• Latest

Η βράβευση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας στην Αθήνα. Βίντεο και φωτογραφίες

12 Μαΐου 2019
Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

25 Οκτωβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Πήγε μεθυσμένος με το τρακτέρ στην Αστυνομία να διαμαρτυρηθεί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πήρε πρόστιμο

Πτολεμαΐδα: Πήγε μεθυσμένος με το τρακτέρ στην Αστυνομία να διαμαρτυρηθεί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πήρε πρόστιμο

25 Οκτωβρίου 2025
Καστοριά: «Αποκολλήθηκε» αλέτρι από τρακτέρ και γέμισε λάδια το οδόστρωμα

Καστοριά: «Αποκολλήθηκε» αλέτρι από τρακτέρ και γέμισε λάδια το οδόστρωμα

25 Οκτωβρίου 2025
Βόιο- Δίλοφο: Γουρνοχαρά στην «καρδιά» του φθινοπώρου- Γεύσεις, μνήμες και πλούσια αρώματα στο Βόιο

Βόιο- Δίλοφο: Γουρνοχαρά στην «καρδιά» του φθινοπώρου- Γεύσεις, μνήμες και πλούσια αρώματα στο Βόιο

25 Οκτωβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Δείτε τις ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά

25 Οκτωβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

12χρονη είπε ψέματα ότι την απήγαγαν για να καλύψει καβγά με το 14χρονο αγόρι της!

25 Οκτωβρίου 2025
Αλλαγή ώρας

Πώς καθιερώθηκε η αλλαγή της ώρας – Γιατί τελικά δεν καταργήθηκε ποτέ

25 Οκτωβρίου 2025
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

Βρέφος 18 μηνών νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκαύματα από καυτό λάδι

25 Οκτωβρίου 2025
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών στηρίζει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών

25 Οκτωβρίου 2025
Τα Γρεβενά στο επίκεντρο της Κυκλικής και Διαμοιραστικής Οικονομίας

Τα Γρεβενά στο επίκεντρο της Κυκλικής και Διαμοιραστικής Οικονομίας

25 Οκτωβρίου 2025
ΣΥΛΛΗΨΗ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές γυναίκες για κλοπή προϊόντων από κατάστημα Super Market

25 Οκτωβρίου 2025
Κοζάνη: Συνελήφθη 52χρονος, για καλλιέργεια  κάνναβης

Κοζάνη: Συνελήφθη 52χρονος, για καλλιέργεια κάνναβης

25 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home VIDEOS

Η βράβευση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας στην Αθήνα. Βίντεο και φωτογραφίες

sierafm by sierafm
12 Μαΐου 2019
in VIDEOS, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
95
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η εκδήλωση βράβευσης του 9ου Διεθνούς μαθητικού Διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους.

Θυμίζουμε ότι το σχολείο μας διακρίθηκε με την ταινία «Σιάτιστα: Ένας γάμος από παλιά» της ΣΤ΄ τάξης με το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Τεκμηρίωση».
Ανάμεσα στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του Ιδρύματος Κακογιάννη βρέθηκαν η υποδιευθύντριά μας κα. Χατζηζήση Αναστασία, ο δάσκαλος της ΣΤ΄τάξης κ. Δούβλος Μιχαήλ, η δασκάλα της Β΄ τάξης κα. Τσιώνη Αλεξάνδρα καθώς και γονείς με μαθητές και μαθήτριες της τάξης, κα. Γκουτζιαμάνη Σοφία, κα. Νεράντζη Τατιάνα και κ. Παπάς Αναστάσιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου Κωνσταντίνος ο οποίος στην ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν καθώς και στους εκπαιδευτικούς που καινοτομούν υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες και έθεσαν τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο διαγωνισμό αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στα χρόνια της κρίσης το σχολείο κρατιέται ακόμη ζωντανό.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Βίτσας Δημήτριος ο οποίος συνεχάρη και ο ίδιος μαθητές και εκπαιδευτικούς που επιμένουν με την πρωτοτυπία τους χρησιμοποιώντας τα νέα οπτικοακουστικά μέσα.

Μετά τις ομιλίες και των υπόλοιπων επισήμων , η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ταινία μικρού μήκους των διοργανωτών κατά την οποία μαθητές Δημοτικού έστησαν ένα ολόκληρο σχέδιο να πείσουν τον δάσκαλό τους για δημιουργία ταινίας.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η παράδοση των βραβείων στα διακριθέντα σχολεία. Ήταν όμορφο γιατί παρακολουθήσαμε και εργασίες άλλων σχολείων της Ελλάδας ( Ρόδο, Αθήνα, Λήμνο, Πάτρα, Ξάνθη, Σέρρες, Λάρισα, Τρίκαλα κτλ.) καθώς και από σχολεία της Κύπρου (Λευκωσία, Πάφος)

Ήρθε η σειρά μας, η παρουσιάστρια της εκδήλωσης παρουσιάζει στο κοινό το σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό σχολείο Σιάτιστας με την ταινία «Ένας γάμος από παλιά…» όπου χαρακτηριστικά όπως είπε «συμμετείχε το σχολείο και όλη η πόλη».

Το βραβείο παρέλαβαν τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας Λ.Κ, Π.Κ. και Ρ.Δ από τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο.

Εκπροσώπησαν επάξια τους συμμαθητές τους κι έζησαν από κοντά τη σημαντική αυτή διάκριση της τάξης τους, βάζοντας στο τσεπάκι τους κάτι ακόμη σημαντικό.

Στη συνέχεια ο δάσκαλος των παιδιών κ. Μιχάλης Δούβλος παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στη συμμετοχή και τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει τη Σιάτιστα για τα αρχοντικά και τα κρασιά της μιας και πρωταρχικός στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν η προβολή του πλούτου της πόλης μας.

Τέλος, προσπάθησε να δώσει μια χαρούμενη νότα στην εκδήλωση όπου χαριτολογώντας ανέφερε ότι «Δεν μπορέσαμε να φέρουμε τη νύφη και τον γαμπρό, ήρθαν όμως οι φίλοι τους».

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση από την οποία σίγουρα κρατάμε το βραβείο το οποίο θα πάρει τη θέση του στο Γραφείο δασκάλων του σχολείου μας αλλά το πιο σημαντικό, κρατάμε τη διαδικασία της δημιουργίας της ταινίας, αυτές τις στιγμές χαράς των παιδιών κατά την πραγματοποίηση του έργου.

Ενός έργου που απαίτησε πολύ κόπο και με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων στοχεύουμε πάντα σε ένα σχολείο που συνδυάζει την νέα εποχή με την παλαιά.

Ο κάθε μαθητής της ΣΤ΄ τάξης θα παραλάβει εντός των ημερών το δικό του βραβείο από την οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Θυμίζουμε ότι τον συγκεκριμένο διαγωνισμό συνδιοργανώνουν εδώ και 9 χρόνια η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η ΕΡΤ και το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό Γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα.
Και πάλι, θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας.

Έκαναν περήφανο το σχολείο μας και τη Σιάτιστα ολόκληρη.

Ανεξάρτητα από την πορεία της ζωής τους, ας κρατάνε κάπου βαθιά στην καρδιά τους τη γενέθλια πόλη τους, τη Σιάτιστα!

Tags: 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Previous Post

Δημιουργία Ξανά- Νέο ΔΣ στην Τ.Ο Δυτικής Μακεδονίας

Next Post

«Επίθεση» ΠΑΣ Γιάννινα σε Τσίπρα! «Από που κι ως που κύριε πρωθυπουργέ;»

Next Post
ΤΣΙΠΡΑΣ

«Επίθεση» ΠΑΣ Γιάννινα σε Τσίπρα! «Από που κι ως που κύριε πρωθυπουργέ;»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
  • Πτολεμαΐδα: Πήγε μεθυσμένος με το τρακτέρ στην Αστυνομία να διαμαρτυρηθεί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πήρε πρόστιμο
  • Καστοριά: «Αποκολλήθηκε» αλέτρι από τρακτέρ και γέμισε λάδια το οδόστρωμα
  • Βόιο- Δίλοφο: Γουρνοχαρά στην «καρδιά» του φθινοπώρου- Γεύσεις, μνήμες και πλούσια αρώματα στο Βόιο
  • Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Δείτε τις ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά

Πρόσφατα σχόλια

  1. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
  2. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  3. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  4. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr