ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης
Βέττα Καλλιόπη
Tρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Συνοριακού Φύλακα Ιωάννη Παμπουκίδη
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «AI Εργαλεία για το Σύγχρονο Εμπόριο»
ΔΕΥΑΒ: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υδροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων και οικισμών του Δήμου Βοΐου
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού
Κοζάνη: Ιατρική Ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας»
Όχι στη ζωή με δόσεις  – Μήνυμα ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την ημέρα κατά των ναρκωτικών
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Σύλληψη 26χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (09-04-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 26χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στην οικία του ανωτέρω, σε περιοχή της Καστοριάς, κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έντεκα (11) συσκευασίες, έτοιμες προς διάθεση, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -9- γραμμαρίων.

 

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν:

  • Ένταλμα Σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτική Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για ληστεία,
  • Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για ληστεία και
  • Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, με την οποία ανακαλείται η υπό όρους απόλυση του, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια