• Latest
Γλυκά Νερά, εγκλημα

Γλυκά Νερά: Αυτά θα πει στον ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν – Τι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού

21 Ιουνίου 2021
ΔΕΥΑΒ

Η ΔΕΥΑ Βοΐου ενημερώνει ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ενδέχεται να παρουσιαστεί προσωρινή θολότητα στο πόσιμο νερό

20 Νοεμβρίου 2025
σχολειο

Δασκάλα κατήγγειλε παιδί Α’ Δημοτικού για θωπεία, επειδή ήθελε να της δείξει ζωγραφιά και την άγγιξε

20 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

Δήμος Βοΐου: Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

20 Νοεμβρίου 2025
Η 1η συνάντηση του δικτύου εμπλεκομένων μερών του έργου GREEN LUPO (Interreg Europe) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κοζάνη

Η 1η συνάντηση του δικτύου εμπλεκομένων μερών του έργου GREEN LUPO (Interreg Europe) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κοζάνη

20 Νοεμβρίου 2025
ΚΡΟΚΟΣ

Κρόκος Κοζάνης: Το πολύτιμο «χρυσάφι της ελληνικής γης» υπό πίεση

20 Νοεμβρίου 2025
Οσπρια

Πώς τα όσπρια γίνονται «υπερτροφή» για την υγεία – Τα οφέλη και οι κίνδυνοι

20 Νοεμβρίου 2025
Ο Αλιάκμονας κατάπιε το Fiesta Voio. Τεράστιος όγκος νερού. Βίντεο

Ο Αλιάκμονας κατάπιε το Fiesta Voio. Τεράστιος όγκος νερού. Βίντεο

20 Νοεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Στο αυτόφωρο πασίγνωστη ηθοποιός που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, πινακίδες και υπό την επήρεια αλκοόλ!

20 Νοεμβρίου 2025
Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης: Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να αναδείξουμε το μανιτάρι των Γρεβενών 

Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης: Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να αναδείξουμε το μανιτάρι των Γρεβενών 

20 Νοεμβρίου 2025
ΑΡΣΙΣ

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Γίνε μέρος της εθελοντικής ομάδας του Κέντρου Νέων/Youth Center

20 Νοεμβρίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου πρότυπο για όλη τη χώρα – Δύο χρυσά και τρία αργυρά βραβεία

20 Νοεμβρίου 2025
ΓΡΙΠΗ

Βήμα-βήμα η διαδικασία για το Επίδομα Ασθενείας μέσω του 1555

20 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Γλυκά Νερά: Αυτά θα πει στον ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν – Τι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού

sierafm by sierafm
21 Ιουνίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Γλυκά Νερά, εγκλημα
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πλησιάζει η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο δολοφόνο της Καρολάιν. Ο πιλότος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τρίτη, με μία μικρή ενδεχομένως καθυστέρηση, καθώς αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των συνηγόρων του και κάποια επιπλέον στοιχεία της δικογραφίας. Στην απολογία του, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, σε μία προσπάθεια ενδεχομένως να γλιτώσει τα χειρότερα για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της συζύγου και νεαρής μητέρας της μόλις 11 μηνών κορούλας τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, η υπερασπιστική γραμμή του στυγερού δολοφόνου δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Αναμένεται, ως εκ τούτου, να δηλώσει μετανιωμένος και να εστιάσει στην απουσία προμελέτης. Δηλαδή θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα. Επιπλέον, από την πλευρά των συνηγόρων του μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ενώπιον του ανακριτή θα ισχυριστεί ότι:

-Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία

-Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάϊν

-Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα

-«Έπαιζε θέατρο» για την… κόρη του

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στο μεταξύ, ζητούμενο αποτελεί το τι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού, που ο δολοφόνος του στέρησε τη μητέρα του. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν αναφέρουν πως υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο οικογενειών για τη μικρή Λυδία και μόνο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Τον τελευταίο λόγο πάντως έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

“Φέρτε να υπογράψω την ομολογία μου” – Η μία ώρα φρικτών περιγραφών του δολοφόνου της Καρολάιν

Μία ώρα διήρκεσε η κυνική ομολογία του δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος παραδέχτηκε το έγκλημα έπειτα από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο στις αστυνομικές αρχές αλλά και δημοσίως. Η κατάθεση και ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πάγωσε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, παρότι είχαν πλέον στη διάθεσή τους αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του συζύγου της 20χρονης μητέρας.

Ο 33χρονος πιλότος μεταφέρθηκε στην Αθήνα, από την Αλόννησο όπου είχε προκλητικά μεταβεί για το μνημόσυνο της Καρολάιν, την Πέμπτη. Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, που ερευνούσαν όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση και αποτελούσε για τους ίδιους ζήτημα τιμής να συλλάβουν τον δράστη του φρικτού εγκλήματος. Στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, άρχισε να ομολογεί τα πρώτα στοιχεία τόσο για τη δολοφονία όσο και για τη σχέση, που υποστήριζε πως είχε με την άτυχη 20χρονη. Φαίνεται πως είχε πλέον συνειδητοποιήσει ότι δεν θα γλίτωνε. Στις 9 το βράδυ είχε ολοκληρώσει πλέον την κυνική παραδοχή του. “Φέρτε μου να υπογράψω την ομολογία μου”, είπε στους αστυνομικούς και πέντε λεπτά αργότερα, υπέγραψε το χαρτί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, εκείνη την ημέρα παραδέχτηκε ότι έλεγε ψέματα και για τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε με τις αρχές το ξημέρωμα της 11ης Μαίου. Ο 33χρονος πιλότος, είχε ισχυριστεί όλο το προηγούμενο διάστημα ότι επειδή οι “ληστές” τον είχαν δέσει, πήρε τηλέφωνο στην Άμεση Δράση με τη μύτη του. Για πρώτη φορά, όμως, ομολόγησε πως και αυτός ο ισχυρισμός του δεν ήταν παρά ένα ψέμα. “Χρησιμοποίησα τα δάκτυλά μου, έκανα τρία παραπλανητικά τηλεφωνήματα και στη συνέχεια τηλεφώνησα στην Άμεση Δράση, έχοντας βάλει προηγουμένως μία μονωτική ταινία στο στόμα μου για να ακούγεται υπόκωφη η φωνή μου”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έδεσε μόνος του τα χέρια και τα πόδια του με σχοινί, και έτσι τον βρήκαν δεμένο οι πρώτοι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος δολοφόνος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε κελί της γυναικείας πτέρυγας, και όπως αναφέρεται εμφανίζεται ψύχραιμος και απαθής. Την Τρίτη πρόκειται να μεταφερθεί στο γραφείο του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τα βαριά αδικήματα που τον βαραίνουν.

Παραδέχτηκε πως “η Καρολάιν κοιμόταν”

Χθες είδε το φως της δημοσιότητας και η συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου της Καρολάιν, η οποία έγινε στις 03.00 π.μ. τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λίγο πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κι αφού ήδη είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του. Σε αυτήν οι αστυνομικοί του ζητούν να περιγράψει και πάλι τι προηγήθηκε της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

ΕΡΩΤΗΣΗ

– Μπορείς να μας περιγράψεις ακόμη μια φορά τη στιγμή που αγκάλιασες τη σύζυγό σου και μετά από 5 λεπτά κατάλαβες ότι δεν κουνιόταν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

– Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: “Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτα, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ

– Στην προηγούμενη έκθεση εξέτασης, μας περιέγραψες πώς δέθηκες πριν έρθουν οι Αστυνομικοί. Θυμάσαι αν τα χέρια σου τα έδεσες μπροστά ή πίσω από τα πόδια σου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

– Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω από τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου.

Πηγή: enikos.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

Φούσκωμα: 8 βήματα για άμεση ανακούφιση

Next Post

ΔΗΚΕΒΟ: Εγγραφές στο ΚΗΦΗ Σιάτιστας

Next Post
ΔΗΚΕΒΟ

ΔΗΚΕΒΟ: Εγγραφές στο ΚΗΦΗ Σιάτιστας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Η ΔΕΥΑ Βοΐου ενημερώνει ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ενδέχεται να παρουσιαστεί προσωρινή θολότητα στο πόσιμο νερό
  • Δασκάλα κατήγγειλε παιδί Α’ Δημοτικού για θωπεία, επειδή ήθελε να της δείξει ζωγραφιά και την άγγιξε
  • Δήμος Βοΐου: Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
  • Η 1η συνάντηση του δικτύου εμπλεκομένων μερών του έργου GREEN LUPO (Interreg Europe) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κοζάνη
  • Κρόκος Κοζάνης: Το πολύτιμο «χρυσάφι της ελληνικής γης» υπό πίεση

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr