• Latest

Το Μουσείο του 007 κρέμεται στις Αλπεις, με στοές στα χιόνια, διαδρόμους από γυαλί.

24 Ιουνίου 2018
43α Λασσάνεια: Έκθεση origami στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου 2025 με ελεύθερη είσοδο

43α Λασσάνεια: Έκθεση origami στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου 2025 με ελεύθερη είσοδο

15 Σεπτεμβρίου 2025
Δυναμική Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

Δυναμική Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

15 Σεπτεμβρίου 2025
αμεα, ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Π. Κουκουλόπουλος: «15+1 ερωτήματα στη Βουλή για τον Προσωπικό Βοηθό στους συμπολίτες μας με αναπηρίες»

15 Σεπτεμβρίου 2025
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Καλλιόπη Βέττα – Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την εξάπλωση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα

15 Σεπτεμβρίου 2025

Συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025

15 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Έναρξη εγγράφων στο Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας

Δήμος Βοΐου: Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας για το Διδακτικό Έτος 2025 – 2026

15 Σεπτεμβρίου 2025
Το πλέον ώριμο project καύσης σκουπιδιών στην Ελλάδα η νέα μονάδα της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία

Σύλλογος ανέργων και ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακιού. Καύση Σκουπιδιών : Η Ταφόπλακα για την Περιοχή μας !!!

15 Σεπτεμβρίου 2025
2η Εθελοντική Αιμοδοσία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

2η Εθελοντική Αιμοδοσία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

15 Σεπτεμβρίου 2025
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους »  -317- τροχονομικοί έλεγχοι

15 Σεπτεμβρίου 2025
Τέσσερα χρόνια ΔΕΗ blue – «Οδηγεί» το μέλλον της ηλεκτροκίνησης συμβάλλοντας σημαντικά στην μετάβαση προς τη βιώσιμη κινητικότητα

ΔΕΗ myHome Plan: Νέο προϊόν σχεδιασμένο για τις ανάγκες των οικογενειών

15 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΥΛΛΗΨΗ

Φλώρινα: Συνελήφθη 54χρονη, η οποία μετέφερε παράνομα αλλοδαπό

15 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: ΔΕΘ ήταν και πέρασε, ΔΕΘ ήταν και πάει….

15 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Το Μουσείο του 007 κρέμεται στις Αλπεις, με στοές στα χιόνια, διαδρόμους από γυαλί.

sierafm by sierafm
24 Ιουνίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
4
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα νέο Μουσείο James Bond ανοίγει τις πύλες του φέτος το καλοκαίρι αφιερωμένο στον Βρετανό μυστικό πράκτορα 007.

Ετσι και οι επισκέπτες του πρέπει να ταξιδέψουν σε απομονωμένη, παγωμένη τοποθεσία, για να το εντοπίσουν.
Το 007 Elements Μuseum είναι φωλιασμένο στις Αυστριακές Άλπεις, στην κορυφή του όρους Γκάισλαχκογκλ στο χωριό Ζέλντεν και είναι προσβάσιμο μόνο με τελεφερίκ, σύμφωνα με το CNN.

Η κορυφή των Άλπεων είναι σημαντικό σημείο για τον Bond, καθώς εκεί γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας Spectre του 2015 με τον Ντάνιελ Κρεγκ να συναντά στην Hoffler Klinik την Dr. Madeleine Swann.
Στην πραγματική ζωή η κλινική είναι το εστιατόριο ice Q, δίπλα στο νέο κτίριο που στεγάζει το Μουσείο.

Η ιδέα για το Μουσείο γεννήθηκε, όταν γυριζόταν η ταινία Spectre το 2015, αλλά χρειάστηκαν τρία χρόνια για να υλοποιηθεί, ανέφερε ο Νιλ Κάλοου καλλιτεχνικός διευθυντής στις τέσσερις τελευταίες ταινίες James Bond (Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Specter) και στην επερχόμενη Bond 25, καθώς και διευθυντής δημιουργικού του 007 Elements Μuseum.

Ψηφιακές και διαδραστικές εγκαταστάσεις

Το Μουσείο εκτείνεται σε δύο επίπεδα και στα εκθέματά του περιλαμβάνονται ψηφιακές και διαδραστικές εγκαταστάσεις – με δεδομένη την προτίμηση του Bond για gadgets υψηλής τεχνολογίας. Καθώς οι επισκέπτες θα περιηγούνται στις αίθουσες με τα κατάλληλα ονόματα Bond («Barrel of the Gun», «Briefing Room», «Hall of Action»), μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές ταινίες σχετικά με την ιστορία, τα σενάρια και τα στούντιο του κινηματογραφικού franchise.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να διεισδύσουν στα αρχεία παραγωγής του 007 με διαδραστικές οθόνες αφής.

Τα ψηφιακά εκθέματα μπορεί να έχουν κεντρικό ρόλο στο νέο μουσείο, αλλά στο 007 Elements φιλοξενείται και πιο παραδοσιακή συλλογή – όπως το αεροσκάφος κανονικού μεγέθους που εμφανίστηκε στην ταινία Spectre.

Οι επισκέπτες έχουν ακόμη τη δυνατότητα να απολαύσουν το όμορφο σκηνικό των Άλπεων που προβλήθηκε στην ταινία χάρη σε ένα διάδρομο από γυαλί και μια υπαίθρια πλατεία με πανοραμική θέα στα γύρω βουνά.

Οι Αυστριακές Άλπεις, εκτός από τη σύνδεσή τους με την ταινία Spectre, συνδέονται με την ιστορία του Ίαν Φλέμινγκ, συγγραφέα της σειράς μυθιστορημάτων κατασκοπείας που ενέπνευσε το franchise του James Bond. Σε νεαρή ηλικία ο Φλέμινγκ μετακόμισε από την Αγγλία στο Κιτζμπούχελ, θέρετρο στα βουνά της Αυστρίας.

Ο Κάλοου διευκρίνισε ότι η ομάδα έπρεπε να ολοκληρώσει πολλές περιβαλλοντικές μελέτες για να διασφαλίσει ότι δεν θα προκληθεί καμία ζημιά στη γύρω περιοχή και για να βρει τα υλικά ώστε να χτιστεί το κτίριο σε permafrost- μόνιμα παγωμένο υπέδαφος- και να είναι συμβατό με τον αλπικό όγκο.

Θέλαμε να διασφαλίσουμε μια διαφορετική εμπειρία από εκείνη ενός παραδοσιακού μουσείου, θέλαμε να διδάξουμε στους ανθρώπους πώς γίνονται όλες οι ταινίες μας και να τους εμπνεύσουμε να εισέλθουν στην κινηματογραφική βιομηχανία, τόνισε.

Σε αρμονία με την αποστολή αυτή, καθεμιά από τις εννέα γκαλερί του 007 Elements είναι αφιερωμένη σε μια πτυχή της κινηματογραφίας. Υπάρχει χώρος για την εγγραφή τίτλων και μουσικής, για τους χαρακτήρες, τους διαλόγους και τη σκηνοθεσία, και άλλοι χώροι για τα σκηνικά, τις τοποθεσίες και τα storyscapes. Όλες οι αίθουσες είναι κινηματογραφικά σχεδιασμένες, με σκοτεινό φωτισμό και εξοπλισμένες με καθρέφτες, οθόνες αφής και εγκαταστάσεις βίντεο – οι επισκέπτες ίσως να βλέπουν ακόμη και εικόνες των αγαπημένων τους χαρακτήρων να παραμονεύουν στις σκιές, σύμφωνα με τον Κάλοου.

Δύο μέλη του σύμπαντος του Bond, τα ονόματα των οποίων δεν αποκαλύπτονται, θα παρουσιάσουν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, όταν εγκαινιαστεί το 007 Elements Museum στις 12 Ιουλίου.

Πηγή: Το Μουσείο του 007 κρέμεται στις Αλπεις, με στοές στα χιόνια, διαδρόμους από γυαλί [βίντεο] | iefimerida.gr
Tags: ΜΟΥΣΕΙΟ 007
Previous Post

Διαδήλωση κατά της συμφωνίας στα Σκόπια: «Ποτέ “Βόρεια”, πάντα “Μακεδονία”»

Next Post

Περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα Βρετανίδα στον Λαγανά -Ξύπνησε γεμάτη με αίματα

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα Βρετανίδα στον Λαγανά -Ξύπνησε γεμάτη με αίματα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 43α Λασσάνεια: Έκθεση origami στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου 2025 με ελεύθερη είσοδο
  • Δυναμική Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025
  • Π. Κουκουλόπουλος: «15+1 ερωτήματα στη Βουλή για τον Προσωπικό Βοηθό στους συμπολίτες μας με αναπηρίες»
  • Καλλιόπη Βέττα – Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την εξάπλωση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα
  • Συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αλεξανδρος ΜΠΟΥΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στο Άγνωστοι άρπαξαν τάματα μεγάλης αξίας από ιερή εικόνα – Αναζητούνται από τις αρχές
  2. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  3. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  4. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr