• Latest
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ

Απότομη αλλαγή του καιρού σήμερα με βροχές, κάθετη πτώση θερμοκρασίας

12 Μαρτίου 2019
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη

18 Ιουλίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Ταύτιση ελεγκτή και ελεγχόμενου με την ενσωμάτωση ΣΔΟΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ στις υπερεξουσίες της ΑΑΔΕ»

18 Ιουλίου 2025
Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Οι Πρέσπες στο επίκεντρο των Διεθνών Περιπατητικών Τεχνών – Ολοκληρώθηκε το WAC 25

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

18 Ιουλίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

18 Ιουλίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης   και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης  και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

18 Ιουλίου 2025
Δυναμικό ΤΕΕ ΤΔΜ

Κοινή επιστολή των παρατάξεων “Δυναμικό ΤΕΕ” και “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές

18 Ιουλίου 2025
Μιχάλης Παπαδόπουλος:  Επίσκεψη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης

Μιχάλης Παπαδόπουλος:  Επίσκεψη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης

18 Ιουλίου 2025
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

ΔΕΥΑΚ: Παρασκευή 18-7, διακοπή υδροδότησης στην Αιανή για την αποκατάσταση διαρροής

18 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (2-7 Σεπτεμβρίου 2024)

Δήμος Βοΐου: Κλειστή οδός στην περιοχή του Μπούνου από τη Δευτέρα 21/7 έως την Τετάρτη 23/7

18 Ιουλίου 2025
Συναντήσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ και τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Συναντήσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ και τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

18 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Απότομη αλλαγή του καιρού σήμερα με βροχές, κάθετη πτώση θερμοκρασίας

sierafm by sierafm
12 Μαρτίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα έχουμε από σήμερα, που θα επαναφέρει το χειμωνιάτικο σκηνικό για λίγα 24ωρα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά για σήμερα κι αύριο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ χιόνια αναμένονται στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι μέγιστες τιμές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, όμως το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι- νοτιοδυτικοί, 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, που από το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 6-8 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και από το μεσημέρι και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τη νύχτα στα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ, στρεφόμενοι προς το μεσημέρι σε βορειοανατολικούς 6-8 μποφόρ και τη νύχτα στο Θρακικό έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες βαθμιαία κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τη νύχτα και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και στα νοτιά 7 μποφόρ, που από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 5-7 μποφόρ και στο Ιόνιο 8-9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρές. Μετά το μεσημέρι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Από τις απογευματινές ώρες οι χιονοπτώσεις θα είναι βαθμιαία κατά τόπους πυκνές στα ορεινά-ημιορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στέρεας και τη νύχτα στα ορεινά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, στα νοτιά 7 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι και από τα βόρεια σταδιακά θα γίνουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια κατά τόπους 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ που το βράδυ πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν και αργά τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 5-7 και στα δυτικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Στα νοτιά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, που από το μεσημέρι στα βόρεια θα γίνουν βορειοανατολικοί 7-9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κέλσιου. στα βόρεια κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα τις βραδινές ώρες (ενδεικτικό υψόμετρο 1.000 μέτρα).
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ που από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5-7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Σε πτώση από τη νύχτα.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.

Πηγή:iefimerida.gr
Tags: καιρος
Previous Post

Τι έγινε με τον «Δρομέα» και τη μεταφορά του στα Σκόπια

Next Post

Νέα μέθοδος διάγνωσης Αλτσχάιμερ με απλή εξέταση των ματιών

Next Post
Αλτσχάιμερ ανοια

Νέα μέθοδος διάγνωσης Αλτσχάιμερ με απλή εξέταση των ματιών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ταύτιση ελεγκτή και ελεγχόμενου με την ενσωμάτωση ΣΔΟΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ στις υπερεξουσίες της ΑΑΔΕ»
  • Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Οι Πρέσπες στο επίκεντρο των Διεθνών Περιπατητικών Τεχνών – Ολοκληρώθηκε το WAC 25
  • Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr