Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Τιμώμενη Περιφέρεια στην 20η Διεθνή Έκθεση “alexpo” η Δυτική Μακεδονία
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση
Δήμος Κοζάνης – OPEN MALL: Αίρονται από τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιουνίου 2025, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ίσχυαν για την πρόσβαση στο υπαίθριο Δημοτικό Πάρκινγκ (παλιά ΚΤΕΛ)
Νοσοκομείο Παπανικολάου
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη η σύμβαση για τον «Σχεδιασμό επέκτασης στο δίκτυο Μονοπάτια Ειρήνης»
Υπογραφή σύμβασης για το Θολόλακα
Σιατιστα: Εντυπωσιακές εικόνες στην κεντρική εκδήλωση του 3ου Φολκλορικού Φεστιβάλ
Πτολεμαΐδα: 53χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Το Κ.Δ.Α.Π.ΑμεΑ του Δήμου Κοζάνης (Βίντεο)
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Δέκα οικισμοί πυρήνες στο Άνω Βόιο. Φωτογραφίες

Αυτοκίνητο στη παρέσυρε διασώστη του ΕΚΑΒ που επιχειρούσε σε τροχαίο

Αυτοκίνητο παρέσυρε το μεσημέρι της Πέμπτης διασώστη του ΕΚΑΒ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο διασώστης παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε σπεύσει με ασθενοφόρο λόγω τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος των Νταμαριών της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Στην προσπάθειά του να προσεγγίσει το αυτοκίνητο που είχε εκτραπεί της πορείας του, ο διασώστης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με συνέπεια τον τραυματισμό του. Στο σημείο σπεύδει κινητή μονάδα, ενώ ο διασώστης αναμένεται να μεταφερθεί στο Παπανικολάου.

Από την εκτροπή του οχήματος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και μια γυναίκα.

Πηγή: Newsbeast.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)