Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο Ταρνανά Κώστα που έφυγε πρόωρα από την ζωή.
Ο συνάδελφος Κώστας ήταν ένας από τους λιγοστούς δεξιοτέχνες Ζουπανιώτες μαστόρους στην Ήπειρο και την Μακεδονία που με την τέχνη του ανέδειξε και αναπαλαίωσε γεφύρια, εκκλησίες, πλατείες, αρχοντικά και κατοικίες.
Ο συνάδελφος Κώστας, από τους τελευταίους μαστόρους της πέτρας στην περιοχή είχε έγνοια η τέχνη της πέτρας να μην σβήσει, να μεταδοθεί στην νέα γενιά. Για αυτό άλλωστε και πρωτοστάτησε στην ίδρυση Σχολής Πέτρας και Παραδοσιακών μορφών Δόμησης στον Πεντάλοφο Βοΐου.
Αποχαιρετούμε έναν ανιδιοτελή άνθρωπο, δουλευτάρη, που αντιμετώπιζε την ζωή με αισιοδοξία και πίστη ότι μπορούν οι άνθρωποι να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο χωρίς εκμετάλλευση. Μέσα από το Συνδικάτο και τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος πάλεψε για αυτούς τους σκοπούς.
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια στη σύζυγο του, στις κόρες του, και σε όλους τους οικείους του.