ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Σιάτιστας μετά από 35 χρόνια. Βίντεο
Ημερίδα:  Αναζητώντας την Ιστορική Δικαιοσύνη  «Η Μνήμη Ενώνει, η Αλήθεια Διδάσκει»
Θεία Λειτουργία και Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στὸν Ἱ.Μ.Ν. Ἁγίου Δημητρίου
Τιμώμενη Περιφέρεια στην 20η Διεθνή Έκθεση “alexpo” η Δυτική Μακεδονία
Μ. Παπαδόπουλος: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες
καιρός
Αλτσχάιμερ ανοια
Έρευνα λέει ότι τα κατοικίδια βελτιώνουν τη ζωή μας όσο και ένας σύντροφος – Κυριολεκτικά
Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της
Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

Τι αλλάζει στις προμήθειες για αναλήψεις μέσω ΑΤΜ άλλων τραπεζών

Αυξημένες θα είναι οι προμήθειες για όσους κάνουν αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών μέσα στο καλοκαίρι.

Η προμήθεια θα κυμαίνεται από 2 έως 3 ευρώ και θα είναι ανάλογα με το ποσό ανάληψης. Ο νέος κανονισμός της Visa, ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη ανατροπή της ισχύουσας τιμολόγησης. Ουσιαστικά οι τράπεζες θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν την τιμολογιακή πολιτική τους προκειμένου οι χρεώσεις να είναι ίδιες και για τους Έλληνες, αλλά και για τους ξένους, τουρίστες που κάνουν αναλήψεις. Οι νέες χρεώσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από την 20η Ιουλίου.

Η νέα χρέωση δεν αποτελεί υποχρεωτική προμήθεια που εφαρμόζουν όλες οι τράπεζες στην ΕΕ. Ωστόσο, βασίζεται πάνω στον Κανονισμό 924/2009 της Ε.Ε. που ορίζει ότι οι τράπεζες υποχρεούνται να εφαρμόζουν ενιαία τιμολόγηση στους πελάτες τους οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι σήμερα η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας κυμαίνεται από 1,3 έως 2,2 ευρώ ανάλογα με το ύψος της, αλλά και το πιστωτικό ίδρυμα που εξέδωσε την κάρτα που χρησιμοποιείται.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *