Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Κοινωνική Δράση «Πασχαλινά Δέματα 2026»
ελια, λαδι
ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ανακοίνωση του νέου πρότζεκτ SAN’ΚΟΖΑΪΝ
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
Ενημερωτικά φυλλάδια από τα Τμήματα Τροχαίας Κοζάνης, Εορδαίας και Καστοριάς
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)
Τσοτύλι: Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου συμμετείχε στο εργαστήρι κεραμικής
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης
Το Σύνολο Παραδοσιακής Ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην 8η Εκπαίδευση και Λαογραφία
Το μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την πρεμιέρα του έργου «Η αγάπη άργησε μια μέρα» που ανεβαίνει την Παρασκευή 15/11

Βαρομετρικό χαμηλό… φέρνει η «Βικτώρια» – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Χάρτης 1.Εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων για την Τρίτη.

Από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα.Την Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Κρήτη).

Στον παρακάτω Χάρτη 2, παρουσιάζονται το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, καθώς επίσης και οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα κατά τη διάρκεια του διημέρου Τρίτης και Τετάρτης. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του φαινομένου της λασποβροχής.

Χάρτης 2. Εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής κατά τη διάρκεια του διημέρου Τρίτης και Τετάρτης. Με κύκλο περικλείονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα.

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και στην περιοχή της Αττικής, όπου τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης θα είναι τοπικά ισχυρές και αναμένονται σημαντικά ύψη βροχής, όπως διακρίνεται στο Χάρτη 3.

Χάρτης 3. Εκτιμώμενο ύψος βροχής κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών της Τετάρτης στην περιοχή της Αττικής.

Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *