Ο Παπακώστας ( Παπα Βόιο) στο όπου υπάρχει Ελλάδα του ΣΚΑΙ. Βίντεο
Ο Υποχθόνιος στην εκπομπή Όπου υπάρχει Ελλάδα του ΣΚΑΙ. Βίντεο
Σιάτιστα: Πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Φιλαρμονικής Κορακιάνας Κέρκυρας Σπύρος Σαμάρας.  Βίντεο και φωτογραφίες
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Αντί για Ορυκτό Αέριο ένα πρόγραμμα «Απόλλων» με ενέργεια από Α.Π.Ε. για τις Τηλεθερμάνσεις
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων
Δήμος Κοζάνης: Η πρώτη επένδυση στο Επιχειρηματικό Πάρκο της Κοζάνης είναι γεγονός! – Έπεσαν οι υπογραφές στην Αθήνα παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη
Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακά Παιδιά – Πραγματικοί Γονείς» στην Καστοριά
Εκδήλωση- Αφιέρωμα στο Σύλλλογο Φοιτητών Ν. Κοζάνης επί δικτατορίας
Πραγματοποιήθηκαν στη Βασιλειάδα οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον πρώτο πεσόντα Έλληνα Αξιωματικό του Έπους του ’40, Υποσμηναγό Ευάγγελο Γιάνναρη
Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη

Αποκαλύψεις σοκ για Μολδαβή μαστροπό που εξέδιδε ανήλικες: Οι βιασμοί και τα βασανιστήρια

Χειροπέδες σε μία 29χρονη μαστροπό από τη Μολδαβία, που καταζητούνταν από τις Αρχές της χώρας της με διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική εκμετάλλευση και πορνεία ανήλικων κοριτσιών σε βαθμό κακουργήματος και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αλλά και του στίγματος του κινητού της τηλεφώνου.

Από τις έρευνες που έκαναν κατάφεραν σύντομα να εντοπίσουν και το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Λεμεσού, στην πλατεία Αμερικής, και άρχισαν να την παρακολουθούν για να διαπιστώσουν εάν έχει αναπτύξει παράλληλη δράση και στη χώρα μας, προωθώντας στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Όταν διαπίστωσαν πως απλώς κρύβεται στην Ελλάδα, τη συνέλαβαν και κινούν τις διαδικασίες για την έκδοση της στη Μολδαβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές της Μολδαβίας, ερευνούσαν το 2018 ένα εκτεταμένο δίκτυο σωματεμπόρων, που προωθούσαν μέσω ειδικών ιστοσελίδων στην πορνεία ανήλικες, πολλές από τις οποίες τις είχαν απαγάγει εκμεταλλευόμενοι τη δεινή τους οικονομική κατάσταση.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η 29χρονη και ένας συνομήλικος συνεργός της είχαν απαγάγει μία 16χρονη και την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, όπου τη βίαζαν για να την εξαναγκάζουν να δέχεται πελάτες και τη βασάνιζαν εάν αρνούνταν να συμμετάσχει σε ερωτικά όργια με ηλικιωμένους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνεργό, όμως η 29χρονη κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στην Ελλάδα, όπου πίστευε πως θα χάνονταν τα ίχνη της.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *