Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Ηλεκτρονική απογραφή δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business”
Ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2025-2028 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Βόιο: Διεγράφη ο Γιώργος Μαγιάγκας από μέλος του συνδυασμού του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή. Βίντεο
Διεθνής Διάκριση για την Ελληνική Γουνοποιία στο “Furmark Futures Competition 2026”
Βέττα Καλλιόπη
Η ΕΥΔΑΜ συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με την τοπική κοινωνία – Επόμενος σταθμός η Καστοριά
Εξοικονομώ
εργατικο κεντρο

Το σχέδιο για το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων – Πώς θα λειτουργούν

Να αρχίσουν να… ξεσκονίζουν τον εξοπλισμό τους μπορούν οι λάτρεις του σκι, καθώς φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το πιθανότερο σενάριο είναι να λειτουργήσουν στις 15 Ιανουαρίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έκρινε ότι είναι εποχικό το επάγγελμα, η σεζόν κινδυνεύει να χαθεί, οπότε φαίνεται πως εξετάζεται σοβαρά να λειτουργήσουν με μέτρα προστασίας.

Οι σκιέρ θα πρέπει να τηλεφωνούν στο χιονοδρομικό κέντρο για να κλείνουν ραντεβού και θα λαμβάνουν SMS για τον ακριβή χρόνο που θα πρέπει να βρίσκονται εκεί. Αυτό το SMS στο κινητό θα το επιδεικνύουν στα διόδια, τουλάχιστον μέχρι να αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.

Το θέμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό θα εξεταστεί μετά τις 20 Ιανουαρίου, αρκεί βέβαια μέχρι τότε να μην υπάρξει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

Πηγή:Real.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *