Μιχάλης Παπαδόπουλος
2ο Αντάμωμα Ορειβατικών Συλλόγων στην Ελάτη 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2025
Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερβίων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2025
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Ένα τυχερό λαχείο κι ένας πολύ άτυχος νικητής – Ο απίστευτος δικαστικός κυκεώνας για τον λαχνό των 75.000 ευρώ
νοσοκομειο
ΦΙΔΙ
Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ στην Αθήνα
Διαρρήκτες πήραν τάματα από εικόνα της Παναγίας στον ναό Παναγούδας – Γοργοϋπήκοος
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΝΕ ΠΕ Κοζάνης για το τραγικό δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
ΣΥΡΙΖΑ

Αποφάσεις συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης – Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της  Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020, η πρώτη συνεδρίαση, για το νέο έτος, του Δ.Σ. του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης – Γρεβενών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι ομόφωνες  αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνεδρίαση της  Κ.Δ.Ε. στις 20/12/19.

  • Η αποστολή εγγράφου στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και στους αρμόδιους υπουργούς παρακολούθησης του Κυβερνητικού έργου με το οποίο θα καταγγέλλουμε την αναβλητικότητα και καθυστέρηση που έχουν επιδείξει οιεμπλεκόμενοι με τα θέματα μας, Υπουργοί, για να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
  • Ανάθεση της διαχείρισης των πληροφοριακών συστημάτων για μηχανικούς στο Κράτος και μέχρι να γίνει αυτό
  • Ενέργειες για την άρση των εμποδίων που τίθενται από τον Διαχειριστή των πλατφορμών στους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες.
  • Διοργάνωση κινητοποίησης τους πρώτους μήνες του 2020, η μορφή, ο χρόνος και ο τόπος αυτής θα καθοριστούν σε επόμενη συνεδρίαση.
    διεκδικώντας ιδίως:
  • Την άμεση έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων που εκκρεμούν.
  • Αναθεώρηση όλων των διατάξεων που ρυθμίζουν τα επαγγελματικά θέματα των Μηχανικών Τ.Ε.Ι.
  • Θεσμική – νομοθετική κατοχύρωση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίζει αποτελεσματικά τα συμφέροντα των μελών της.
  • Οικονομικά θέματα του Νομαρχιακού Τμήματος και εναρμόνιση με τις αποφάσεις της ΚΔΕ.

Ύστερα από τα ποιο παραπάνω και αφού ακολούθησε συζήτηση αποφασίστηκαν: η αλλαγή γραφείων του Ν.Τ. Κοζάνης-Γρεβενών, ο προγραμματισμός  ενημερωτικής  συνάντησης με τους Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους, σχετικά με την αλλαγή των εντύπων ΥΔΕ, και η οργάνωση ενημερωτικών ημερίδων-σεμιναρίων για τα μέλη της Ένωσης και όχι μόνο. Για όλα τα παραπάνω τα μέλη του Ν.Τ. θα ενημερωθούν αναλυτικά στην εκδήλωση κοπής πίτας, που θα πραγματοποιηθεί, στις επόμενες μέρες.

http://eetemkozanis.gr/wp-content/uploads/2020/01/82846565_153545976088114_5272281370423459840_n-768x576.jpg

http://eetemkozanis.gr/wp-content/uploads/2020/01/82885501_217253179274350_766654368165396480_n-768x576.jpg

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *