• Latest
Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Αν ο Ερντογάν περάσει από τα λόγια στις πράξεις, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Ελλάδα

13 Ιουνίου 2020
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

9 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Καστοριάς: Έναρξη Εορταστικής Περιόδου με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στην Πλατεία Ομονοίας

Δήμος Καστοριάς: Έναρξη Εορταστικής Περιόδου με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στην Πλατεία Ομονοίας

9 Δεκεμβρίου 2025
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων

Εκτροφείς Γουνοφόρων: Έγκριση Χρηματοδότησης της Επιδημιολογικής Μελέτης του ιού της Μόρβας

9 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Κάλεσμα από τους Γεωργοκτηνοτρόφους και μελισσοκόμους Δυτικής Μακεδονίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σιάτιστα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου

9 Δεκεμβρίου 2025
Στο Μπλόκο των Αγροτών στη Σιάτιστα οι Αντιπεριφερειάρχες  Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο

Στο Μπλόκο των Αγροτών στη Σιάτιστα οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο

9 Δεκεμβρίου 2025
Αναβάλλεται η συναυλία με τον Sicario-Πότε θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη “Λευκή Νύχτα” στην Κοζάνη

Kοζάνη: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και Λευκή Νύχτα με SICARIO

9 Δεκεμβρίου 2025
Ευχαριστήριο από τους Λαμπηδόνες

Ευχαριστήριο από τους Λαμπηδόνες

9 Δεκεμβρίου 2025

Δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους το Επιμελητήριο Κοζάνης – Ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα

9 Δεκεμβρίου 2025
ΓΡΕΒΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Γρεβενών

9 Δεκεμβρίου 2025

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τον προϋπολογισμό

9 Δεκεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Δώστε τώρα ή πραγματικές λύσεις στήριξης των αγροτών ή τη δημοκρατική λύση των εκλογών»

9 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».

Δήμος Γρεβενών: Μαγικά Χριστούγεννα στην «Χώρα των Ξωτικών».

9 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Γεννηματά: Αν ο Ερντογάν περάσει από τα λόγια στις πράξεις, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Ελλάδα

sierafm by sierafm
13 Ιουνίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Φώφη Γεννηματά
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Τουρκία έχει μια αναθεωρητική στρατηγική σε σχέση με τις συνθήκες και θέλει να ενισχύσει το γεωγραφικό της ρόλο για να γίνει μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη, επισήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννήματα μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Φόρουμ των Δελφών, η κ. Γεννηματά τόνισε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει σε κινήσεις τακτικής και θα πρέπει να βάλει τους εταίρους της και τον διεθνή παράγοντα μπροστά στις ευθύνες τους. «Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι πως δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια» τόνισε η Φώφη Γεννήματα και ξεκαθάρισε πως αν ο Ερντογάν περάσει από τα λόγια στις πράξεις, τότε η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, η κ. Φώφη Γεννηματά άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό γιατί αποφεύγει, όπως είπε, να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αν και η ίδια του το έχει ζητήσει επανειλημμένως, και διαμήνυσε στον πρωθυπουργό πως κανείς δεν του έχει δώσει λευκή επιταγή να χειρίζεται τα εθνικά ζητήματα.

Στην Ελλάδα, είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, δεν υπάρχει ενιαία στρατηγική για τα εθνικά μας θέματα και γι’ αυτό τα μηνύματα που στέλνει είναι θολά. «Όταν η Τουρκία προχωρά σε παράνομες ενέργειες, τι σημαίνει να τα βρούμε; σημαίνει να παραχωρήσουμε κάτι;» αναρωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά. Και έθεσε το ερώτημα στον πρωθυπουργό να απαντήσει: ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης του.

Για το ζήτημα της πανδημίας η Φώφη Γεννήματα είπε πως η χώρα μας δεν αντέχει νέο lockdown για την οικονομία της, αλλά και για την κοινωνία. Σε αυτό το θέμα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, όπως σημειώνεται, λέγοντας πως είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως στη δεύτερη αυτή φάση η κυβέρνηση πρέπει να κρατήσει τους πολίτες ασφαλείς.

«Το μήνυμα της χαλάρωσης το έδωσε η ίδια η κυβέρνηση, είδαμε τον πρωθυπουργό έξω από το Μαξίμου να συμμετέχει χωρίς μέτρα προστασίας σε συναυλία, είδαμε τον δήμαρχο της Αθήνας στα εγκαίνια της Ομόνοιας» ανέφερε. Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει το παράδειγμα, είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Στο θέμα της οικονομίας η Φώφη Γεννηματά υπεραμύνθηκε του προγράμματος που έχει εκπονήσει το κόμμα της και εξήγησε πως είναι ένα κοστολογημένο ενδιάμεσο πρόγραμμα με συγκεκριμένους πόρους που δίνει τη δυνατότητα στήριξης 1 εκατομμύριου θέσεων εργασίας χωρίς οι εργαζόμενοι να υποχρεωθούν να δουλεύουν μόνο 15 μέρες το μήνα όπως έχει προτείνει η κυβέρνηση. Το πρώτο πεντάμηνο δεν δημιουργήθηκαν 260.000 θέσεις εργασίας, επισήμανε η κ. Γεννηματά και προσέθεσε πως τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση υλοποιούνται με μεγάλη καθυστέρηση.

Η Φώφη Γεννήματα σύμφωνα με την ενημέρωση του Φόρουμ των Δελφών αναφέρθηκε σε ένα πλαίσιο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα περιλαμβάνει ΦΠΑ 6% στην εστίαση, μηδενική προκαταβολή για τις επιχειρήσεις που πλήττονται και στο 50% για τις υπόλοιπες. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και στην έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, λέγοντας πως η κυβέρνηση μιλάει για εγγυημένα δάνεια από το δημόσιο αλλά οι τράπεζες βάζουν φρένο και δίνουν δάνεια με καθαρά τραπεζικά κριτήρια. Δεν φτάνει η ρευστότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, είπε η κ.Γεννηματά.

Για την πρόσκληση που της απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών την Τετάρτη, για να κάνουν μία εφ΄όλης της ύλης συζήτηση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η κ. Γεννηματά είπε πως δεν το είπε ακριβώς έτσι ο κ. Τσίπρας, «αλλά όπως και να’ χει το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει ούτε φυσικά και ο κ. Τσίπρας». Θύμισε την «κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου», όπως είπε χαρακτηριστικά και διαβεβαίωσε πως το ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του όσο και αν Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν το επιθυμούν.

Tags: ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Previous Post

Φορολογικές κι ασφαλιστικές διευκολύνσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού

Next Post

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη της ΑΕΠ Κοζάνης

Next Post
ΑΕΠ Αθλητική Ένωση Ποντίων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη της ΑΕΠ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου
  • Δήμος Καστοριάς: Έναρξη Εορταστικής Περιόδου με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  στην Πλατεία Ομονοίας
  • Εκτροφείς Γουνοφόρων: Έγκριση Χρηματοδότησης της Επιδημιολογικής Μελέτης του ιού της Μόρβας
  • Κάλεσμα από τους Γεωργοκτηνοτρόφους και μελισσοκόμους Δυτικής Μακεδονίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σιάτιστα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου
  • Στο Μπλόκο των Αγροτών στη Σιάτιστα οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr