ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης
Κόνιτσα: Παράδειγμα των νέων ανθρώπων
Θεοφάνεια στη Λίμνη Πολυφύτου. Φωτογραφίες
Μπουμπουσάρια Σιάτιστας: Δείτε πολλές φωτογραφίες από όλα τα θέματα
Σιάτιστα: Κέφι και χορός μες τη βροχή στα Μπουμπουσιάρια.  Βίντεο
Με κατάνυξη και σεβασμό γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά
Σιάτιστα: Ξεκίνησε το γλέντι στα Μπουμπουσιάρια. Βίντεο και φωτογραφίες
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο
Θεοφάνεια στο Δήμο Βοΐου με Αγιασμό των Υδάτων και Μπουμπουσάρια
φορολογια
νοσοκομειο

ΑΕΠ: Περήφανοι για την ομάδα μας, κράτησε την αξιοπρέπεια της

Με μια πολύ καλή και κυρίως συγκινητική εμφάνιση, η ομάδα μας έκλεισε τη σεζόν με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1, κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

Με ένα προκλητικά ανύπαρκτο πέναλτυ-εφεύρεση, του Δραμινού διαιτητή ο οποίος μετέτρεψε ένα επιθετικό φάουλ σε πέναλτυ μη σεβόμενος καν τον ιδρώτα των νεαρών μας ποδοσφαιριστών.

Ήταν μια εβδομάδα πρωτόγνωρη για όλο το σωματείο μας, που όμως κράτησε την αξιοπρέπεια του και επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει το δρόμο που χάραξε όσο και αν φαντάζει ρομαντικός και δονκιχωτικός.

Ο Αργεντινός μας άσσος, Φράνκο στο 61′, με κεφαλιά μετά από άριστη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Ο ανεκδιήγητος ρέφερι όμως, δεν άφησε την ΑΕΠ να πανηγυρίσει μια νίκη που άξιζε, σφυρίζοντας ένα πέναλτυ την ώρα που ο παίκτης της Καλαμαριάς, που υποτίθεται ότι του έγινε φάουλ, ζητάει κόρνερ…κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο του αγώνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, έκαναν μια υπερπροσπάθεια κάνοντας περήφανους όλους όσους τους πιστεύουν και θυσιάζουν χρόνο και χρήματα για να κρατήσουν καθαρή και αξιοπρεπή την ομάδα μας.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *