• Latest
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια

Γέφυρα Ζωής: Η Τύχη της Κατερίνας μπορεί να γίνει και δική σου

29 Μαρτίου 2018
Έρχεται το πιο μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων – Το «Πολικό Εργαστήρι» στην Καστοριά!

Ξεκινούν τα δρομολόγια του Χριστουγεννιάτικου Τρένου προς και από τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»

19 Δεκεμβρίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Εντάσσεται σε χρηματοδότηση ο κόμβος της Μπάρας Σιάτιστας

18 Δεκεμβρίου 2025
Μπλόκο Αντιγόνου: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Την Παρασκευή 19/12 στις 15:30 συνέλευση στο μπλόκο και 16:00-19:00 κλείσιμο δρόμου

18 Δεκεμβρίου 2025
Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

18 Δεκεμβρίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ανεπίτρεπτη αιφνιδιαστική ταλαιπωρία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού»

18 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»

Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»

18 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

18 Δεκεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Δευτέρα 22-12-2025

18 Δεκεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

7 Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας

18 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

26.026.943,28 € για αποζημιώσεις από την ευλογιά. Λάρισα Σέρρες και Ξάνθη παίρνουν πάνω από τα μισά χρήματα

18 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή

Κοζάνη: Άρπαξαν 4.500 ευρώ παριστάνοντας τον λογιστή

18 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα.  Βίντεο

Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο

18 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γέφυρα Ζωής: Η Τύχη της Κατερίνας μπορεί να γίνει και δική σου

sierafm by sierafm
29 Μαρτίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

    Πριν δυο χρόνια περίπου τον Σεπτέμβριο του 2016, μαζί με κάποιους συναδέλφους μου από την «Κιβωτό» πήγαμε στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης στην εκδήλωση που πραγματοποιούσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, για να δώσουμε δείγμα για δότες του Μυελού των Οστών. Στην δειγματοληψία ήταν φίλοι μου από τον Σ.Ε.Α.  όπου πρώτα μας ενημέρωσαν για τη διαδικασία και έπειτα μας πήραν δείγμα. Στον δειγματολήπτη μου Δημήτρη (Εθελοντή του Συλλόγου) με όλο το θάρρος της γνωριμίας και μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπα «πάρ΄το καλά μην πάει τζάμπα το σάλιο!!»… και τελικά το σήμερα απέδειξε πως δεν πήγε!

Την Κυριακή που μας πέρασε δέχθηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον αιματολόγο κ. Σπυριδωνίδη, όπου μου έλεγε πως βρέθηκα συμβατή δότρια ανάμεσα σε 30.000.000 υποψηφίους για κάποια ασθενή που μόλις διαγνώστηκε και τώρα ξεκινά τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο. Μου εξήγησε με πάσα λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία από δω και πέρα. Μου είπε ότι και την επόμενη μέρα θα με πάρουν τηλέφωνο από το «Χάρισε Ζωή» για την πρώτη φάση των αιματολογικών εξετάσεων και αν είμαι σίγουρη για το αν θέλω να προχωρήσουμε τη διαδικασία. Για μένα από την πρώτη στιγμή δεν χωρούσε και δεν χωρεί αμφιβολία για το αν συναινώ και αν θέλω να συνεχίσω . Είχα ενημερωθεί πλήρως και τότε στην δειγματοληψία και τώρα από τους γιατρούς και από την σελίδα του «Χάρισε Ζωή», οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος.

Στην ανακοίνωση προς τους δικούς μου ανθρώπους ότι είμαι συμβατή υπήρχε μόνο χαρά και επιτέλους χαρά για μας! Το 2017 και το 2018 ήταν και είναι δύσκολες χρονιές για τις πολύ κοντινές συγγενικές μας οικογένειες, οι οποίες  πάλεψαν και παλεύουν με τον καρκίνο. Εάν πριν φανταζόμουνα πως μπορεί να αισθάνεσαι, τώρα συναισθάνομαι πλήρως αυτές τις οικογένειες που αγωνίζονται καθημερινά με τον καρκίνο και πόσο μάλλον αυτή τη γυναίκα πέραν από τον Ατλαντικό που μόλις διαγνώστηκε, ξεκινά και αύτη τη μάχη της για τη ζωή και γω μπορώ να βοηθήσω σε αυτό! Της εύχομαι λοιπόν ολόψυχα,  αυτός ο αγώνας της που άρχισε τώρα με τις χημειοθεραπείες, να είναι όσο πιο δυνατόν γίνεται διαχειρίσιμος , να έχουν καλή έκβαση και να μην με χρειαστεί. Εάν όμως αυτό συμβεί (το να με χρειαστεί) εύχομαι να είμαι δυνατή και υγιής όπως ήδη είμαι και να της προσφέρω ξανά την ελπίδα για τη  ζωή και να νικήσουμε «μαζί» τον καρκίνο.

Σε όλους εσάς που τώρα διαβάζετε ένα μέρος από αυτά που σκέφτομαι, γιατί αυτά που αισθάνομαι είναι πολλά περισσότερα και απερίγραπτα, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες τις ευχές σας! Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η είδηση όλοι μου στέλνετε την χαρά , την αγάπη σας και τη δύναμη σας. Να είστε πραγματικά καλά!

Επιπλέον, Χαίρομαι ιδιαίτερα που η σχέση μου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης  μετά από τόσα  χρόνια «επισφραγίστηκε» και με αυτό το σημαντικό γεγονός. Να είστε πάντα δραστήριοι όσο ήδη είστε. Εγώ θα σας στηρίζω από όλες τις «πλευρές» όπου κι αν βρίσκομαι  και συναντιόμαστε. Και σαν κοινωνική λειτουργός της Κιβωτού και σαν καλλιτέχνης και σαν προπονήτρια στον «δικό μας» συνώνυμο με σας σύλλογο Σ.Ε.Α.Κοζάνης (Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης) Αλλά πάνω απόλα θα σας στηρίζω ως άνθρωπος γιατί θεωρώ το έργο σας υψίστης σημασίας για την ανθρώπινη ζωή!

Από τη θέση που βρίσκομαι τώρα ως η 24η συμβατή δότρια στον Ν. Κοζάνης ,

θέλω να πω σε όλους σας πως σας προσκαλώ να γίνεται υποψήφιοι δότες Μυελού των Οστών, να δώσετε δείγμα και να ενημερωθείτε σχετικά με αυτό. Δεν έχει πόνο παρά μόνο ένα τσίμπημα στις αιματολογικές εξετάσεις αν βρεθείς συμβατός-ή. Δεν θέλει χρόνο παρά μόνον λίγα λεπτά ή ώρες αν δώσεις μυελό. Τον πόνο και χρόνο τον βιώνουν αυτοί που αγωνίζονται για τη ζωή τους καθημερινά με τις χημειοθεραπείες τους και οι οικογένειές τους που βρίσκονται δίπλα τους. Από ένα σημείο και μετά όταν οι χημειοθεραπείες δεν «βοηθάνε»  απλά περιμένουν! Περιμένουν εμένα και εσένα, τον συμβατό δότη!

Με εκτίμηση,

Τσιάρα Αικατερίνη

Tags: ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ
Previous Post

ΚΚΕ: Προβλήματα στη λειτουργία του «Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης» Αμυνταίου στην ΠΕ Φλώρινας

Next Post

Εργασίες ανακατασκευής του τζακιού στο Ορειβατικό Καταφύγιο στο Μπούρινο

Next Post

Εργασίες ανακατασκευής του τζακιού στο Ορειβατικό Καταφύγιο στο Μπούρινο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ξεκινούν τα δρομολόγια του Χριστουγεννιάτικου Τρένου προς και από τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»
  • Λάζαρος Γκερεχτές: Εντάσσεται σε χρηματοδότηση ο κόμβος της Μπάρας Σιάτιστας
  • Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Την Παρασκευή 19/12 στις 15:30 συνέλευση στο μπλόκο και 16:00-19:00 κλείσιμο δρόμου
  • Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ανεπίτρεπτη αιφνιδιαστική ταλαιπωρία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr