Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,
ασθενοφορο
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Σωκράτης Μάλαμας – Ιουλία Καραπατάκη στη Νεάπολη Κοζάνης: Ξεκίνησε η προπώληση!
Πέταξαν 56 φορτία με μπάζα σε αγροτικές περιοχές – Πέντε συλλήψεις
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Δυναμική παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Ρόδο
Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά …. Σκοράρω στη Ζωή»
Η τοποθέτηση του Αγροτικού Συλλόγου Βοΐου στη Βουλή. Προτάσεις και παρεμβάσεις από την Αντιπρόεδρο Αργυρώ Ξανθοπούλου. Βίντεο

Τεχνικοί της ΔΕΗ πήγαν να κόψουν το ρεύμα και οι ιδιοκτήτες «αμόλησαν» τα πιτ μπουλ τους!

Πατέρας και γιος προπηλάκισαν τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ στα Φάρσαλα και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος δεν δίστασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ δίνοντας «εντολή να τους κατασπαράξουν».

Οι δύο τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ κατέθεσαν μήνυση κατά των δύο ανδρών, οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό των Φαρσάλων στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, όταν οι τεχνικοί επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, αρχικά επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει στην εφημερίδα ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κοντάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».

Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Πηγή onlarissa.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια