Νεκρά πρόβατα σε μονάδα της Καστοριάς από πλημμύρα. Βίντεο
Τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη – Άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».
Δήμος Γρεβενών: Κάλεσμα αλληλεγγύης για συνδημότη μας που επλήγη από πυρκαγιά στην Καλλονή
Μοναδικές στιγμές στο Καστοριανό Καρναβάλι «Ραγκουτσάρια 2026». Φωτογραφίες
Γρεβενά: Συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών για τον Ε65

Φρίκη: Καθηγητής κακοποιούσε σεξουαλικά μαθήτρια μέσα στην τάξη για χρόνια

Ανατριχίλα προκαλούν όσα έζησε μια ανήλικη μαθήτρια στα χέρια ενός καθηγητή της ο οποίος την κακοποιούσε κατ’ επανάληψη ακόμα και μέσα στην τάξη.

Ο 70χρονος Τομ Μίλερ Πράιβετ συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου καθώς, σύμφωνα με τη 17χρονη κοπέλα επί τρεις μήνες «έκαναν σεξ καθημερινά μέσα στην τάξη του σχολείου» στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Πράιβετ, όπως αναφέρει η Metro, ήταν στο σχολείο αυτό για 30 χρόνια. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «προετοίμαζε» το κορίτσι για χρόνια πριν τη βιάσει για πρώτη φορά. Αρχικά την άγγιζε ανάρμοστα στο μάθημα της ιστορίας το 2012: « τη χάιδευε στα χέρια, μετά στην πλάτη και έπειτα τη φιλούσε στο μέτωπο, το μάγουλο και στα χίλια», γράφει το ένταλμα σύλληψης.

Την επόμενη χρονιά έκανε αγενή και ασεβή σχόλια για το βάρος της, με αποτέλεσμα η μαθήτρια να εμφανίσει διατροφική διαταραχή για να «είναι όμορφη για τον Πράιβετ». Έπειτα, σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, άρχισε να της εκμυστηρεύεται τις σεξουαλικές επιθυμίες του και τα φετιχ του και έπειτα την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στην τάξη το 2016.

Το θύμα υποστηρίζει ότι έκαναν σεξ κάθε μέρα μετά το σχολείο μέσα στην αίθουσα που δίδασκε ο Πράιβετ. Ο καθηγητής φέρεται να επέμενε να κάνει σεξ μαζί της ακόμα και μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε και από το οποίο τραυματίστηκε στους γοφούς.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *