Αξιολόγηση: Στη 14η θέση πανελλαδικά ο Δήμος Κοζάνης σε σύνολο 184 Δήμων
αστυνομια, συλληψη
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Κωνσταντινίδης
Βέττα Καλλιόπη
Επίσκεψη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη στην Κοζάνη  Μνημόνια Συνεργασίας για ενίσχυση της ασφάλειας και διαχείριση αδέσποτων ζώων
Γαλατινή: Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Κοζάνης, της Δομής Καινοτομίας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας και του Cluster Βιοοικονομίας  και  Περιβάλλοντος  Δυτικής  Μακεδονίας (CluBE)
Ευχαριστήριο μήνυμα για τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης
Τελετή Βράβευσης Διακριθέντων Αθλητών» από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

Άνοιξε η αίτηση για το Μητρώο Ευάλωτων Καταναλωτών – Αιτήσεις έως 30 Νοέμβριου για το Κοινωνικό Τιμολόγιο

Διαθέσιμη είναι η υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, για όσους δεν είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος (ΚΟΤ)

Η αίτηση ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών δεν αφορά όσους εντάσσονται στο ΚΟΤ καθώς η ένταξη στο ΚΟΤ συνεπάγεται αυτομάτως και την ένταξη τους στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ή στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

Υπενθυμίζεται ότι την υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017.

Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το ΚΟΤ μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30η Οκτωβρίου για τις πυρόπληκτες περιοχές).

Δηλαδή, μετά και την παράταση μέχρι την 30η Οκτωβρίου για τις πυρόπληκτες περιοχές, εάν και μέχρι 30/11/2018 δεν έχουν υποβάλλει εκ νέου αίτηση, τότε αυτόματα απεντάσσονται από το ΚΟΤ (από 01/12/2018) ακόμη και αν πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποια κατηγορία.

Η εφαρμογή θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις ένταξης στο ΚΟΤ ή στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών και μετά την 30η Νοεμβρίου 2018.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)