου 2025
Το πρόγραμμα Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Σιάτιστας

Δήμος Βοΐου: 113η Επέτειος της Μάχης της Σιάτιστας – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

29 Οκτωβρίου 2025
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας

Κοζάνη: Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, μέχρι αύριο το μεσημέρι

29 Οκτωβρίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Δήμος Σερβίων: Απογραφή Ανελκυστήρων έως τις 30 Νοεμβρίου 2025

29 Οκτωβρίου 2025
Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα 2025-2030 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρύτανη του ΠΔΜ με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα 2025-2030 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρύτανη του ΠΔΜ με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

29 Οκτωβρίου 2025
Καλονέρι: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Καλονέρι: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

29 Οκτωβρίου 2025
Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα την Οπαδική Βία, «Υπάρχουν Λάθος Χρώματα;» από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, με τη Διεύθυνση Μονάδας Ασφάλειας και Προστασίας του  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα την Οπαδική Βία, «Υπάρχουν Λάθος Χρώματα;» από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, με τη Διεύθυνση Μονάδας Ασφάλειας και Προστασίας του  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

29 Οκτωβρίου 2025
Εποικοδομητικός διάλογος στις Βρυξέλλες του Μιλτιάδη Καρακουλάκη με τον Επίτροπο Υγείας και Ευζωίας των Ζώων Olivér Várhelyi

Εποικοδομητικός διάλογος στις Βρυξέλλες του Μιλτιάδη Καρακουλάκη με τον Επίτροπο Υγείας και Ευζωίας των Ζώων Olivér Várhelyi

29 Οκτωβρίου 2025
ΑΜΕΑ ΕΟΡΔΑΙΑ

Κατάθεση πρότασης για Κοινωνικό Τιμολόγιο Τηλεθέρμανσης υπέρ των Ατόμων με Αναπηρία

29 Οκτωβρίου 2025
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

ΔΕΥΑΚ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πατέρα της Ε. Παπαδοπούλου

29 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Ημερίδα με θέμα «Λογοτεχνία και Τύπος» στη Σιάτιστα

Δήμος Βοΐου: Ημερίδα με θέμα «Λογοτεχνία και Τύπος» στη Σιάτιστα

29 Οκτωβρίου 2025
Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό προς Καστοριά

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό προς Καστοριά

29 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Tρίτη 24/10/2017

sierafm by sierafm
20 Οκτωβρίου 2017
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Tρίτη 24/10/2017 και ώρα  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), λόγω ανάγκης λήψης απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων:

  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 6.917,13 €, ως επιχορήγηση της Π.Δ.Μ. για την κάλυψη των εν γένει αναγκών των κλιμακίων ελέγχων που διενήργησαν ελέγχους Μέτρων και Σταθμών κατά τα έτη 2015 και 2016.
  3. Έγκριση όρων Διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου Κλεισούρα – Βλάστη»Π.Ε. Καστοριάς.
  4. Έγκριση επιτροπής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου Κλεισούρα – Βλάστη»Π.Ε. Καστοριάς.
  5. Έγκριση δαπάνης ποσού 75.000 € για την υλοποίηση ταυ έργου: «Συντήρηση του δρόμου από Βυσσινιά προς Άγιο Αντώνιο» Π.Ε.Καστοριάς.
  6. Έγκριση 1ου πρακτικού για το διαγωνισμό του έργου : «Τσιμεντόστρωση δρόμου στην Τ.Κ. Ασπρογείων»Π.Ε.Φλώρινας.
  7. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: ” ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 2016″Π.Ε.Γρεβενών.
  8. Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του έργου «Επιστρώσεις δαπέδων με τάπητες PVC στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού»Π.Ε.Καστοριάς.
  9. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης           για την παροχή της Υπηρεσίας με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΑΣ        ΑΠΟ ΔΗΝΑΚ ΕΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».
  10. Έγκριση παραίτησης από ένδικα μέσα κατόπιν αποδοχής πρότασης συμβιβασμού Π.Ε.Καστοριάς.
  11. Έγκριση δαπάνης, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.M. με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, για την ημερίδα στις 05/11/2017.
  12. Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης ποσού 10.118,40 ευρώ που αφορά το έργο «Παροχή υπηρεσιών μηχανικής αποκομιδής κάδων απορριμμάτων και καθαρισμού των 6 (έξι) σημείων στο οδικό τμήμα Κοζάνης-Πτολ/δας»(Προγραμματική σύμβαση) για 2 (δύο) έτη.
  13. Έγκριση μεταφοράς νηπίου με γονική μέριμνα στο δρομολόγιο Κομνηνάδες – Νηπιαγωγείο Διποταμίας στην ΠΕ Καστοριάς κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018.
  14. Έγκριση της δαπάνης τιμολογίου αναδόχου μεταφοράς μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2016-2017.
  15. Έγκριση της τροποποίησης δρομολογίου του προσωρινού μειοδότη σύμφωνα με τις αριθ. 1862/2017 7 1947/2017 Αποφάσεις της Ο.Ε. Πέτρο Βασίλ, για τη μεταφορά μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Φλώρινας σχολικού έτους 2017-18.
  16. Έγκριση της τροποποίησης δρομολογίων αναδόχων και διαπραγμάτευσης νέων δρομολογίων για τη μεταφορά μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Φλώρινας σχολικού έτους 2017-18.
  17. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών Π.Ε.Κοζάνης.
  18. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών Π.Ε.Καστοριάς.
  19. Έγκριση δαπάνης και προδέσμευσης πίστωσης για τη διεξαγωγή διαγωνισμού ποσού 74.000,00 ευρώ για την προμήθεια και μεταφορά αλατιού για τις ανάγκες της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2018.
  20. Έγκριση δαπάνης και προδέσμευσης πίστωσης για τη διεξαγωγή διαγωνισμού ποσού 52.000,00 ευρώ για την προμήθεια γραφικής, μηχανογραφικής ύλης και φωτοτυπικού χαρτιού για τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς νια το έτος 2018.
  21. Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας τυμπάνων εκτυπωτή για τις ανάγκες της Δ/νσης Οικονομικού της Π.Δ.Μ.
  22. Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευής φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού της Π.Δ.Μ.
  23. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ενός εκτυπωτή Η/Υ για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς.
  24. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών καθαρισμού για τις ανάγκες του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
  25. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για τη συντήρηση κλιματιστικών υπηρεσιών της Π.Ε.Καστοριάς.
  26. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για service του υπηρεσιακού οχήματος της Π.Ε.Καστοριάς με αρ. κυκλοφ. ΚΗΥ 6770.
  27. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια τριών τηλεφωνικών συσκευών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς.
  28. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια και αντικατάσταση ανταλλακτικών του με αρ. κυκλ. ΚΗΙ 4404 υπηρεσιακού οχήματος της Π.Ε. Καστοριάς.
  29. Έγκριση δαπάνης που αφορά «Συντήρηση των αποχιονιστικών μηχανημάτων ενόψει του Χειμώνα»Π.Ε.Καστοριάς.
  30. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών καθαριότητας για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς.
  31. Έγκριση ορθής επανάληψης της αριθ.361/2017 απόφασης Π.Ε.Καστοριάς.
  32. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της ηχητικής κάλυψης κατάθεσης στεφάνων και παρέλασης 28ης  Οκτωβρίου 2017.
  33. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας δύο (2) στεφάνων κατάθεσης Π.Ε.Γρεβενών.
  34. Έγκριση για ορισμό υπολόγου  διαχειριστή, έκδοση χρηματικού  εντάλματος και έγκριση δαπανής Π.Ε.Φλώρινας.
  35. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών  «Μεταφοράς Μαθητών σχολικού έτους 2016-2017 Π.Ε. Φλώρινας.
  36. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Γρεβενών.
  37. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  38. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  39. Έγκριση δαπάνης Π.Δ.Μ.- Περιφερειακή  Ενότητα Φλώρινας.
  40. Έγκριση δαπάνης Π.Δ.Μ.- Περιφερειακή  Ενότητα Φλώρινας.
  41. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάθεση δρομολογιών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε.Καστοριάς για το σχολικό έτος 2016-2017.
  42. Έγκριση πρακτικού ανοίγματος δικαιολογητικών κατακύρωσης του Συνοπτικού διαγωνισμού για την Υπηρεσία «Μεταφορά και θανάτωση ζώων για τρομώδη νόσο των προβάτων και οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών» και με κριτήριο αξιολόγησης την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής,Προϋπολογισμού 37.200,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α.
  43. Έγκριση ή μη του 3ου πρωτοκόλλου παρακολούθησης και βεβαίωσης καλής εκτέλεσης των υπηρεσιών για την επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη των κεντρικών και αποκεντρωμένων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τον συντονισμό και προώθηση της αποτελεσματικής υλοποίησης των δράσεων του ΤΕΒΑ στην Π.Δ.Μ έτους 2016 και προετοιμασία δράσεων 2017 .
  44. Έγκριση ή μη του Πρακτικού I διαπραγμάτευσης (με δημοσίευση διακήρυξης) για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών αποχιονισμού στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας των αδιάθετου τμήματος: 4 Κορομηλιά, προϋπολογισμού 115.280,00 € (πλέον ΦΠΑ).
  45. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  46. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 9.060,00 € για την Συντήρηση και Επισκευή μηχανημάτων (ανταλλακτικά και Εργασία) για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κοζάνης.
  47. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  48. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  49. Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών καθώς και εργασίας επισκευής φωτοτυπικού μηχανήματος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης.
  1. Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας κιτ μέτρησης χλωρίου Merck για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης.
  2. Έγκριση ή μη του Πρακτικού II του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου του αποχιονισμού περιόδου 2017-2018 στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  3. Έγκριση δαπάνης για τις εργασίες στησίματος μιας εξέδρας για την εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου 2017 στην πόλη της Κοζάνης και β)την ανάθεση της συγκεκριμένης δαπάνης από την Οικονομική Επιτροπή στην Λουκάς Ζήσης.
  4. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης επισκευής κλιματιστικής μονάδας για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης.
  5. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης προμήθειας υδραυλικών υλικών (Διοικητήριο Πτολεμαίδας) για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης.
  6. Έγκριση της απευθείας ανάθεση προμήθειας υδραυλικών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Κοζάνης.
  7. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΚΤΑΒΑ προς τιμή του Τάσου Παππά μεγάλου Φλωρινιώτη μουσικού, στις 17 Δεκεμβρίου 2017 στην Φλώρινα με την παρουσία της χορωδίας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της χορωδίας των αποφοίτων του Ανατολία.
  8. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΚΤΑΒΑ, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στην Φλώρινα.
  9. Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .
  10. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ» Προϋπολογισμός:014,62 € (με Φ.Π.Α.).
  11. Έγκριση δαπανών Περιφερειακής  Ενότητας Κοζάνης.
  12. Έγκριση Δαπάνης στο 2η Fur Shopping Festival, που διοργανώνει οΣύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», στις 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017.
  13. Έγκριση ακύρωσης των υπ. αριθμ. 1625/17 (ΑΔΑ: 6ΒΑΕ7ΛΨ-ΖΞΟ) και 1956/17 (ΑΔΑ: 6ΦΡΙ7ΛΨ-Τ9Χ) Αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής ΠΔΜ-Έγκριση δαπάνης- Απευθείας ή μη ανάθεση προμήθειας.
  14. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη – προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Ανακαίνιση χρωματισμών του χώρου της Δ/νσης Υγείας του κτιρίου της Π. Ε. Κοζάνης».
  15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια καθισμάτων.
  16. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια έντυπου υλικού.
  17. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια ένα Switch 5 θέσεων Gigabits, τρίμετρο pach cord, πεντάμετρα κατηγορίας 5e.
  18. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια ενός Laptop.
  19. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια τριών κλιματιστικών.
  20. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια πέντε τηλεφωνικών συσκευών.
  21. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, για προμήθεια πολυμηχανήματος.
  22. Έγκριση δαπάνης, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πτολεμαϊδας, της γιορτής της 17ης Νοέμβρη, για το Πολυτεχνείο.
  23. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας δύο (2) ηλεκτρονικών υπολογιστών Π.Ε.Γρεβενών.

 

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-554).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

Κάτανας Ηλίας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Tags: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Previous Post

ΕΛΠΙΔΑ: Έβαλαν χρονοδιάγραμμα σε κάτι που είναι τελειωμένο εδώ και 3 χρόνια!

Next Post

Βόιο: 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Βροντή

Next Post
κρεμαλα αυτοκτονια

Βόιο: 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Βροντή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Γεώργιος Μπόντας: Η διαδρομή του, όπως καταγράφηκε στο siatistanews.gr
  • Δήμος Βοΐου: 113η Επέτειος της Μάχης της Σιάτιστας – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
  • Κοζάνη: Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, μέχρι αύριο το μεσημέρι
  • Δήμος Σερβίων: Απογραφή Ανελκυστήρων έως τις 30 Νοεμβρίου 2025
  • Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα 2025-2030 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρύτανη του ΠΔΜ με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  3. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
  5. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr