Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Δήμος Βοΐου: Θερμοκήπιο γεωθερμίας και ενεργειακή κοινότητα από το αναπτυξιακό δίκτυο «Αγροβόιο»
Παιδική εκδήλωση στον Κλείτο με τίτλο «Ένα παραμύθι για τον λιγνίτη» το Σάββατο 16 Μαΐου
Συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και Διοικήτριας Νοσοκομείου Γρεβενών. Ενίσχυση του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και νέο ασθενοφόρο.
Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης στη “Wise Greece” για την πολύτιμη στήριξή της στο Κοινωνικό μας Συσσίτιο
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Εκδήλωση του ΤΕΕ/ΤΔΜ για την Τεχνητή Νοημοσύνη στη Μηχανική
Όλα όσα αλλάζουν στη Δημοτική Αστυνομία
Βέττα Καλλιόπη
Άδειασαν το παγκάρι της εκκλησίας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα
Επίσκεψη του ΓΕΛ Σιάτιστας στο Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου
Κιβωτός του Κόσμου

Τη Μνήμη του εμβληματικού Λάκη Χωλόπουλου, θα τιμήσει την Κυριακή 21/11 η ΑΕΠ

Η ΑΕΠ Κοζάνης θα τιμήσει, τον μόλις πριν από ένα χρόνο εκλιπόντα, τεράστιο παίκτη και άνθρωπο, Λάκη Χωλόπουλο.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, πριν τον αγώνα με το Φ.Σ. Κοζάνη, θα παραδοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του τέως προπονητή μας.

Ο Λάκης, υπήρξε μια διαχρονική αξία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του ποδοσφαίρου της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας τη σφραγίδα του τόσο σαν ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της μεγάλης ομάδας της Κοζάνης στη δεκαετία του ’60, ενώ προσέφερε αμέτρητα και στη συνέχεια από τον πάγκο του προπονητή.

Καθώς οι προσωπικότητες αλλά και το ήθος από τον ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό χώρο όλο και εξαφανίζονται, η ΑΕΠ θεωρεί τεράστια υποχρέωση της να θυμίζει στους νεότερους, όλους όσους ξεχώρισαν και έδωσαν με την παρουσια τους ειδικό βάρος στο άθλημα.

Ο Λάκης Χωλόπουλος που απεβίωσε πέρυσι το Δεκέμβριο σε ηλικία 78 ετών, αγωνίσθηκε για πολλά χρόνια με τα χρώματα της Κοζάνης, σε μια εποχή που η ομάδα ήταν πανίσχυρη, τα γήπεδα γεμάτα και το πάθος περίσσευε. Ο Λάκης, ένα πανύψηλο χωριατόπαιδο, αγωνιζόταν στη θέση του σεντερ μπακ και μαζί με τα αλλα “ιερά τέρατα” της δεκαετίας του ’60  (Σπανίδης, Σανόπουλος, Τσίρεκας…) έδωσαν μεγάλες χαρές στους αμέτρητους τότε φιλάθλους μας.

Στη συνέχεια, είχε τη χαρά η οικογένεια της ΑΕΠ, να τον έχει στον πάγκο της ομάδας της και φυσικά έγινε κομμάτι του σωματείου μας.

Πέρα από τον έξοχο οικογενειάρχη, όλοι μας θυμόμαστε στο πρόσωπο του ένα εκπληκτικό χαρακτήρα που δίδασκε ήθος και αγάπη.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *