• Latest
ταξιδι διακοπες

Τουρισμός για Όλους: Έρχεται νέα κλήρωση για χειμερινά voucher διακοπών

22 Νοεμβρίου 2022
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»

11 Δεκεμβρίου 2025
Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

11 Δεκεμβρίου 2025
Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

11 Δεκεμβρίου 2025

Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

11 Δεκεμβρίου 2025
Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

11 Δεκεμβρίου 2025
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.  Βίντεο

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο

11 Δεκεμβρίου 2025
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

11 Δεκεμβρίου 2025
Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

11 Δεκεμβρίου 2025
Φωτοβολταϊκά: Πληρώνουμε και τον Ήλιο που ανατέλλει; Ο ΣΕΦΠΕ για την επιβολή τελών από το Δήμο Σερβίων

Σημαντική Συγκέντρωση μελών ΣΕΦΠΕ Δυτικής Μακεδονίας

11 Δεκεμβρίου 2025
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Μαλούτας για δημοτική αρχή: Και ο μήνας έχει 9 …… με αφορμή απένταξη έργου

11 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Τουρισμός για Όλους: Έρχεται νέα κλήρωση για χειμερινά voucher διακοπών

sierafm by sierafm
22 Νοεμβρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ταξιδι διακοπες
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, τέλη του μήνα θα γίνει νέα κλήρωση για τον Τουρισμό για Όλους και τα voucher των 150 ευρώ προς χειμερινούς προορισμούς.

Στον τουρισμό που συνεχίζει να αυξάνεται στη χώρα μας παρόλο που πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα, αναφέρθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον Αντέννα.

Όπως είπε ο Υπουργός, τον Σεπτέμβριο η μέση δαπάνη ανά επισκέπτη ήταν 11% πάνω σε σχέση με την αντίστοιχη του 2019, και οι αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια ξεπέρασαν κατά 14% την προ πανδημίας περίοδο. Εντυπωσιακοί είναι οι αριθμοί και τον Οκτώβριο με το αεροδρόμιο του Ακτίου- το οποίο εξυπηρετεί περιοχές που αποτελούν εναλλακτικούς προορισμούς- να καταγράφει αύξηση πάνω από 76% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, ενώ σήμερα- μέσα Νοεμβρίου- βλέπουμε τουρίστες να συνεχίζουν να επισκέπτονται τη χώρα.

“Καταλαβαίνουμε ότι πλέον συζητάτε για το χριστουγεννιάτικο καλάθι, αλλά εμείς έχουμε ακόμα τουρίστες στην Πλατεία Συντάγματος. Ο τουρισμός συνεχίζει να φέρνει έσοδα και να στηρίζει τη μέση ελληνική οικογένεια” δήλωσε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας ότι η επέκταση της τουριστικής περιόδου έγινε πράξη.

Τι είπε για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο Υπουργός για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”- το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, θα ακολουθήσει άλλη μια κλήρωση στα τέλη του μήνα για νέα voucher των 150 ευρώ για πάνω από 100.000 δικαιούχους με στόχο να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο Β. Κικίλιας, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 100 εκατομμύρια ευρώ μέσω του προγράμματος “Εξοικονομώ- Επιχειρώ” για την ενεργειακή αναβάθμιση ορεινών καταλυμάτων κάτω των 150 κλινών καθώς και επέκταση του ΕΣΠΑ για ένα επιπλέον έτος. “Στόχος μας είναι να στηρίξουμε αυτό το κομμάτι του κλάδου που έχει ανάγκη γιατί η ενεργειακή επιβάρυνση είναι εκεί και είναι πραγματική” δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού.

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι προσπάθειες και τα ταξίδια που πραγματοποίησε στο εξωτερικό με στόχο την προσέλκυση Βορειοευρωπαίων συνταξιούχων και ψηφιακών νομάδων έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, γεγονός που επιβεβαίωσαν και επαγγελματίες στην Ιεράπετρα Κρήτης οι οποίοι μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή. “Αυτά είναι αδιαμεσολάβητα έσοδα για την πρωτογενή παραγωγή, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον εμπορικό κόσμο, τον ξενοδοχειακό κλάδο και την κατασκευή” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: dikaiologitka.gr

Tags: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Previous Post

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από το απόγευμα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Next Post

Κοζάνη: Εκδήλωση για το νοσοκομείο με τίτλο ” Η υγεία δεν είναι εμπόρευμα”

Next Post

Κοζάνη: Εκδήλωση για το νοσοκομείο με τίτλο " Η υγεία δεν είναι εμπόρευμα"

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»
  • Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».
  • Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα
  • Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης
  • Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr