Νεκρή αρκούδα εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς
Υπογραφή Σύμβασης του έργου: «ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ WC ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ»
Ο Δήμος Γρεβενών στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Κ16 – Υψηλού επιπέδου φιλοξενία και συνεργασία με μέλλον.
Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025 και ώρες 10:00 έως 22:00 στο Άλσος Κουρί λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς  καθώς και σε άλλα δασικά οικοσυστήματα
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
ΣΥΡΙΖΑ
πυροσβεστικη, φωτια, πυρκαγια
Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το  Τουρνουά Ποδοσφαίρου, με κεντρικό μήνυμα  «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά …. Σκοράρω στη Ζωή»
αστυνομια, συλληψη
Κέντρο Ξένων γλωσσών Τίνα Καϊνάρη: 100% επιτυχίες στο ESB και LRN
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Αποκαλύψεις σοκ για Μολδαβή μαστροπό που εξέδιδε ανήλικες: Οι βιασμοί και τα βασανιστήρια

Χειροπέδες σε μία 29χρονη μαστροπό από τη Μολδαβία, που καταζητούνταν από τις Αρχές της χώρας της με διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική εκμετάλλευση και πορνεία ανήλικων κοριτσιών σε βαθμό κακουργήματος και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αλλά και του στίγματος του κινητού της τηλεφώνου.

Από τις έρευνες που έκαναν κατάφεραν σύντομα να εντοπίσουν και το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Λεμεσού, στην πλατεία Αμερικής, και άρχισαν να την παρακολουθούν για να διαπιστώσουν εάν έχει αναπτύξει παράλληλη δράση και στη χώρα μας, προωθώντας στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Όταν διαπίστωσαν πως απλώς κρύβεται στην Ελλάδα, τη συνέλαβαν και κινούν τις διαδικασίες για την έκδοση της στη Μολδαβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές της Μολδαβίας, ερευνούσαν το 2018 ένα εκτεταμένο δίκτυο σωματεμπόρων, που προωθούσαν μέσω ειδικών ιστοσελίδων στην πορνεία ανήλικες, πολλές από τις οποίες τις είχαν απαγάγει εκμεταλλευόμενοι τη δεινή τους οικονομική κατάσταση.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η 29χρονη και ένας συνομήλικος συνεργός της είχαν απαγάγει μία 16χρονη και την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, όπου τη βίαζαν για να την εξαναγκάζουν να δέχεται πελάτες και τη βασάνιζαν εάν αρνούνταν να συμμετάσχει σε ερωτικά όργια με ηλικιωμένους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνεργό, όμως η 29χρονη κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στην Ελλάδα, όπου πίστευε πως θα χάνονταν τα ίχνη της.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)